Jdi na obsah Jdi na menu

HODNĚ VÝZKUMŮ KOLEM OČKOVÁNÍ JE ZFALŠOVANÝCH

7. 1. 2014

Zase další výzkumník vakcín nachytán při falšování výzkumů na podvrhu vakcíny proti AIDS, čímž jen přispěl k tomu obrazu vědeckých podfuků a zločinnosti, která je pro průmysl očkování moderních dnů tak charakteristická. Dr. Dong-Pyou Han z Iowa State University tento týden rezignoval poté, co přiznal, že říznul vzorky králičí krve zdravoulidskou krví, aby falešně předvedl přítomnost protilátek, které by „dokázaly“, že jeho vakcína proti AIDS funguje.

 

 Výrobci vakcín jsou také běžně nachytáni při zapojení do rozsáhlého úplatkářství a do páchání četných trestných činů. Např. GlaxoSmithKline při nedávném sezení s ministerstvem spravedlnosti přiznali spáchání četných trestných činů.

 

Také Pfizer přiznal spáchání trestných činů, ovšem všechny tyto společnosti – GSK, Pfizer, Merck & Co a další – mají možnost nadále dělat volně obchody s těmi samými vládami, které už rutinně podvádí.

Podvody průmyslu vakcín jsou už součástí korporátní kultury a byly u nich už zjištěny vědecké podvody, manipulace k diktování cen léků, rozsáhlé úplatkářství doktorů, podvrhování „vědeckých“ důkazů a průmyslové uplácení médií mainstreamu ve formě peněz z reklamy. Téměř u všech vakcín byl zjištěn podvod.

více na:

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3309-dalsi-vyzkumnik-vakcin-nachytan-pri-falsovani-vyzkumu-prumysl-vakcin-je-zamoreny-vedeckymi-podvody

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář