Jdi na obsah Jdi na menu

ÚČINEK ANTIBIOTIK ZVYŠUJE WOBENZYM

1. 10. 2011

Wobenzym lze s výhodou použít při léčbě antibiotiky, protože usnadňuje jejich průnik do těžko přístupných tkání a zvyšuje jejich účinnost.

Léčba antibiotiky - ano i ne

  • Antibiotika jsou určena pro léčbu zánětů způsobených bakteriemi
  • Při užívání antibiotik je pro organismus nejlepší vyléčit se již při první kůře. Není dobré snižovat účinnost léčby nedobráním antibiotik či jejich chybným dávkováním. Účinnost antibiotické léčby je naopak vhodné podpořit, protože zbytečně opakované antibiotické kůry mohou přinášet stejné problémy, jako nadměrné užívání antibiotik (např. oslabení imunity, zažívací obtíže, tendenci ke vzniku plísňových onemocnění apod.).
  • Nesprávné užívání či nedužívání antibiotik může vyvolat rezistenci bakterií na určitá antibiotika a způsobit neúčinnost následné léčby těmito léky
  • Wobenzym podporuje oslabenou imunitu
  • U zánětů způsobených bakteriemi, které je nutné léčit antibiotiky, Wobenzym - jako podpůrný lék - umožňuje antibiotikům lepší průnik do zánětem zasažených tkání a zvyšuje tak účinnost léčby

Jak Wobenzym pomáhá při léčbě angíny?

Angína je zánětlivé onemocnění, způsobené bakteriemi, které se obvykle léčí antibiotiky. U opakovaných angín je vhodná podpůrná léčba Wobenzymem. Působí proti otoku sliznice, zlepšuje odtok a transport hlenu. U zánětů průdušek vlivem Wobenzymu dochází ke zkapalnění hustého hlenu a k jeho lepšímu odkašlávání. Wobenzym lze s výhodou použít také při léčbě antibiotiky, protože usnadňuje jejich průnik do těžko přístupných tkání a zvyšuje jejich účinnost.

 

 

LÉČBA CHLAMÍDIÍ -antibiotika nejsou vždy dostatečně účinná

Problémem je, že chlamydie někdy bývají velmi úporné a ne vždy je hned první léčba antibiotiky účinná. Pokud v organizmu přetrvává původce onemocnění, zánět se může opakovat a často přechází do chronického stavu.

Wobenzym pomáhá zvýšit účinnost antibiotik

Enzymový lék Wobenzym umožňuje při současném podávání s antibiotiky jejich lepší průnik do zánětem zasažených tkání, a tím zvyšuje účinnost antibiotik. Wobenzym také výrazně snižuje riziko přechodu gynekologických zánětů do chronického stavu. U úporných infekcí, které vyvolávají chlamydie, Wobenzym výrazně zvyšuje účinnost léčby a pravděpodobnost vyléčení.

zdroj info:

http://www.wobenzym.cz/Wobenzym-zvysuje-ucinnost-antibiotik.aspx

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář