Jdi na obsah Jdi na menu

OČKOFORUM 2011

31. 7. 2011

veme všechny opět po roce na

                VI. očkovací fórum,
které se koná od soboty 3. 9. do neděle 4. 9. 2011
v Sedlišti u Kostelce nad Černými lesy.

Letošní fórum bude opět dvoudenní, aby bylo dost času osobně se seznámit, vyměnit si zkušenosti a jít třeba i na procházku. Setkání je určeno jak pro rodiče, kteří už mají s “očkováním” své zkušenosti, tak pro ty, kteří informace teprve hledají. Vítáni jsou i zástupkyně a zástupci dotčených profesí – pediatři, pediatričky, porodní asistentky, duly apod.
            Zahájení v sobotu 3. září v 10 hodin.
 Jako každý rok začneme úvodním kolečkem, kde se všichni seznámí a budou mít prostor říci, co by rádi na fóru slyšeli či o čem by sami rádi mluvili. Letošní setkaní by mělo být vice pracovní a konkrétní ve smyslu rozpracovaní dalších postupu v prosazení myšlenky zrušení povinného očkování a možností zapojení většího množství dobrovolníků. Sobota se bude vice týkat konkrétní situace panující okolo očkování a různých možností, jak v ní volit individuální přístup a jak docílit narovnání protiprávní situace v ČR.

Jako program nedělního dopoledne nabízíme zatím tři různé možnosti tematických setkání: normální, přirozený porod, individuální vzdělávání a základní problematika očkování "pro začátečníky". Podle zájmu přihlášených program upravíme. Pokud kdokoliv bude chtít konstruktivně přispět do programu, je vítán. Zbytek neděle bude spíše informativní a vzájemně sdělovací. Rádi bychom dali prostor diskusi, ve které by mohla každá rodina přispět vlastními zkušenostmi. Pro tuto akci Petra Sovová s rodinou a opět nabídla útočiště v jejich domě a přilehlém okolí, tedy uprostřed lesů, polí a luk nedaleko Kostelce nad Černými lesy.
        Děti v jakémkoliv počtu nejsou překážkou (no, uvidíme..). Zvladatelné psy je možné vzít s sebou. Neb je akce dvoudenní, nocovat se bude všude, kde to bude možné a pohodlné. Přespat je možné ve vlastním spacáku na zastřešené verandě u domu či ve vlastním stanu.  Těm, kteří pocestují složitě hromadnou dopravou, může Petra zapůjčit matraci a lůžkoviny (dejte vědět). Ti, kteří jedou zdaleka či je pro ně v sobotu dopolední přesun složitý, mohou přijet už v pátek. Ozvěte se, prosím, předem, kdy přesně dorazíte. Uvaříme zdravě, vegetariánsky a pro všechny (snídaně, oběd a večeře). Kdo potřebuje, může si samozřejmě vařit osobní speciální stravu. Účastnický poplatek (zahrnuje jen reálné náklady) činí 100 Kč za dospělého, 50 Kč za větší dítě na den.

      Pokud potřebujete vědět více, zavolejte či pište Petře 776 465 486  nebo petra.sovova@seznam.cz , k účasti se přihlašujte ideálně nejpozději týden předem.

                                                          Na viděnou se těší
                                                 Martina Suchánková a Petra Sovová
                                                    www.rozalio.cz
                                                    www.iham.cz

 

Cesta do Sedlišť
Autem:
A) Po Černokostelecké (pokračovaní Vinohradské) Želivského, Strašnice, Průmyslová (OBI), Měcholupy, Uhříněves, Říčany, Mukařov, Louňovice, Vyžlovka, Kostelec n. č. lesy (neodbočí se ale do něj), odbočka doleva - Brník - po 200m - odbočka Svatbín. Ve Svatbíně zatáčka "S" v druhém zatočení odbočka doprava do polí - asfaltka - okolo lesa - asfaltka končí - pokračuje panelová cesta z kopce - mezi dvěma lípami – panelová silnice končí – ještě pár metrů po cestě. Jste tam.

B) Po Českobrodské (Jarov, Počernice, Běchovice, Újezd, Úvaly, Rostoklaty, Český Brod), za Českým Brodem odbočka doprava směr Kostelec (hned vedle vysílačů), stále po hlavní, projede se samota Chrást, za ní odbočit doleva na Syneč, projet vesnicí, další vesnice je Chotýš - druhá odbočka vpravo, úzká asfaltka, přejede se můstek, dojede se na konec asfaltky, kde začíná polní cesta - trochu vypadá, že není moc průjezdná - ale ničeho se neobávejte. Po ní se jede a jede, až se k nám dojede.

Hromadnou dopravou:
Z Prahy z Hájů busem číslo 381 a 387 do Kostelce nad Černými lesy nebo z Masarykova nádraží vlakem do Českého Brodu. Ozvěte se, budete-li potřebovat odvoz od vlaku či busu. _______________________________________________
ROZALIO (Rodiče za lepší informovanost a svobodnou volbu v očkování)  - Konference o očkování Příspěvky do konference zasílejte na adresu ockovani@iham.cz
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář