Jdi na obsah Jdi na menu

DOBA JEDOVÁ

 

STRES, CHEMICKÉ POTRAVINY, VŠUDYPŘÍTOMNÁ ELEKTRONIKA, JEDY V KOSMETICE, PLASTY KAM SE PODÍVÁŠ, MINIMÁLNÍ POHYB, NEDOSTATEK PŘÍRODY, PRACOVNÍ VYHOŘENÍ, NEMOCI TĚLA, ALE I DUŠE..

TO JE NAŠE DOBA, DOBA JEDOVÁ

img_20230705_140537.jpg

Andrea Kindermann

váš osobní průvodce TRANSFORMACE VĚDOMÍ

 

Příspěvky

OČKOVÁNÍ NOVOROZENCŮ NA TBC

20. 2. 2010

Rodiče odmítají vakcínu na TBC.Bojí se. Plošné očkování proti tuberkulóze v prvních dnech života dítěte přináší velká rizika. Na tom se odborníci shodnou. Rodiče mají právo předem požádat, aby novorozenec nebyl v porodnici takto očkován, ale bezpečně až později. O to jsme v lednu požádali i my, a navzdory tradicím "zajetých kolejí" českého zdravotnictví nám to, i přes nevoli  personalu, vyšlo. Aneb víte, že v součastnosti se u nás novorozenci povinně očkují dle vyhlášky staré téměř padesát let? Není prý totiž čas změnit legislativu.. já bych spíše řekla, že zájmy ekonomické v tomto případě vítězí, vždyť výrobce zinkasuje za každou vakcínu zhruba 3,5 tis.Kč a ročně se u nás rodí příbližně 100tis. dětí, takže matematika je to skutku jednoduchá. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

PROČ TŘÍDIT ODPAD?

1. 2. 2010

Zkuste se nad touto otázkou zamyslet dříve, než budete číst dále.

Každý z nás vyhodí za rok asi 150 - 200 kg odpadů.  Pokud však odpady už doma třídíte a dáváte je do barevných kontejnerů, umožníte tak recyklaci více než třetiny tohoto množství. Za rok tak můžete vytřídit 30 kg papíru, 25 kg plastů, 15 kg skla.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

PETICE za svobodnou volbu v očkování

20. 1. 2010

Napadlo vás někdy zamyslet se nad tím jak to že očkovat těhotné není možné (kvůli riziku pro dítě), ale 4 denní novorozenci se u nás očkují jak na běžícím pásu, přestože je na to dle legislativy čas do 6ti týdnů? Aneb proč dnešní generace dětí má často poruchy imunitního systému? I my jsme PETICI za svobodnou volbu v očkování podepsali. Andy

 

V téměř celé západní Evropě je očkování pouze doporučené, nikoliv povinné. Od povinného očkování se tam ustoupilo na základě rostoucího množství odborných lékařských studií, dokumentujících vážné negativní účinky očkování. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

TŘÍDĚNÍ ODPADU: ČEŠI VERSUS EVROPA

1. 1. 2010

Nejčastějšími odpady v českých domácnostech jsou papír (22 % z domovního odpadu), následuje plast (13 %) a sklo (9 %). Zbytek odpadu tvoří nebezpečný odpad (3 %), kompostovatelný kuchyňský bioodpad (18 %) a jiné odpady (35 %). Co se týká třídění, Češi nejčastěji třídí papír, následuje sklo, plasty a kovy.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0