Jdi na obsah Jdi na menu

STAŽENÉ NUDLE KONTRA APLIKOVANÉ VAKCÍNY

14. 1. 2012

v jedněch vietnamských nudlích bylo nalezeno příliš  hliníku -  442mg/kg, maximum je 10mg/kg.
 Byly staženy z trhu z obav o zdraví lidí je konzumujících.

Jak to souvisí s vakcínami? Počítejme.

 Al v množství 442 mg/kg suchých nudlí znamená 44,2mg Al na porci (100g  suchých #  nudlí). Z těchto 44 mg vstřebáme cca 0,3%, tj,. 130 mikrogramů. Norma je cca
40x  méně, 10 mg/kg nudlí, tj. z nezávadných nudlí vstřebáme pouhých cca 30  mikrogramů.

Dospělý člověk, váha cca 70kg, funkční ledviny. Příjem Al z těchto závadných, z  trhu stažených nudlí je pro takového člověka méně než 2×µg/kg váhy. #  Běžné dětské očkování, které dostane dítě ve 2 měsících věku, při váze cca  5  kg,  obsahuje 830 mikrogramů (hexavakcína) plus 500 µg (pneumokoková vakcína) # Al,  tj. dítě běžně dostává až 1320 mikrogramů Al najednou, do svalu, tj.  vstřebatelnost  100%. Malé dítě navíc nemá funkční ledviny a Al se vylučuje # prakticky  výhradně  ledvinami.

Dávka pro očkované dítě je tedy  až 264 mikrogramů na kg váhy dítěte!! Toto množství je výrobcem, autory evropského lékopisu, ředitelem SÚKLu,  hlavním  hygienikem i ministerstvem zdravotnictví  považováno za bezpečné. Mám # písemné  dokumenty, ve kterých to uvádějí. Limit FDA pro parenterální příjem pro tuto věkovou skupinu je ale pouhých 5 mikrogramů/kg váhy a den, tj. 25 µg na celé dítě.

 Toxicita Al v nudlích pro dospělé v této dávce je problém a dokonce takový,  že se výrobek stáhne z trhu a vakcíny pro miminka jsou OK? 

Tomu prostě nelze uvěřit. A s přiznáním samotného výrobce vakcín (viz příbalový  leták), že encefalopatické reakce (eufemisticky označované za neobvyklý  pláč, neklid, apatie, spavost apod.) nastávají s četností až 1 na 10 aplikovaných dávek tomu ani věřit nejde. Hliník je známý neurotoxin, proto ty nudle  stahují.

Prosím, pište hlavnímu hygienikovi a ptejte se ho, kdy hodlá stáhnout z trhu dětské vakcíny s hliníkem, jak to, že mu vadí, aby dospělí nesnědli nudle s dávkou Al 2 µg /kg jejich tělesné váhy a nevadí mu, že každé očkované dítě dostane až 264 µg /kg váhy. Je něco shnilého ve státě dánském (českém).


Taky byste mohli tato čísla ukazovat svým pediatrům, protože oni nejsou patřičně  informováni a věří těm nahoře, že vše je OK. Jsou stejnými oběťmi jako děti,  protože jsou dezinformování, aby si udrželi víru v neexistující bezpečnost vakcín.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář