Jdi na obsah Jdi na menu

PŘÍNOS VERSUS NEBEZPEČÍ VAKCINACE

1. 4. 2012

Každé onemocnění z očkovacího schématu musí být posuzováno individuálně. Incidence (tj.počet nových případů onemocnění za dané časové období) je ukazatelem šíření dané nemoci. Je potřeba si uvědomit závažné reakce resp. důsledky z očkování oproti pozitivním efektům z očkování. např. výskyt záškrtu a obrny se v posledních desetiletí snížil na nulu, přesto se plně tyto nemoci očkují.

Vždy se také musí přihlížet k charakteru vlastní nemoci. Riskovat závažné vedlejší účinky vakcín kvůli středně vážnému riziku z onemocnění nemusí být pro dítě tou nejlepší alternativou.

Mnohé vakcíny mají totiž závažné vedlejší účinky (a) okamžité reakce (do 48 hod. max. dní -sledováno studiemi) a bohužel daleko nebezpečnější (b) pozdní reakce a trvalé následky (epilepsie, mentální retardace, hypersenzitivita, paralýzy, alergie, autismus, snížená schopnost soustředění a učení atd.) bohužel žádné dlouhodobé bezpečné studie sledování farmaceut. firmy nedělají (proč asi?)

Navíc již dnes začínají vyplouvat na povrch informace, vysvětlující proč vakcinace může způsobit mírné či vážné dlouhodobé poruchy imunitního systému a nervové soustavy a také opakované respirační infekce dětí.

Také je zde jedna podstatná a nepřehlédnutelná skutečnost jež ve světě farmacie resp. aplikace léků nemá obdoby, zoodpovědné studie o účinnosti očkovacích vakcín nebyly nikdy provedeny!!! Tzn. žádná vakcína nebyla doposavad zkoušena v dlouhodbé studii jako placebová skupina proti očkované. Naopak se objevují fakta, kdy u naočkovaných dětí (např. proti menigitidě) existuje 5x vyšší riziko onemocnění meningitidou.(vakcína obsahuje 7-9 oslabených typů menigitidy, ale ono jich existuje přes 100 typů a paradoxně se po vakcnaci zvyšuje přecitlivělost na menigitidvé kmeny)

Navíc se žádná studie nezabývala působením vakcín na mozkový vývoj dětí resp.  srovnáním  vývojových a kongnitivních funkcí u očkovaných a neočkovaných dětí.

Bohužel je tato dramatičnost a  destruktivní efekt vakcín (především na mozek a nervy) jejich propagátory neustále popírán.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář