Jdi na obsah Jdi na menu

CO VÁM NEŘEKLI O VAKCÍNÁCH

1. 10. 2011

Máte pochybnosti, jestli vakcíny mohou opravdu ochránit vaše dítě před nemocí? Obáváte se, že se vaše dítě stane autistou, nebo dostane astma, alergie či dokonce smrtelnou dětskou nemoc? No, pak to, co se dočtete, může pro vás být šok.

Získejte lékařská fakta o nebezpečí vakcín dříve, než podniknete nějaké kroky a necháte očkovat své děti!

 

Tim O’Shea DC - Autor a instruktor, dětská imunologie, Zakladatel thedoctorwithin

Vážení starostliví rodiče,

Máte pochybnosti, jestli vakcíny mohou opravdu ochránit vaše dítě před nemocí? Obáváte se, že se vaše dítě stane autistou, nebo dostane astma, alergie či dokonce smrtelnou dětskou nemoc?

No, pak to, co se dočtete, může pro vás být šok. Pro mne, když jsem poprvé začal zkoumat vakcíny a jejich účinky na tělo před více než deseti lety, to šok byl. Stovky hodin strávených procházením medicínské literatury a ověřováním fakt mne přiměly promluvit.

Většina z toho, co jsem objevil, byla v rozporu se způsobem, jak se většina z nás staví k péči o naše děti. Postavme se k tomu čelem – většina rodičů souhlasí, aby byla jejich novorozeňata očkována, a věří, že je to správná věc. Děti dostanou od svého narození do dospělosti řadu vakcín. A celou dobu si vy, rodiče, myslíte, že je to správná věc.

No… ukazuje se, že je to omyl.

To, co uvidíte po nahlédnutí za oponu činnosti multi-miliardových lékových a vakcínových kartelů, by vás mělo vyděsit k smrti… protože vaše děti jsou poškozovány více, než je vám říkáno.

 

Robert F. Kennedy ml., komentáře o ututlávání: Vakcíny, rtuť/thimerosal a autismus

Video

 

Krutá pravda

Očkovat či neočkovat je rozhodnutí, které můžete učinit pouze vy.

Bohužel není pravděpodobné, že se u tohoto rozhodnutí můžete o pomoc obrátit na svého pediatra. Většina lékařů vsadila na bezpečnost a účinnost vakcín svoji pověst a finanční blahobyt. Svoji profesí jsou vázáni očkování propagovat, a tak to dělají.

Ale existuje jiné hledisko, stejně platné. Mohu vám nabídnout přístup k mnoha letům mého výzkumu a prověřování, což vám umožní učinit skutečně informované rozhodnutí – místo abyste se slepě řídili konvenční moudrostí, cestou nejmenšího odporu.

Objevíte, že: 

  • Očkování je velký byznys a znamená velké peníze pro lékaře, farmaceutické společnosti a vládu;
  • U vakcín nebylo v žádném případě dokázáno, že jsou bezpečné, jak máte věřit.

Jak rozumné pro rodiče je získávat informace o vakcínách pouze od těch, kteří se prodejem vakcín živí.

Zasloužíte si znát fakta.

Zasloužíte si mít přístup k informacím vydávaným lékaři, vědci a výzkumníky na celém světě, kteří dnes vystupují proti očkování – protože fakta již nelze popírat.

Někteří špičkoví vědci na poli lidské genetiky zacházejí až tak daleko, že říkají, že jde o přímý útok na děti a budoucnost lidské rasy.

Jeden kanadský lékař, dr. Guylaine Lanctot, říká toto:

„Lékařské úřady neustále lžou. Očkování bylo útokem na imunitní systém. V podstatě způsobuje spoustu nemocí. V podstatě měníme prostřednictvím očkování svůj genetický kód. … Za 100 let budeme vědět, že největším zločinem proti lidstvu byly vakcíny.“

Uznávaný autor a pediatr, dr. Robert Mendelson, je stejně tak přímý: 

„Největší hrozba dětských nemocí spočívá v nebezpečné a neúčinné snaze zabránit jim očkováním. Většina z toho, co jste měli ohledně očkování uvěřit, prostě není pravda. Pokud bych se řídil svým hlubším přesvědčením, vyzýval bych vás očkování vašich dětí odmítnout.“

Pokračuje: 

„Neexistují žádné přesvědčivé vědecké důkazy, že hromadnému očkování lze přisoudit vymizení jakékoliv dětské nemoci. Pokud by za zmizení těchto nemocí v USA bylo zodpovědné očkování, pak se člověk musí ptát, proč zmizely zároveň v Evropě, kde k hromadnému očkování nedochází.“ 

 

Žádný důkaz o bezpečnosti

Může to být pro vás šokující, když to slyšíte poprvé, ale když si přečtete o historii vakcín a pochopíte finanční síly, které jsou ve hře, můžete začít pohlížet na drogový průmysl jako na obrovský stroj, živící se nekonečnými vládními výdaji za vakcíny.

Je pozoruhodné, že očkování nebylo nikdy klinicky prokázáno jako účinné při prevenci nemocem! Považuji to za jeden z nejvíce šokujících objevů, a stejně tak budete vy.

Dvojitě zaslepený, placebem kontrolovaný test, zlaté pravidlo organizované medicíny, nebyl nikdy pro porovnání očkovaných a neočkovaných jedinců použit. Vakcíny zůstávají vědecky nedokázanými!

Takže zatímco zdravotnické orgány hlasitě připisují pokles nemocí vakcínám a neustále rozesílají zprávy, že vakcíny jsou bezpečné, žádný vědecký podklad to nemá.

Mnoho tvrzení zdravotnických orgánu v podstatě přímo odporuje dobře vedeným vládním statistikám, zveřejněným lékařským studiím a názorům důvěryhodných a vysoce respektovaných vědců na celém světě.

Navíc zprávy přicházející od FDA a CDC uvádí stejné rozpory.

Takže co je to za parní válec, který je vypouštěna na nic netušící populaci – populaci, jejíž součástí jsou vaše děti, děti vašich sousedů a děti a celém světě? 

Kdo se o vaše díte opravdu stará?

Prakticky za vším, co jste kdy slyšeli o bezpečnosti vakcín, stojí výrobci vakcín. Dr. Samuel Katz, autor vakcíny proti spalničkám, uvádí: „Vládá klinické studie vakcín nefinancuje. Průmysl ano.“ 

Zvažte toto – podle údajů Světové zdravotnické organizace za rok 2006 bylo denně vstříknuto 43 milionů injekcí, a dětem na celém světě bylo za rok vstříknuto 16 miliard injekcí.

V současné době činí počet vakcín, které vaše dítě dostane do 18 roku života, neskutečných 68!

A další očkování je na cestě.

To je obrovský balík peněz, kdy to ročně dělá asi 50 miliard dolarů.

Koho opravdu zajímá, jestli se vaše dítě účastní netestovaných experimentální pokusů používajících nejnebezpečnější lidstvu známé biologické látky?

Protože právě to je vstřikováno od utvářejícího se oběhového systému vašich dětí. Program Well Baby má za cíl celoživotní závislost na moderní medicíně u zdraví.

Australská výzkumnice Viera Scheibner, PhD, to po prostudování asi 60,000 stran lékařské literatury ohledně očkování shrnula takto:

„Očkování, včetně toho aplikovaného na dětech, nejen nezabránilo jakékoliv infekční nemoci, ale způsobilo více utrpení a více úmrtí, než jakákoliv jiná lidská aktivita v celé historii lékařských zásahů.“

Poslanec Dan Burton a dr. Andrew Wakefiled, komentáře k ututlávání:

Vakcíny, rtuť/thimerosal a autismus

 

Ale můžete se tomuto poškození vyhnout.

Jeden ze zdrojů, který nechtějí, abyste si přečetli

Brzy jsem se rozhodl, že se postavím za pravdu ohledně vakcín, bez ohledu na cenu. Byl jsem odhodlán napsat knihu, která by odkazovala na nejlegitimnější vědecké zdroje, aby mohly rodiče přijmout co neinformovanější rozhodnutí. 

Farmaceutické společnosti podporují lékařské časopisy reklamou. Členové Poradního výboru FDA otevřeně připouští, že mají finanční vazby na výrobce vakcín. Není to žádné tajemství.

Ba co víc, kongres schválil zákon rušící zodpovědnost těchto společností. Jinými slovy, pokud je vaše dítě poškozeno nebo po očkování zemře, nemůžete vakcínovou společnost žalovat.

Nyní mají rodiče a lidé na celém světě k faktům přístup. Po 10 letech pečlivého výzkumu jsem dal dohromady seminář o vakcínách a učebnici pro tento seminář:      

Očkování není imunizace je napsána pro každého, koho zajímá zdraví jeho dětí a jeho samotného. Je tam vše: historie vakcín, složky vakcín, nebezpečí vakcín. Je určena rodičům, vzdělavatelům, lidem v lékařství, porodním bábám, vládním pracovníkům a praktikujícím alternativní medicínu.

Pokud zatím rodiče nejste, ale máte to někdy v plánu, musíte si tuto knihu přečíst. Pokud nějakého rodiče znáte, musíte mu tuto knihu dát!

Podívejme se na okamžik, jak děsivě vážný stav věcí pro děti ve Spojených státech je. A pak si položte otázku, jestli chcete, aby se vaše dítě nebo dítě, které znáte, stalo součástí těchto statistik: 

  • 1 z 6 dětí v USA má dnes nervově-vývojové poruchy
  • 14% amerických dětí je dnes zařazeno do programu dětí s neschopností se učit
  • V USA je dnes zhruba 2 až 4 miliony autistických dětí, přičemž v r. 1990 zde nebylo prakticky ani jedno
  • Počet dětí s alergiemi se za posledních 11 let zdvojnásobil
  • Míra výskytu dětské rakoviny se zvyšuje exponenciální měrou na úroveň dříve nevídanou nebo nepředstavitelnou
  • Podle CDC má 60% děti v USA nadváhu nebo je obézních
  • Autoimunitní nemoci, cukrovka, astma, MS a mozkové nádory u mladých lidí letí do nebes

To je jen špička ledovce; situace se zhoršuje i nyní, jak čtete tento text. Protože ve vývoji jsou desítky vakcín a úřady tvrdí, že by vaše děti měly dostávat více vakcín, riziko se bude každým rokem jen zvyšovat.

Musíte se o těchto rizicích vzdělávat.

Očkování není imunizace je kniha o více než 200 stranách, dokumentující informace a obsahující zhruba 290 odkazů, které vám otevřou oči. Je v ní podrobná historie vakcín, a poslední vydání bylo aktualizováno o poslední vakcíny dané do oběhu.

Je také psána snadno srozumitelným jazykem – nikoliv doktorským žargonem z lékařských časopisů. Pochopíte velký obrázek, jakož i skutečnou vědu stojící za většinou moderních vakcín.

Budete mít, co potřebujete, abyste mohli učinit informované rozhodnutí, jak se nejlépe postarat o své děti.

Zde je část témat….

  • Znepokojivá pravda: proč jsou děti každým rokem stále nemocnější, tlustější a hloupější – Je to to, co pro své děti chcete?
  • Šokující složení toho, co je skutečně vstřikováno do vašich dětí. Varování: tato část knihy nemusí být vhodná pro lidi se slabým žaludkem, ale je to něco, co musíte vědět!
  • Myslíte si, že ohroženy jsou jen vaše děti? Zamyslete se. Od r. 2008 jsou nejnovějším cílem dospělí, kdy CDC má nový očkovací plán pro dospělé se 74 vakcínami!
  • Pravda o vakcíně prasečí chřipky – objevte důvody, proč jsme očkování touto vakcínou zastavili
  • Co je teorie bacilů a proč doktoři ignorují v ní obsažený omyly? Důsledky pro zdraví vašich dětí jsou obrovské!
  • Co je virová zátěž a proč je to důležité? Zdraví vašich dětí je ohroženo a není vám to říkáno
  • 3 typy negativních reakcí na vakcíny
  • Znáte rozdíl mezi přirozenou imunitou a umělou imunitou? Proč vaše dítě není odolné vůči nemocem vás může překvapit
  • Spojitost mezi syndromem náhlé smrti kojenců a vakcínou DTP
  • Dostává vaše dítě tajně ekvivalent 30 vakcín denně?
  • 12 smrtelných reakcí na vakcínu DTP – věděli jste, že tři vakcíny obsažené v této trojkombinaci, nebyly nikdy před uvedením na trh testovány společně? To je odpornost!

Je toho více:

  • Pravda o autismu – důkazy se ohledně spojitosti mezi „vakcínou, autoimunitou a programováním mozku“ vrší a nesmíte meškat ani den a přečíst si celý příběh
  • Vytvoření průmyslu autismu – udělejte si domácí úkoly dříve, než se bude muset vaše dítě vypořádat s devastujícími důsledky autismu
  • Podvodná reklama u vakcíny MMR (spalničky-příušnice-zarděnky) – pokud tolik lékařů odmítá dát ji svým dětem, co vám to říká?
  • Nejúžasnější statistika od zdroje nenapojeného na doktorskou osu – pojišťovna Metropolitan Life
  • Podle bývalého komisaře FDA je řada negativních reakcí na vakcíny tristně nedostatečně uváděna
  • Pokud by očkování proti chřipce fungovalo, proč ji vy a vaše děti každý rok dostanete a proč ji dostáváte neustále“ vše je zde… plus děsivá korelace mezi chřipkovými vakcínami, rtutí a Alzheimerovou nemocí
  • Pusté lži Národního institutu zdraví ohledně vakcíny proti žloutence B
  • Co říká Světová zdravotnická organizace o spalničkách
  • Jaké jedy jsou ve vakcínách a proč jsou používány na vašich dětech. A jste si jisti, že chcete, aby byly tyto jedovaté látky vstříknuty do vašich dětí?
  • Co skutečně znamená „povinné očkování“ a jak z toho může být vaše dítě vyňato, pokud chcete

Za léta seminářů a prezentací za mnou často přicházeli znepokojení rodiče a kladli mi otázky. Mnozí z nich slyšeli hororové historky, další si nebyli jisti, komu věřit, většina měla o očkování vážné pochybnosti.

Téměř všichni se báli, že se z jejich dítěte stane autista, bude vadné nebo neurologický poškozené. Nikdo nechce svému dítěti ublížit, a myšlenka na to, že jeho dítě přestane být zdravé a začne být fyzicky nebo duševně postižené během několika měsíců nebo let, je skutečně děsivá. Což je přesně ten důvod, proč si to musíme nyní představit, než ho necháme očkovat….

Existuje velmi skutečný potenciál, že budete svědky, jak má vaše dítě opožděné reakce, dokonce i po 20 letech. Vstříknutí 68 vakcín, z nichž 36 je podán dříve, než jsou vašemu dítěti 2 roky, mění lidský genom nepředvídatelným způsobem.

Nová kniha pro rok 2010 obsahuje 290 odkazů za lékařské studie, vládní zprávy a vědecký výzkum. Všechny vaše otázky a obavy jsou v ní zodpovězeny upřímně a bez nafukování.

Poznámka na závěr

Co se týká zajištění zdraví vašich dětí, zasloužíte si mít přístup ke všemu, co potřebujete, abyste mohli učinit informované rozhodnutí. Nejen propagandu těch, kteří na 68 nebo více injekcích, které vaše děti dostanou do doby, než opustí hnízdo, nejvíce vydělávají.

Pravdou je, že účinky vakcín na tělo vašich dětí jsou nepředvídatelné, a to je velká část problému. Dochází k nim náhodně, namátkově a nekonzistentně.

Navíc jsou napěchovány jedovatými aditivy, a vakcíny jsou považovány za přímá imunosupresiva – takže vašim dětem neposkytnou imunitu před nemocí, ani nezlepší jejich celkové zdraví.

Na zdraví vašich dětí a dětí všude…

ze zahr. zdrojů, překlad Osud 2011

http://www.immunitionltd.com/book/vaccination-is-not-immunization.htm

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář