Jdi na obsah Jdi na menu

DOBA JEDOVÁ

 

STRES, CHEMICKÉ POTRAVINY, VŠUDYPŘÍTOMNÁ ELEKTRONIKA, JEDY V KOSMETICE, PLASTY KAM SE PODÍVÁŠ, MINIMÁLNÍ POHYB, NEDOSTATEK PŘÍRODY, PRACOVNÍ VYHOŘENÍ, NEMOCI TĚLA, ALE I DUŠE..

TO JE NAŠE DOBA, DOBA JEDOVÁ

img_20230705_140537.jpg

Andrea Kindermann

váš osobní průvodce TRANSFORMACE VĚDOMÍ

 

Příspěvky

JAK MŮŽE ŠKODIT KOSMETIKA

1. 11. 2011

face-2662919_960_720.jpgKosmetické přípravky se v současnosti staly masovou záležitostí a není snad člověka, který by denně nepoužíval alespoň jeden výrobek kosmetického průmyslu. Kosmetika pomáhá pokožce vyrovnat se s nelehkým úkolem, a to čelit každodenním nástrahám civilizace – prachu exhalacím, sluníčku apod. Někdy však kosmetika může být sama příčinou kožních potíží.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

REBÉLIE PROTI POVINNÉMU OČKOVÁNÍ

23. 10. 2011

Trestat rodiče za to, že chrání svoje děti, zní jako nesmysl. Ale jen do chvíle, než zabrousíte do Česka. Chcete odmítnout povinné očkování? Počítejte s pokutou. Podvolíte se a vaše dítě zemře na komplikace? Jste statistická anomálie. Stát je v každém případě z obliga.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

PROTI PNEUMOKOKŮM JE V ČR OČKOVÁNO 86% DĚTÍ

15. 10. 2011

To číslo ja fakt neskutečné, ale je to tak, téměř 9 rodičů z 10 nechá neočkovat své dítě vakcínou, která je specifická proti 7 z 90 se přirozeně vyskytujícím pneumokokům a která způsobuje agresivní reakce těla na ostatní virová onemocnění.Takto očkované děti jsou pak paradoxně náchylnější onemocnět zánětem středního ucha právě kmenem jež vakcína neobsahuje.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

KONEČNĚ - I V ČR BY MOHLO BÝT OČKOVÁNÍ DOBROVOLNÉ

10. 10. 2011

Očkování by v České republice v budoucnu mohlo být zcela dobrovolné, záleželo by tak jen na rodičích, jaké vakcíny by svým dětem nechali podat, uvedl ve čtvrtek Roman Chlíbek z České vakcinologické společnosti. Povinná by podle něj měla zůstat jen nejzákladnější očkování, například proti tetanu.. takže ledy se pohnuly a toto jsou výborné zprávy.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

MOJE DÍTĚ NENÍ POKUSNÝ KRÁLÍK

4. 10. 2011

Český stát tlačí novým návrhem zákona rodiče ke zdi a farmaceutické společnosti si můžou mnout ruce. Příběhy očkovaných dětí, argumenty odborníků i výpovědi vrcholných manažerů vrhají na farmaceutické společnosti divné světlo.Aneb věděli jste, že některé aplikované vakcínany dětem jsou teprve ve fázi testování.. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ÚČINEK ANTIBIOTIK ZVYŠUJE WOBENZYM

1. 10. 2011

Enzymový lék Wobenzym umožňuje při současném podávání s antibiotiky jejich lepší průnik do zánětem zasažených tkání, a tím zvyšuje účinnost antibiotik. Wobenzym také výrazně snižuje riziko přechodu gynekologických zánětů do chronického stavu. U úporných infekcí, které vyvolávají chlamydie, Wobenzym výrazně zvyšuje účinnost léčby a pravděpodobnost vyléčení.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

CO VÁM NEŘEKLI O VAKCÍNÁCH

1. 10. 2011

Máte pochybnosti, jestli vakcíny mohou opravdu ochránit vaše dítě před nemocí? Obáváte se, že se vaše dítě stane autistou, nebo dostane astma, alergie či dokonce smrtelnou dětskou nemoc? No, pak to, co se dočtete, může pro vás být SKUTEČNĚ šok.Získejte lékařská fakta o nebezpečí vakcín dříve, než podniknete nějaké kroky a necháte očkovat své děti!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

OČKOVÁNÍ V ČR - DEMOKRACIE BEZ MOŽNOSTI VOLBY

29. 9. 2011

O očkování jsou už léta v zahraničí vedeny dlouhé diskuse a určitě je proč. Jejich zdravotní prospěšnost, neškodnost a dokonce ani účinnost nejsou zdaleka tak jednoznačné, jak se nám většinou předkládá. Já v náledujícím článku uvádím v bodech jen některá fakta vhodná k dalšímu zamyšlení, studiu a diskusi. Navíc také vysvětluji negativní specifika očkování v Česke Republice.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ODPOVĚĎ PREZIDENTA REPUBLIKY

23. 9. 2011

Jelikož se jednalo o osobní dopis, uvádím zde pouze sumarizaci odpovědi: Ani pan prezident není příznivcem očkování, což dal nejednou veřejně najevo. Jako reálnou a jedinou možnou, ač zdlouhavou cestu, jak se domoci  svých občanských svobod, vidí cestu ústavního soudu. Pan prezident děkuje za vážný dopis, kterým se rovněž vážně zabýval..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ODPOVĚĎ POSLANKYNĚ

21. 9. 2011

Děkuji Vám za Váš dopis a věřte mi, že se plně ztotožňuji s Vašimi obavami  a závěry. Také jsem na ně při svých vystoupeních na výboru i v poslanecké sněmovně upozorňovala.Nicméně jsem byla poslankyněmi a poslanci vládní koalice nevyslyšena. V tuto chvíli již není žádná možnost něco změnit. Koalice se rozhodla špatně napsané zákony prosadit za každou cenu. Jediná možnost nápravy je v nových volbách a následných potřebných změnách. S pozdravem Soňa Marková
 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

KOMU SLOUŽÍ PÉČE BEZ SOUHLASU?

19. 9. 2011

V parlamentu čeká na schválení návrh zákona, který zavádí možnost poskytovat zdravotní služby bez souhlasu pacienta. Neznamená to proti vůli? Není to způsob, jak mi vnutit něco, čemu se bráním? A co je výhodné pro někoho jiného?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ÚMLUVA O BIOMEDICÍNĚ

15. 9. 2011

Myslím, že stále ještě existuje v dané situaci cesta resp.tzv. Úmluva o biomedicíně jejíž význam tkví především v tom, že jde o nejvyšší zdravotnický zákon země, která jej ratifikovala, a který má přednost před všemi ostatními, dosud platnými zdravotními zákony. Jak je obecně známo Úmluva se vtahuje na VŠECHNY lékařské a biologické aplikace týkající se lidských bytostí a to včetně aplikací preventivních (tj. i pro oblast OČKOVÁNÍ). ČR se tak zavázala (a to již v roce 2001), sladit své zákony s uvedenou nadnárodní a hierarchicky vyšší právní normou.. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

PRÁVO PACIENTA

9. 9. 2011

Já pacient, chci být léčen jako jedinec. Nejsem kus papíru, nejsem zboží na prodej, nejsem někdo s kým se smlouvá. Jsem opravdu žijící bytost, obdařená pocity, obavami i tužbami. Neznám Vás (zdravotníky) dobře a odmítám vaše úsilí proniknout do mého těla, do mé duševní rovnováhy i do mého soukromí, ať jsem zdráv či nemocen. Chci s Vámi spolupracovat, ale jen do té míry, pokud mohu já a mně podobní pacienti očekávat z Vašeho počínání opravdový (nikoli jen proklamovaný) prospěch.“ mne nezbývá než souhlasit. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ZDRAVOTNÍ ZÁKROKY BEZ SOUHLASU PACIENTA

6. 9. 2011

Ráda bych mmj.chtěla uvést, že zužovat problematiku očkování pouze na medicínskou stránku (jak také s oblibou poslanci činí) je chybné, neboť ve stejné míře se jedná také o problém lidsko-právní. Státní orgány ve všech vyspělých zemích dospěly k úsudku, že rozhodnutí lékařů o nezbytnosti určitého typu zákroku (tedy i očkování) musí podléhat právu na nedotknutelnost osoby. K tomuto slouží právě Úmluva o lidských právech a biomedicíně, která připouští toto právo omezit jen z prokazatelně závažných důvodů (stav bezprostředně ohrožující život pacienta), což preventivní očkování jednoznačně není.. aneb u nás jako v kocourkově. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

DESATERO PŘEKVAPENÉHO PACIENTA

3. 9. 2011

Návrhy zdravotnických zákonů (zákon o zdravotních službách a zákon o specifických zdravotních službách), které v současné době projednává Poslanecká sněmovna, přinášejí řadu pozitiv a posílení práv pacientů. V některých případech však mohou nové zákony pacienta nemile překvapit. Na deset zásadních nedostatků, které je možné ještě relativně  odstranit, upozorňuji níže.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

BUDE OČKOVÁNÍ PROTI PRASEČÍ CHŘIPCE POVINNÉ?

1. 9. 2011

Až se příště objeví kvazi-pandemie, jako byla prasečí chřipka, lidé v České republice už se možná nebudou moci svobodně rozhodnout, zda se nechají očkovat. Stát jim to prostě přikáže. Alespoň takto zní schvalovaný nový zákon o zdravotních službách, jež vypadá že sněmovnou při hlasování jednoduše projde.. a to navzdory závazným mezinárodním úmluvám jež ČR přijala.Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

SPOLEČNOST ŠEDNE..

1. 9. 2011

Neschopnost přijmout odlišnost může mít různé projevy. Ať už se jedná o přání zakazovat Gay-lesbické aktivity, nebo o snahu vnutit všem povinné očkování, které sleduje zájmy farmaceutických firem.Dnes se mnozí odborníci vyjadřují, že koupě milionů dávek vakcíny byl kolosální podvod. Má dobrá známá, zkušená lékařka označila celý humbuk kolem této epidemie za marketingovou akci farmaceutického průmyslu. Nový zákon by mohl člověka přinutit, aby se takovému očkování podrobil, aniž by byl patřičně informován. Přitom něco takového nemá v Evropě obdobu. V žádné evropské zemi není ani zdaleka podobný rozsah povinného očkování jako v ČR.. proč asi?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

NESOUHLAS S NÁVRHEM NOVÉHO ZÁKONA O ZDRAVOTNÍCH SLUŽBÁCH

31. 8. 2011

Chtěla bych tímto opět vyjádřit svůj nesouhlas s návrhem nového zákona o zdravotních službách, číslo sněmovního tisku 405, číslo paragrafu 38/7. Jsem matkou a jsem zodpovědná za zdraví svého dítěte. Proto nemohu souhlasit s daným zákonem. Jsem přesvědčena o tom, že mám na zachování zdraví sebe i svého dítěte větší zájem, než zdravotní pojišťovny farmaceutický průmysl a že k podpoření mého přání jako občana není třeba žádných studií a není třeba vést polemiku o prospěšnosti či škodlivosti očkování.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

CÍLEM TOHOTO ODBOJE JE ZÍSKÁNÍ OBČANSKÉ SVOBODY

28. 8. 2011

Nemá příliš velký smysl vést diskuse o problematice očkování s lékaři. V naprosté většině případů je to stejné, jako kdybychom chtěli vést debatu s teologem o pravdivosti bible. Jen ztráta času a energie.Naším společným cílem navíc není diskreditace očkování, jeho zrušení nebo něco podobného. Naším cílem je pouze získání občanské svobody a práva rozhodovat o tom, zda, co a kdy bude vpravováno do našich organismů a organismů našich dětí. Tedy práva, které již mají občané v mnoha jiných evropských zemích a které tam považují za samozřejmé.. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

OČKOVÁNÍ (VŠECH) BUDE MOŽNÉ I PROTI VAŠI VŮLI

23. 8. 2011

Dle nového zákona o zdravotních službách (momentálně ve schvalovacím procesu sněmovny) bude možné očkovat (nejen dětí, ale i dospělých) i proti vůli pacienta nebo jeho zákonných zástupců. Navrhujeme proto z návrhu vypustit § 38 odst. 7 ve znění: „Bez souhlasu pacienta nebo zákonného zástupce pacienta lze poskytnout též jiné zdravotní služby, stanoví-li tak zákon o ochraně veřejného zdraví.“ Ostatně jak by se Ti líbilo být očkovaný např. na prasečí chřipku proti své vůli? Aneb právě tato TOTALITA se chýlí ve sněmovně ke schválení. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

MINISTRSTVO ZDRAVOTNICTVÍ CHCE UZÁKONIT VYNUTITELNOST ZDRAVOTNÍ PÉČE(I PROTI VŮLI PACIENTA)

19. 8. 2011

Navíc je třeba si uvědomit, že zmíněné ustanovení (§ 38/1) se netýká pouze očkování dětí, ale de facto umožňuje bez souhlasu provést očkování kteréhokoli občana jakoukoli vakcínou, která může být v budoucnu přidána do seznamu povinných očkování (včetně např. kontroverzních vakcín proti prasečím a jiným chřipkám).. bohužel taková jednešní realita, téměř jako za totality. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

POKUSY NA DĚTECH V NIGÉRII

13. 8. 2011

V minulých dnech na BBC proběhla zpráva: Firma Pfizer v roce 1996 v Nigérijském městě Kano během epidemie meningitidy testovala novou vakcínu proti ní, tkzv. Travon. Z testovacího souboru 200 dětí jich 11 zemřelo a desítky zůstaly invalidní. Do r.2009 firma trvala na tom, že příčinou byla epidemie. Až nyní se rozhodla vyplatit kompenzace po 175 000 USD 4 rodinám zabitých dětí.. více na: http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-14493277


 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

OTEVŘENÝ DOPIS POSLANCŮM I PREZIDENTOVI REPUBLIKY

8. 8. 2011

Vážený pane prezidente,vážená paní poslankyně, vážený pane poslanče, obracím se na Vás ohledně NOVÉHO zákona o zdravotních službách (sněmovní tisk č. 405), neboť mám výhrady k jeho paragrafům.. aneb nerada bych se dočkala toho, že mě a mou dceru budou lékaři nahánět s injekční stříkačkou v ruce a přes soudy si zařizovat omezení mé rodičovské zodpovědnosti a exekuci dítěte do zdravotnického zařízení k zákrokům proti mé vůli. To už se pak raději vzdám svého občanství, i to je (krajní) cesta k vyhnutí se dané TOTALITNÍ REPRESI.. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

DISKUZE S POSLANCI O POVINNÉM OČKOVÁNÍ

3. 8. 2011

Vzhedem k tomu, že se blíží doba schválení zákona o zdravotních službách resp.sněmovní tisk č. 405, obrací se čím dál více odpovědných rodičů na svého poslance kvůli uzákonění povinného očkování bez souhlasu rodiče..bohužel obvykle bez úspěchu. Argumentace neodborností je bohužel standardní odpověď většiny poslanců, mají-li se vyjádřit k tématu povinnosti očkování. Je to však  jen alibismus, který trochu pokulhává. Je totiž nelogické, když se u tématu očkování poslanci zaštiťují neodborností, zatímco např. k dani z příjmu nebo zákonu o poplatcích v nemocnici mají mnoho připomínek, i když je jejich původní povolání třeba učitel tělocviku nebo historik a dané problematice rozumí spíš jako koza petrželi.. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

RTUŤ ZE ZUBNÍHO AMALGÁMU

1. 8. 2011

Amalgámové plomby nejsou hezké, ale jsou zadarmo a dlouho vydrží. Jenže: neničí nám zároveň zdraví? Některé severské státy Evropy už je zakázaly a americká Agentura pro léky a potraviny vydala varující prohlášení, že zubní amalgám obsahuje rtuť, která může mít toxické dopady na nervovou soustavu dětí a na lidský plod u těhotných.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

OČKOFORUM 2011

31. 7. 2011

Pro všecny jež daná tématika skutečně zajímá, pro každého, kdo si chce udělat větší "jasno" je zde každoroční akce OČKOFORUM.. o víkendu 3.9. - 4.9. 2011, jedná se o dvoudenní akci s cílem seznámit nejen rodiče s problematikou očkování dětí. Sobota se bude vice týkat konkrétní situace panující okolo očkování a různých možností, jak v ní volit individuální přístup a jak docílit narovnání protiprávní situace v ČR. Jako program nedělního dopoledne se nabízí zatím tři různé možnosti tematických setkání: normální, přirozený porod, individuální vzdělávání a základní problematika očkování "pro začátečníky". Krásný víkend přeje Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

OČKOVÁNÍ V OČKO CENTRECH

26. 7. 2011

Nikde v západní Evropě se neočkují děti proti běžným nemocem v očkovacích centrech. Očkování u svých pediarů má tradici, ale především hlavní přínos v tom, že pediatr zná dítě, zná rodinu. Může se s rodiči domluvit  na posunutí očkování, ví kdy dítě bylo nemocné, kdy bralo nějaké léky. Dítě svého doktora zná, tudíž se ho nebojí nebo nebojí příliš. Očkovací centra  jsou anonymní, pokaždé by dítě bylo očkováno jiným lékařem, který má zrovna službu. Zřízení center rozhodně není kvůli lepším službám dětem. Jde zde jen OPĚT o byznys farmaceutických firem, centra znamenají mít přesný přehled o všech lidech a očkováních.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

SUPERBAKTERIE E.COLI

15. 7. 2011

Hra s obviňováním zeleniny nadále pokračuje v celé EU, kde superodolný kmen e. coli postihuje pacienty a plní nemocnice v Německu, ale naprosto nikdo nemluví o tom, jakým kouzlem se e. coli mohla stát odolnou vůči osmi různým třídám antibiotik a pak se náhle objevit v potravinách.Stále více se nyní vynořují důkazy, že tato bakterie byla vyvinuta v laboratořích farmaceut.firem.. a proč asi myslíte, že se dostala mezi lidi?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ARGUMENTY PROČ NEOČKOVAT KOJENCE

7. 7. 2011

Ohledně očkování je potřeba počítat i s tím, že běžný lékař neoplývá žádnými extra znalostmi v oblasti očkování.. Takže je v této situaci rozhodně vhodnější komunikovat s pediatrem na občansko-právní úrovni. Může to být zpočátku nezvyklé (zastaralý zvyk komunikaci typu "ano, pane doktore"), ale nakonec vlastně naprosto očistné, zejména proto, že nijak nenutíte doktora, aby za Vás přebíral jakkoli zodpovědnost - naopak zdůrazňujete, že je vše jen na zodpovědnosti rodičů, což také odpovídá aktuálnímu českému právnímu řádu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 1

NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY ANTIBIOTIK

1. 7. 2011

Antibiotika se řadí k největším objevům moderní medicíny a jednou provždy změnily její tvář. Bakteriální infekce díky nim ztratily svou nebezpečnost a antibiotika se zařadily mezi nejpředepisovanější a nejpoužívanější léky. Při širokém používání antibiotik se brzy zjistilo množství vedlejších účinků, kterým se věnuje tento text. Dodávám, že uvádím jen ty nejznámější a nejčastější vedlejší účinky.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0