Jdi na obsah Jdi na menu

POSTVAKCINAČNÍ SYNDROM

26. 11. 2013

 

Soubor příznaků – nežádoucích účinků očkování - někteří autoři označují jako postvakcinační syndrom (PVS).

V pozadí alergií, ekzémů, astmatu, autoimunitních onemocnění, gastrointestinálních onemocnění atd. může stát právě očkování. V této souvislosti se mluví dokonce o diabetu. V horších případech může jít o různá neurodegenerativní onemocnění včetně pervazivních vývojových poruch (všepronikající vývojové poruchy) – jde o tzv. poruchy autistického spektra (PAS) – autismus, Rettův a Aspergerův syndrom aj. Bohužel jsou zaznamenány i případy úmrtí. Mnohé studie např. dávají do souvislosti očkování proti černému kašli se syndromem náhlého úmrtí kojenců (SIDS). Oficiální medicína a farmaceutické firmy ovšem odmítají jakoukoliv souvislost s očkováním připustit.

Na vině je složení vakcín, které kromě příslušného antigenu (který navozuje potřebnou imunitní odpověď) obsahují ještě další vysoce toxické látky – například ionty hliníku (pro batolata v koncentracích 20-50 krát vyšších než dovolují bezpečnostní limity); formaldehyd, antibiotika, vaječné a kvasničné proteiny, glutamát; mohou být kontaminovány cizorodými viry a DNA. O většině z těchto látek se v příbalovém letáku nedočtete, jelikož není povinnost je v rámci EU uvádět. Stopová množství těchto přídatných a pomocných látek ale uvádějí příbalové letáky stejných vakcín ve světě. Ačkoli jde o stopová množství, látky zůstávají přesto nebezpečné, jelikož působí synergicky – jejich nežádoucí účinky se ve vzájemném působení posilují.

Mnohá očkování jsou pro děti povinná a rozhodnutí, zdali dát dítě očkovat a kdy, není vůbec jednoduché. Rodiče by měli mít k dispozici dostatek dnes dostupných informací, na jejichž základě by mohli rozhodnutí učinit. Vřele mohu doporučit publikaci prof. Strunecké Varovné signály očkování, která přináší dost informací k takovému rozhodování.

 

VÍCE INFO  NA:

http://www.marekvit.eu/ockovani_a_homeopatie.htm

http://vilcakul.extra.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=22

http://homeopatie-vilcakul.cz/homeopatie/homeopatie-a-vakcinace/91-postvakcinani-syndrom-ii

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář