Jdi na obsah Jdi na menu

VAKCINAČNÍ DETOXIKACE

15. 11. 2013

 Vážení rodiče, vím, že ze všeho nejtěžší je nést pocit zodpovědnosti. Nebyli jsme na to zvyklí. Pan doktor byl ten jediný, který rozhodoval a není tomu tak dávno, co jsme si informace o našem zdravotním stavu nosili z oddělení na oddělení v zalepených obálkách. Ani jsme nevěděli, co tam stojí a jak na tom vlastně jsme.

 

Čím „modernější“ vakcíny, tím více klientů mám nejen já, ale nakonec i farmaceutické firmy, které produkují tlumící léky na ADHD, kortikoidy na ekzémy, antiepileptika, inzulíny…..atd. Ano, následkem vakcinace může dojít i k tak závažným poškozením dětí, na která jsou právě tyto léky používané. Autismus, epilepsie, postvakcinační encefalopatie, zastavení vývoje, ADHD ( hyperkinetický syndrom), diabetes, atopický ekzem, astma, SIDS…

Osobně považuji vakcinaci za výrazný a nepřirozený zásah do imunitního systému dítěte. Bohužel, nemusí být výhrou fakt, kdy maminka nezaznamená po očkování žádné reakce a vše proběhne tzv. v klidu. Ani zde nevíme, zda očkování neovlivní do budoucna zdravotní stav našeho dítěte. Proto detoxikaci považuji obecně za prospěšnou. Dokonce i u dospělých. Anglický homeopat Peter Chappel vyvinul tzv. PC lék, který je také zaměřen na detoxikaci. Ten je vhodný v případě, že se nejsme schopni dopátrat, jakými vakcínami jsme vlastně byli naočkováni. 

...

VÍCE NA: http://sedlakovaludmila.blog.respekt.ihned.cz/c1-48506630-co-je-vakcinacni-detoxikace

Rodiče bohužel z neznalosti a v dobré víře často volí opačný postup. Dítě, které po očkování např. zůstane hypotonické a zastaví se mu mentální vývoj „trénují“ Vojtovou metodou, jedou do rehabilitačních lázní, absolvují hyperbarické komory…Toto vše je samozřejmě účelné, ale teprve tehdy, odstraní-li se základní příčina a to jinak, než detoxikací nelze.

Čím dřív se s detoxikací začne, tím lépe. Krom konkrétních potíží, které jsou zjevné a kvůli kterým ke mně rodiče přicházejí, se po detoxikaci do budoucna sníží i nemocnost dítěte a zvýší jeho imunita.

Je samozřejmé, že během detoxikace doporučuji příjem Omega kyselin, chlorelly, vitamínu C. Omezujeme sladkosti a chemicky zpracované potraviny.

Srdečně přeji zdraví Vám i vašim dětem.

Ludmila Sedláková, homeopatka, psychoterapeutka a speciální pedagožka.

 

VÍCE INFO RESP. CELÝ ČLÁNEK NA:

http://sedlakovaludmila.blog.respekt.ihned.cz/c1-48506630-co-je-vakcinacni-detoxikace

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář