Jdi na obsah Jdi na menu

DOBA JEDOVÁ

 

STRES, CHEMICKÉ POTRAVINY, VŠUDYPŘÍTOMNÁ ELEKTRONIKA, JEDY V KOSMETICE, PLASTY KAM SE PODÍVÁŠ, MINIMÁLNÍ POHYB, NEDOSTATEK PŘÍRODY, PRACOVNÍ VYHOŘENÍ, NEMOCI TĚLA, ALE I DUŠE..

TO JE NAŠE DOBA, DOBA JEDOVÁ

img_20230705_140537.jpg

Andrea Kindermann

váš osobní průvodce TRANSFORMACE VĚDOMÍ

 

Příspěvky

PŘEDVOLÁNÍ NA HYGIENU KVŮLI NEOČKOVÁNÍ

17. 3. 2012

Níže zveřejněné otázky a odpovědi vzniklé z diskuze zasvěcenců resp. z OČKO-KONFERENCE, budou jistě každému, jež se o daný problém zajímá, značně přínosné. Já jen dodám, že zhlediska možného následného právního posuzování celé situace je vždy pozitivní okolností s úřady prokazatelně KOMUNIKOVAT a o jednáních si pořizovat záznam či protokol s jasným argumentem VÍRY či PŘESVĚDČENÍ zatím NEOČKOVAT.  Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

TRIKLOSAN -ANTIBAKTERIÁLNÍ LÁTKA Z MÝDEL ZPŮSOBUJE REZISTENCI VŮČI BAKTERIÍM

1. 3. 2012

alcohol-gel-818256_960_720.jpgAmerický úřad pro potraviny a léčiva varoval, že zvláště antibakteriální látka triklosan užívaná nejen v zubních pastách, ale také v mýdlech, může vyvolat silnou rezistenci bakterií vůči antibiotikům.

Triklosan má bakterie účinně hubit, jenže vyjma toho může vyvolat rezistenci těchto prokaryotických organismů, které by se mohly stát odolnými také vůči léčivům a tak být velmi nebezpečné zdraví lidské populace. Triklosanem se tak začal zabývat i Vědecký výbor pro bezpečnost spotřebitelů při EU.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ANTIBIOTIKA ZA KAŽDOU CENU

1. 3. 2012

V českých lékárnách jsou ročně vydána antibiotika za zhruba 2,5-3 miliardy korun. Toto číslo by však mohlo být o téměř polovinu nižší, kdyby lékaři byli uváženější v jejich předepisování. Někteří doktoři je předepisují skoro automaticky, jiní se zase nehodlají s pacientem hádat, a tak ustoupí a požadovaný recept vydají.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ÚVOD DO PROBLÉMU VAKCINACE

1. 3. 2012

Rozhodnutí o očkování či neočkování dítěte by mělo být vždy hluboce informované, nikoli tedy impulsivní či automatické. Při hlubším studiu celé problematiky zjistíte, že existuje řada pádných důvodů, proč dítě dle doporučeného očkovacího schématu neočkovat.. Pochopit podstatu systému vakcinace je zásadní pro další rozhodování se v dané záležitosti.. Já už jsem to pochopila, a jak jste na tom vy? Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 1

ODPOVĚDNOST ZA NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY OČKOVÁNÍ

22. 2. 2012

"Jako pediatr musím provést povinné očkování, protože jej nařizuje stát. Neměl by však stát nést také odpovědnost za případný nežádoucí účinek vakcíny? Považoval bych to za logické…" píše tazatel. “…Podle naší právní úpravy však nesu odpovědnost já (lékař) a nemohu se jí zbavit, ani když rodiče poučím o možných nežádoucích účincích vakcíny – oni ostatně nemohou souhlas upřít, protože jejich povinností je nechat své dítě očkovat, stejně jako je mou povinností očkování provést. Trochu moc konfliktů najednou. A stát-nařizovatel si myje ruce…,“ pokračuje dotaz čtenáře.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ŠKODA NA ZDRAVÍ ZPŮSOBENÁ POVINNÝM OČKOVÁNÍM

10. 2. 2012

Neméně zajímavou otázkou je přístup státu k odškodnění těch dětí, kterým očkování (ať už povinné či státem doporučované) způsobilo újmu na zdraví. Ty státy, které ponechávají v otázce očkování dětí rodičům svobodu, většinou na tuto otázku pamatují, berou na sebe odpovědnost a upravují způsob, kterým se mohou poškozené rodiny domoci náhrady škody či újmy. Paradoxně Česká republika, která nařizuje velký počet očkování jako povinná, nejenže nemá systém pro odškodňování poškozených, ale vůbec na sebe nepřebírá za následky očkování jakoukoli odpovědnost.BOHUŽEL..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

NEJNEBEZPEČNĚJŠÍ VAKCÍNA -OD DUBNA ZDARMA!

5. 2. 2012

Čeští politici navrhují, aby rodiče dívek ve věku 13 až 14 let nemuseli platit za vakcínu, která by je měla ochránit před viry, jež vyvolávají rakovinu děložního čípku. Fyzioložka prof. RNDr. Anna Strunecká DrSc., upozorňuje, že vakcínu Gardasil, na evropském trhu dostupnou pod názvem Silgard, považují američtí experti za nejnebezpečnější vakcínu, kterou se dnes očkuje. Totéž platí o vakcíně Cervarix.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

JAK SE VYHNOUT PŘEDVOLÁNÍ KVŮLI PŘESTUPKU ZA NEOČKOVÁNÍ DÍTĚTE

2. 2. 2012

Jelikož mne také bombardujete dotazy, jak se vyhnout případným postihů z neočkování dítěte, uvádím zde praktický postup, který funguje. Pokud někoho státní instituce (hygiena, sociálka, atd.) předvolá na jednání kvůli neočkování svého dítěte, pak je možné se vyjádřit resp. odepsat dle vzoru níže uvedeného. Každopádně v současné chvíli (zatím) neexistuje zákon jež by očkování nařizoval (ačkoli Vám může nesmyslně  a právně neznalý lékař či sestra tvrdit opak) resp. lze se očkování (dle rozhodnutí Ústavního soudu) vyhnout (odvolání na Základní listinu práv a svobod) z důvodu víry či PŘESVEDČENÍ! A já jsem naštěstí ta naprosto přesvědčená.. neočkovat! Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 2

NEBEZPEČNÉ OTRAVY Z POTRAVIN

1. 2. 2012

ice-3101338_960_720.jpgKaždá látka (včetně destilované vody) v přílišném nadbytku je jedovatá. např. smrtelná dávka soli kuchyňské je 200-280 g. Je tedy toxičtější než alkohol (naštěstí však méně chutná).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

OČKOVÁNÍ: HYPOTÉZY VERSUS SKUTEČNÁ FAKTA

1. 2. 2012

Podle obhájců očkování vděčíme očkovacím vakcínám za likvidaci nebo přinejmenším drastický pokles počtu infekčních onemocnění. Opakovaně je nám sugerováno, že naši dávní předci hromadně umírali na děsivé infekční nemoci, že máme být za vakcinaci vděční a že jsou případné droboučké zdravotní potíže spojené s očkováním mnohonásobně vyváženy jeho obrovským přínosem. Ve skutečnosti však oficiální statistická data nejrůznějších zemí jasně prokazují, že k tomu nejvýraznějšímu poklesu počtu infekčních onemocnění došlo zejména v první polovině dvacátého století, a tedy ještě před zavedením celoplošných očkovacích programů.. tato fakta jsou však známa jen málo komu. Vše okolo očkování je obrovská mystifikace, něco jako kdysi tvrzení, že sledovat výbuch jaderné bomby na vlastní oči, pozorovateli neškodí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 2

JAKÁ JE CENA ZA SMRT DÍTĚTE PO VAKCINACI?

24. 1. 2012

Pokuta jen necelé 2 miliony  za životy 14 (ani ne ročních) dětí, jež zemřely v roce 2007-2008 při nezákonných pokusech s vakcínami způsobené firmou Glaxo Smith Kline Argentina.. aneb jakou cenu má život dítěte? Nepřijde  vám to až neuvěřitelně málo? Navíc pokusy na dětech dělali sami lékaři i bez vědomí resp. souhlasu rodičů. Minimálně lékařská etika si šla asi hodit mašli, přesto jistě lékaři ordinují i nadále.. a kdo si myslí, že se nás to netýká resp. že se tohle v EU (přeneseně v ČR) neděje a jeho dětí se to přeci netýká je (řekla bych) mimo realitu...takže lidičky (rodiče) už se konečně proberte a nenechávejte slepě očkovat své děti, nemáte ani tušení co všechno se do jejich těla (i neoficiálně) dostává a co vše to s jejich tělem (do konce života) udělá.. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

REKLAMY NA OČKOVÁNÍ ÚTOČÍ NA ZÁKLADNÍ EMOCE

20. 1. 2012

Reklamy  na očkování jsou vytvořené záměrně tak, aby pocity zranitelnosti, ohrožení, strachu a bezmoci nepřišly ihned.Jsou zpracované tak, aby po prvním shlédnutí vyvolaly v člověku pouze nepříjemný pocit a aby až následně vyvolávaly pozdější pocit zranitelnosti, ohrožení a následný strach, pak šup rychle se nechat naočkovat, co kdyby.. mmj. věděli jste, že odvysílání 1 spotu v komerční TV v tkzv.prime time (tedy navečer okolo hlavního vysílacího času) stojí zhruba 300tis. Kč.. a kolik už takových znělek jste doposavad viděli? A kdo myslíte, že je zaplatí?Cílem farmaceut.průmyslu jsou především trvalé zisky, tedy trvale nemocní lidé..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

OČKOVÁNÍ JE PŘEDEVŠÍM O MANIPULACI

15. 1. 2012

Reklamní kampaně ohledně očkování mají lidi dovést k tomu, aby dostali strach. Člověk, který má strach, je totiž snadno manipulovatelný. Většina lidí vlastně ani vůbec nepoznala, že očkování, ať proti chřipce, klíšťové encefalitidě či žloutence, je ve skutečnosti manipulací s nimi s cílem vytáhnout co nejvíce financí z daných účtů..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

STAŽENÉ NUDLE KONTRA APLIKOVANÉ VAKCÍNY

14. 1. 2012

Prosím, pište hlavnímu hygienikovi a ptejte se ho, kdy hodlá stáhnout z trhu dětské vakcíny s hliníkem, jak to, že mu vadí, aby dospělí nesnědli nudle s dávkou Al 2 µg /kg jejich tělesné váhy (KVŮLI OHROŽENÍ Z NEUROTOXICITY HLINÍKU) a nevadí mu, že každé očkované dítě dostane až 264 µg /kg váhy. Aneb je skutečně něco shnilého ve státě českém.. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

VAKCÍNY VYROBENÉ Z BUŇEK POTRACENÝCH PLODŮ

11. 1. 2012

I tohle je očkovací realita, s kterou Vás bohužel obvykle lékař neseznámí, přestože tato informace v příbalovém letáku dané vakcíny je.. a nebo by jste nechali dobrovolně aplikovat přímo do krve svému (někdy sotva pár týdnu starému) dítěti látky kultivované na kmenových buňkách potracených plodů?Právě tyto vakcíny s obsahem DNA člověka bývají nejčastěji zdrojem komplikací.. Já své dítě chráním před nemocemi tím, že neočkuji, a jak jste na tom vy? Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

FIRMY SI Z LIDÍ DĚLAJÍ TESTOVACÍ LABORATOŘE LÉKŮ

2. 1. 2012

Skutečnosti, ze kterých je normálnímu člověku na zvracení, odpovědnému rodiči ještě hůř.. Velké farmaceutické firmy si z rozvojových zemí udělali laboratoře, kde mohou testovat nové léky bez regulačních opatření, jaká jsou ve vyspělých státech. V posledních pěti letech prováděly testy na statisících lidí především v Indii,masové testy se ale provádějí i v Číně, v Brazílii a dokonce i v Polsku(viz oficiální zpráva novinky.cz)..a kdo si myslí, že se to ČR netýká, je na omylu! Je mi líto (nejen) dětí, z kterých se (bohužel i u nás) dělají pokusní králíci. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

SNÍŽENÁ IMUNITA

1. 1. 2012

Poruchy imunity se projevují kožními problémy, zvýšenou únavou, bolestmi břicha a průjmy, chronickou rýmou, zvýšenou náchylností k infekčním chorobám, alergiemi a mohou končit vznikem nejrůznějších závažných onemocnění včetně rakoviny.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

SPECIFICKÁ A NESPECIFICKÁ IMUNITA

1. 1. 2012

Imunita neboli obranyschopnost zajišťuje ochranu člověka před cizími i vlastními škodlivými organismy a látkami. Organismus reaguje na antigeny a patogeny.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ANTIBIOTIKA A DĚTI

1. 1. 2012

Rodiče přichází do ordinace nejen proto, aby lékař prohlédl jejich nemocné dítě a určil diagnózu, ale rovnou pro něho vyžadují předepsat antibiotikum, protože se mu dívali do krku a zjistili, že má „angínu“. Já jen dodám, že nemoc, se kterou se dítě samo vypořádá, organismus neuvěřitelně posílí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

TOXICITA KOBERCŮ A PVC PODLAH

1. 1. 2012

carpet-2935773_960_720.jpgKoberce na míru, které pokrývají celou podlahu v místnosti, mají sice dobré tepelno a zvukovo izolační vlastnosti, z hlediska toxických látek jsou však pořádnou bombou. Koberce bývají bohatě ošetřené brómovanými spomalovačemi hoření, perfluórovanými látkami kvůli odolnosti vůči skvrnám, antimikrobiálními látkami, formaldehydem v kobercových lepidlech a pesticidy proti molům – všechno to se dostáva do vzduchu v místnosti a do našich plic.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

NUDLE OBSAHOVALY TOXICKÉ MNOŽSTVÍ HLINÍKU, VAKCÍNY HO OBSAHUJÍ JEŠTĚ VÍC

24. 12. 2011

Inspektoři SZPI zachytili v tržní síti nudle pocházející z Vietnamu, v nichž byl více než 40x překročen maximální přípustný limit pro obsah hliníku. Jde o nejvyšší dosaženou míru kontaminace potraviny hliníkem, s jakou se SZPI doposud setkala, nudle byly staženy.. „Hliník může v lidském organismu způsobovat neurologické problémy, vědci hovoří o likvidaci mozkových a nervových buněk," uvedl pro Novinky hlavní hygienik ČR Michael Vít. Bohužel vakciny pro děti obsajují 80x překročený max.přípustný limit, to už však nikomu nevadí (a už vůbec ne hlavnímu hygienikovi), aplikace těchto jedů přímo do krve sotva pár týdnů starých kojenců je tedy legální "sado-maso". Za to, že tedy neočkuji své dítě mne prostě nikdo ROZUMNÝ soudit nemůže.Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

NEOČKOVANÉ DĚTI JSOU ZDRAVĚJŠÍ NEŽ TY OČKOVANÉ

15. 12. 2011

V následujících několika zahraničních studiích (u nás je podobná studie bohužel nemožná, protože populace je téměř 100% proočkovaná) provedených  za účelem shromáždění informací o celkovém zdravotním stavu neočkovaných skupin obyvatelstva a porovnali je s celkovou populací, respektive s daty ze skupin očkované populace, se vyrýsovala "nečekaná" realita: neočkované děti jsou paradoxně zdravější než ty očkované.. proč asi?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 1

SLIZNIČNÍ IMUNITNÍ SYSTÉM

1. 12. 2011

Slizniční imunitní systém je souhrnné označení pro prostředky imunitní obrany nacházející se na povrchu sliznic.Zřejmě se jedná o velice prastarou část imunitního systému Sliznice obsahují tři čtvrtiny všech lymfocytů v těle a dochází v nich k největší produkci protilátek (imunoglobulinů, hlavně IgA)..Proto je mmj. vakcinace(aplikace přímo do svalu-krev.řečiště) úplně mimo mísu v kvalitě imunitní odpovědi.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

TOXICITA NOVÝCH AUT

1. 12. 2011

auto-bmw-2964072_960_720.jpgMáte nové auto? Cítíte ten pach? Myslíte si, že je to přírodní resp. zdravá vůně? Musím vás vyvést z omylu.. jedná se o směs prchavých látek uvolňujících se z komponentů ve vnitřku auta, zahrnující mj. etylbenzén, xylén, formaldehyd i toluen. Tedy látky těžce poškozující (především nervové) buňky člověka.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

POVINNOST OČKOVAT JAKO TÉMA NA PRÁVNICKÉ FAKULTĚ

29. 11. 2011

Dnes se na právnické fakultě v Praze koná seminář "Ústavnost povinného očkování nezletilých v ČR", který pořádá právnická akademická organizace Juristi.Otázka povinného očkování nezletilých v ČR je provázena rozpornou judikaturou, která leží v obtížném posouzení situace v celé své komplexnosti. Zájem studentů o toto téma svědčí o aktuálnosti a palčivosti vynucování očkování jako lékařského zákroku poskytovaného bez svobodného a informovaného souhlasu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

CO MOŽNÁ NEVÍTE O OČKOVÁNÍ

24. 11. 2011

Každý dětský lékař, ale i rodič, který pozorně sleduje své děti, si musí jednou všimnout, že po přirozeném zvládnutí dětské nemoci (příušnice, plané neštovice, zarděnky..) dítě ve svém psychotělesném vývoji jaksi poskočí kupředu. Dětské nemoci jsou odvěkým přirozeným školením imunity a jejich prodělání je pro zdárný vývoj jedince blahodárný.. Apeluji na vás. Mějte oči otevřeny, nepodléhejte marketingovým akcím (viz ptačí či prasečí chřipka) a nenechávejte se zbytečně očkovat. A nebojte se! Právě strach nejvíce oslabuje imunitu i rozum.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 1

NOVINKY V OČKOVÁNÍ

11. 11. 2011

Před několika dny se jedna bojovnice za práva rodičů a dětí účastnila vakcinologických dnů v Hradci Králové. Uvádím zde pár jejich poznámek z daných přednášek vakcinologů.. je to skutečně POČTENÍČKO! Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 1

MECHANIZMUS VROZENÉ A ZÍSKANÉ IMUNITY

1. 11. 2011

Imunitní systém podléhá přísným regulačním mechanismům důležitým pro jeho správnou funkci a spolehlivost. Díky své rozsáhlosti existuje mnoho druhů poruch, jež mohou imunitní systém postihnout, a pokud nedojde k nápravě, je právě nedostatečnost imunitního systému příčinou vzniku řady onemocnění. Imunitní odpověď je podle mechanismů svého působení dělena na vrozenou (inátní) a získanou (adaptivní), které spolu úzce spolupracují.

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ANTIBIOTIKA A PROBIOTIKA

1. 11. 2011

Účinek probiotik je více kauzální. Dává tělu šanci, aby se samo dokázalo s nemocí vypořádat. Stimuluje imunitní systém tím, že zlepšuje funkci makrofágů B - a T- lymfocytů. Probiotika trénují imunitní systém. Efekt antibiotik trvá několi dnů. Effekt probiotik i několik měsíců. Hranice indikace antibiotik je omezená, narůstá rezistence vůči nim, otevírá se cesta pro útok virů na organizmus. Hranice probiotik není omezená, posiluje samoléčivou schopnost vyčerpaného organizmu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 1

ZKUŠENOST SE SPALNIČKAMI, ZARDĚNKAMI, NEŠTOVICEMI

1. 11. 2011

Jelikož se čím dál více rodičů zajímá o to, co vlastně průběh nemocí, proti kterým se tak pečlivě očkuje, vůbec znamená a zda jsou tyto nemoci pro dítě takové zlo, které se musí vymítit bohužel ještě větším zlem (jedovatá rtuť,toxický hliník - vše aplikované přímo do krve a trvale poškozující vyvíjející se mozek), uvádím zde zkušenosti těch, kteří dané nemoci jako děti prodělali..Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0