Jdi na obsah Jdi na menu

DOBA JEDOVÁ

 

STRES, CHEMICKÉ POTRAVINY, VŠUDYPŘÍTOMNÁ ELEKTRONIKA, JEDY V KOSMETICE, PLASTY KAM SE PODÍVÁŠ, MINIMÁLNÍ POHYB, NEDOSTATEK PŘÍRODY, PRACOVNÍ VYHOŘENÍ, NEMOCI TĚLA, ALE I DUŠE..

TO JE NAŠE DOBA, DOBA JEDOVÁ

img_20230705_140537.jpg

Andrea Kindermann

váš osobní průvodce TRANSFORMACE VĚDOMÍ

 

Příspěvky

HIV-TEST PRO INDIVIDUÁLNÍ POUŽITÍ DLE LÉKAŘŮ NEPATŘÍ DO RUKOU LAICKÉ VEŘEJNOSTI

1. 2. 2014

Test na HIV pozitivitu INSTI pro individuální použití lze v zahraničí zakoupit v lékárně. U nás tomu tak bohužel není, přestože by třeba zabránil dalšímu neúmyslnému šíření tohoto nevyléčitelného smrtelného viru. A víte proč si ho nekoupíte? Odpověď Ministerstva zdravotnictví i lékařů je následující: „Je to totiž test, který může zásadně změnit váš život, jak by jste asi nakládali s takovým testem (odpadem) po jeho použití (riziko v případě pozitivního výsledku)  a tak do vašich rukou prý prostě nepatří.“

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

SMRT V DŮSLEDKU LÉKAŘSKÉ PÉČE

1. 2. 2014

Bohužel i tento fakt je možný.Zemřít, díky péči lékařů. Kniha Death by Medicine, ve které jsou veškerá fakta doložena odkazy na původní zdroje, ukazuje, že u hospitalizovaných pacientů se vyskytují ročně 2.2 miliony NÚ. Počet předpisů antibiotik pro případy virových infekcí, kdy jsou zjevně neúčinná, dosahuje 45 milionů ročně (v USA). Lékaři mohou chybovat, že dochází k nadměrnému předepisování a užívání léků, že může dojít i v nemocnicích k pochybení lékařů a ošetřujícího personálu, i pro toho je četba uvedené knížky tím nejhorším hororem. Copak je možné, aby se naše civilizace vyvíjela v tomto směru? V ČR podobné údaje neexistují a člověk může jen doufat, že se s podobnou situací ani nesetkáváme.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

VÝSKYT NEMOCÍ V ČR PROTI KTERÝM SE POVINNĚ OČKUJE

1. 2. 2014

Povinné očkování  vakcinama všech dětí (ročně řádově 100-120 tisíc dětí určitého věku v ČR) kvůli CELKOVÉMU ročnímu výskytu (tedy mezi víc jak 10miliony lidí): ZÁŠKRT: za posledních 35 let se vyskytl v ČR 2x, DĚTSKÁ přenosná OBRNAza posledních 50 let se na území ČR nevyskytl ani jeden případ (proč se tedy stále očkuje nechápu), ZARDĚNKY: (z 10 milionů občanů) 4-14 případů ročně, atd. (více v celém článku). Tyto čísla uvádím jen  pro ujasnění, až mi bude zase příště někdo vykládat, že ty nemoci, proti kterým se očkuje na nás resp. na mé dítě číhají na každém rohu.

 

 
 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 29

SOUD V TICHOSTI POTVRDIL AUTISMUS Z MMR VAKCÍNY

1. 2. 2014

Americký soud nedávno diskrétně, bez přílišné medializace, pěkně potichoučku potvrdil, že kombinovaná vakcína na spalničky, příušnice a zarděnky (MMR - measels, příušnice, Rubella) skutečně způsobuje autismus, píše Natural News.V nedávno zveřejněném rozsudku, část která byla utajena před veřejností, bylo malému chlapci přičteno několik statisíc dolarů. Jde o odškodné za to, že MMR vakcína prokazatelně u něj vedla k vyvolání autismu .

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

UŽ I ODBORNÍCI ZAČÍNAJÍ O VAKCÍNÁCH POCHYBOVAT

31. 1. 2014

OFICIÁLNÍ VYJÁDŘENÍ VE ZDRAVOTNICKÝCH NOVINÁCH:

Vakcinace povzbuzuje humorální imunitu a oslabuje imunitu buněčnou. Jedna vakcína zeslabuje imunitní odpověď zprostředkovanou Th1 lymfocyty o 50 %, dvě vakcíny dokonce o 70 %. Vakcíny snižují počet bílých krvinek, schopnost fagocytózy polymorfonukleárů, vitalitu lymfocytů a segmentaci neutrofilů. Pokud k tomu dojde v době, kdy je dítěti několik měsíců a jeho buněčná imunita se teprve formuje, nastane výrazné oslabení jeho přirozených obranných mechanismů a roste náchylnost vůči infekčním chorobám obecně.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

AUTISMUS Z BIOCHEMICKÉHO POHLEDU

31. 1. 2014

Autismus je vývojové onemocnění, které se manifestuje během raného dětství. U autistických dětí je závažně narušena komunikace a sociální interakce. Děti s autismem obecně jeví jen nízký zájem o svět a lidi v jejich okolí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

KDO Z VÁS PŘED OČKOVÁNÍM ČETL PŘÍBALOVÝ LETÁK?

27. 1. 2014

Osobně by mě třeba zajímalo, kdo z vás rodičů, než jste nechal své dítě naočkovat, jste si důkladně přečetli příbalový leták vakcíny? (když jsem si ho před  lety od lékařky vyžádala,zůstala na mě koukat s otevřenou pusou a sestra pak běhala zmateně po ordinaci, žádný totiž nemohly právě najít - a tomuhle molochu já mám s důvěrou svěřit zdraví svého dítěte?Na to zapomeňte!)

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

TO,ŽE SE OČKOVANÉ NEMOCI VRACEJÍ, JE I DÍKY VAKCÍNÁM

26. 1. 2014

Nemyslím si, že obranou proti nemocem jsou vakcíny. Stejně tak jako mi každý hygienik potvrdí, že při vakcinaci jde individuální  zdraví jedince jakci stranou, kvůli celkovému zdraví (statistice) společnosti. Jenže, co když právě vaše dítě bude to vakcínou doživotně poškozené? Každý zasvěcenec navíc ví, že právě skrz vakcíny, dochází k umělému udržování nemocí v populací. Nikoli tedy k jejich vymýcení.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

MODRÉ SYNTETICKÉ BARVIVO V POTRAVINÁCH E 133

21. 1. 2014

ink-2427263_960_720.jpgPoužívá se k barvení limonád, sladkostí, zmrzliny, cukrovinek, pekařských výrobků, cereálií, pudinků. Známé je jako barvivo v likéru Blue Curacao. Dále se používá v barvách na vlasy, make-upech, deodorantech, bělících zubních pastách, mýdlech, šamponech a jiných drogistických a kosmetických výrobcích. Pro jiné využití než v potravinách je barvivo zcela neškodné. Studie prováděné na krysách zjistily výskyt zhoubných nádorů v místě injekčního vpichu nebo po požití. Byly zaznamenány případy toxické povahy barviva na pacientech. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

MÝTY VERSUS FAKTA KOLEM OČKOVÁNÍ

19. 1. 2014

Podle lékařských a farmaceutických organizací je pokles infekčních onemocnění  jednoznačně  způsoben očkováním, současně jsme ujišťováni o jeho bezpečnosti a účinnosti. A to navzdory skutečnosti, že jsou uvedená tvrzení v jednoznačném rozporu přímo s vládními statistikami, publikovanými lékařskými studiemi a zprávami z FDA (Food and Drug Administration) a CDC (Centers for Disease Control).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

X-DŮVODŮ PROČ SE NENECHAT OČKOVAT PROTI CHŘIPCE

13. 1. 2014

Uvažujete o tom, že byste se nechali očkovat proti chřipce? Každý rok mainstreamová média nabádají k OČKOVÁNÍ proti chřipce. Jen vzácně se zmíní o něčem jiném kromě výhod očkování. ANDY: Já jen dodám, že to co platí za argumenty u očkování proti chřipce, lze obecně vztáhnout na jakékoli očkování. Bohužel mezi vakcínami nejsou, z tohoto úhlu pohledu, zásadní rozdíly. Takže je ještě libo vakcínu (nedej Bože pro vaše nemluvně)?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

HODNĚ VÝZKUMŮ KOLEM OČKOVÁNÍ JE ZFALŠOVANÝCH

7. 1. 2014

 Podvody průmyslu vakcín jsou už součástí korporátní kultury a byly u nich už zjištěny vědecké podvody, manipulace k diktování cen léků, rozsáhlé úplatkářství doktorů, podvrhování „vědeckých“ důkazů a průmyslové uplácení médií mainstreamu ve formě peněz z reklamy. Téměř u všech vakcín byl zjištěn podvod.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

V ČÍNĚ VYŠETŘUJÍ SMRT DĚTÍ PO OČKOVÁNÍ

2. 1. 2014

 Několik dětí onemocnělo a zemřelo brzy poté, co byla očkována v rámci státního programu imunizace obyvatelstva.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

TARTRAZIN - E102 -POTRAVINÁŘSKÁ ŽLUŤ

1. 1. 2014

focus-1424003_960_720.jpgTartrazin (E 102FD&C žluť 5) je syntetické žluté AZOBARVIVO, které se přidává do ovocných drtí, likérů, obarvených šumivých nápojů, instantních pudingů, polévek, zmrzlin, bonbónů, žvýkaček, marcipánu, marmelády, želé,hořčice, jogurtů a dalších výrobků. Může být také v povlaku lékových tablet. Tartazin způsobuje nejvíce alergických reakcí ze všech azobarviv, zvlášť mezi astmatiky a lidmi s nesnášenlivostí aspirinu, dále pak může způsobovat migrénu, rozmazané vidění, svědění, sennou rýmu nebo skvrny na kůži, dětskou hyperaktivitu. FDA podala návrh na ZÁKAZ V CELÉ EU. ZATÍM JE však tato látka POVOLENA.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

VZDUŠNÉ OČKOVÁNÍ

1. 1. 2014

VZDUŠNÉ OČKOVÁNÍ NENÍ fikce, to je bohužel realita .. dnes jsou to geneticky modifikované bakterie, zítra to bude Bůh ví co, ani v jednom případě nemáme svobodnou volbu.. kdo ještě věří v dobré úmysly? Vždy jde jen o to, abychom byli závislí (jako NE-MOCNÍ) na systému.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

HLINÍK VE VAKCÍNÁCH

1. 1. 2014

Proč se používá hliník ve vakcínách?Jak reaguje organismus na přítomnost hliníku? Sami imunologové by byli raději, kdyby se přestal používat........VÍCE NA VIDEU ZDE:

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ATOPICKÝ EKZÉM

1. 1. 2014

Jde o velice častou nemoc, kterou trpí až 20% dětí a cca 6% dospělých. V České republice se týká asi 10% obyvatel. Často bývá doprovázena také jinými alergickými onemocněními, jako jsouastma bronchiale, senná rýma, alergické záněty spojivek, kopřivka, aj. což se označuje jakoatopický syndrom. Má dlouhodobý průběh s opakovanými novými záněty.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

CO JE TO VŮBEC PREVENCE?

1. 1. 2014

Prevence (z lat. praevenire, předcházet) je soustava opatření, která mají předcházet nějakému nežádoucímu jevu, například nemocem, drogovým závislostem, zločinům, nehodám, neúspěchu ve škole, sociálním konfliktům, násilí, ekologickým katastrofám a podobně. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

SUČASNÁ MEDICÍNA MÁ MOC JAKO VE STŘEDOVĚKU CÍRKEV

1. 1. 2014

Zamyslíme-li se nad medicínou v celospolečenském kontextu, nemůžeme popřít, že se jedná o velice významnou instituci, jejíž moc je srovnatelná s mocí středověké církve, ovlivňující životy všech občanů, ať již chtějí, nebo ne. Bez lékařské asistence se neobejdou ani dvě nejzásadnější události v životě jedince: porod a smrt. Dětství je prošpikováno očkovacími jehlami, lékaři určují, zda je dítě schopné nastoupit do školy, nebo naopak nechodit do školy, řidičský průkaz nezískáte bez příslušné prohlídky, řadu povolání nemůžete vykonávat, protože vás do nich doktor nepustí a když vás tam pustí, musíte ho pravidelně navštěvovat, vyplazovat na něj jazyk, nechat si měřit tlak, brát krev. Za nemoc je označováno dnes téměř cokoliv..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

KATASTROFÁLNÍ VEDLEJŠÍ ÚČINKY VAKCÍNY PROTI HPV

3. 12. 2013

 Rodiče dívek ve věku 13 až 14 let nemuseli platit za vakcínu, která by je měla ochránit před viry, jež vyvolávají rakovinu děložního čípku. Fyzioložkaprof. RNDr. Anna Strunecká DrSc., upozorňuje, že vakcínu Gardasil, na evropském trhu dostupnou pod názvem Silgard, považují američtí experti za nejnebezpečnější vakcínu, kterou se dnes očkuje. Totéž platí o vakcíně Cervarix. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

DOTAZ OHLEDNĚ MECHANISMU ÚČINKU

1. 12. 2013

 Dotaz:  Nějak mi nejde do hlavy, jakým způsobem může fungovat očkování, které se aplikuje až v době, kdy už byl člověk(organismus) vystaven nákaze - tedy se možná nakazil.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ANESTETIKA V ZUBNÍM LÉKAŘSTVÍ

1. 12. 2013

 Lokální anestetika jsou látky, které blokují vznik a vedení vzruchu ve všech vzrušivých tkáních. LA způsobí pokles propustnosti Na+kanálů jejich blokádou na membránách nervů a tudíž dojde k narušení depolarizace a zabránění vzniku akčního potenciálu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

POSTVAKCINAČNÍ SYNDROM

26. 11. 2013

 Soubro příznaků -nežádoucích účinků z očkování se obecně označuje postvakcinační syndrom. V pozadí alergií, ekzémů, astmatu, autoimunitních onemocnění, gastrointestinálních onemocnění atd. může stát právě očkování. V této souvislosti se mluví dokonce o diabetu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

K ZAMYŠLENÍ.. ACH TY VAKCÍNY!

19. 11. 2013

 LIDI PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, my jsme Aju očkovat prostě nenechali a svým vývojem (o absolutním zdraví ani nemluvím - díky Bohu) jednoznačně předbíha své vrstevníky- to je prostě FAKT..k zamyšlení.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

VAKCINAČNÍ DETOXIKACE

15. 11. 2013

 Vážení rodiče, vím, že ze všeho nejtěžší je nést pocit zodpovědnosti. Nebyli jsme na to zvyklí. Pan doktor byl ten jediný, který rozhodoval a není tomu tak dávno, co jsme si informace o našem zdravotním stavu nosili z oddělení na oddělení v zalepených obálkách. Ani jsme nevěděli, co tam stojí a jak na tom vlastně jsme.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

STATISTIKY NEMOCNOSTI NA ČERNÝ KAŠEL V ČR

5. 11. 2013

V mediich se opet siri jakesi statistiky, ci zpravy, ze bude pribyvat > nemocnych s cernym kaslem.. aktuální statistika je na webu státního zdravotního ústavu: http://www.szu.cz/publikace/data/kumulativni-nemocnost-vybranych-hlasenych-infekci-v-ceske

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

NESKUTEČNÁ ZPOVĚĎ LÉKAŘKY V RÁDIU

1. 11. 2013

Přátelé, ráda bych dnes ještě doplnila důležité informace o vakcínách a očkování dětí. Pokud si najdete trochu volného času, tak si velice pozorně poslechněte rozhovor s MUDr. Ludmilou Elekovou o následcích očkování, který se uskutečnil dne 19. 2. 2013 na vlnách rádia ČRo České Budějovice v pořadu: Biolenka

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

CESTOVNÍ LÉKÁRNIČKA

1. 11. 2013

Obsah cestovní lékárničky přizpůsobte místu a délce pobytu, počtu osob a dostupností zdravotní péče v místě pobytu. Léky uchovávejte v originálním balení, mimo dosah dětí. Pečlivě čtěte příbalovou informaci, dodržujte dávkování, příp. se poraďte v lékárně. Lékárničku chraňte před slunce, vlhkem, teplem i mrazem!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

SYNTETICKÁ BARVIVA V POTRAVINÁCH

1. 10. 2013

glass-2018966_960_720.jpgSyntetická barviva jsou nejčastěji azobarviva, fenylmethanových barviv, nitrobarviva,  pyrazonová, xanthenová, antrachinonová, chinolinová a indihoidní. 
 
Mohou mít negativní účinky na konzumenty přibarvovaných potravin. Postupně byly u některých barviv prokázány karcinogenní účinky, hemolytické působení, inhibice některých enzymů, negativní působení na žaludeční sekreci, některá, mohou škodit také obsahem reziduí z výroby (různých uhlovodíků, těžkých kovů), alergické reakce. 
 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

BECHTĚREVOVA NEMOC

1. 10. 2013

 Bechtěrevova nemoc je chronické kloubní zánětlivé onemocnění postihující ve větší míře muže než ženy. Nejčastěji onemocnění začíná mezi 15. a 30. rokem. Avšak vzhledem k pomalu se rozvíjejícím příznakům bývá mnohdy diagnostikováno později. Přitom včasná diagnostika (stejně jako u většiny ostatních nemocí) pomáhá snižovat následky a zlepšovat průběh choroby.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0