Jdi na obsah Jdi na menu

JAKÁ JE CENA ZA SMRT DÍTĚTE PO VAKCINACI?

24. 1. 2012

Pokuta jen necelé 2 miliony  za životy 14 (ani ne ročních) dětí, jež zemřely v roce 2007-2008 při nezákonných pokusech s vakcínami způsobené firmou Glaxo Smith Kline Argentina.. aneb jakou cenu má život dítěte? Nepřijde  vám to až neuvěřitelně málo? Navíc pokusy na dětech dělali sami lékaři i bez vědomí resp. souhlasu rodičů. Minimálně lékařská etika si šla asi hodit mašli, přesto jistě lékaři ordinují i nadále.. a kdo si myslí, že se nás to netýká resp. že se tohle v EU (přeneseně v ČR) neděje a jeho dětí se to přeci netýká je (řekla bych) mimo realitu...takže lidičky (rodiče) už se konečně proberte a nenechávejte slepě očkovat své děti, nemáte ani tušení co všechno se do jejich těla (i neoficiálně) dostává a co vše to s jejich tělem (do konce života) udělá..

 

Pokutu v přepočtu 1,8 miliónu korun vyměřil soud v Argentině farmaceutické společnosti Glaxo Smith Kline Argentina. Při jejích nezákonných pokusech s vakcínou proti chřipce zemřelo v letech 2007–8 čtrnáct dětí.

Oznámil to server Buenosairesherald.com. Soud vycházel ze zjištění Národního argentinského úřadu pro medicínu a výživu. Dva lékaři najatí firmou prováděli v zájmu firmy vakcinační pokusy na dětech, a pokud rodiče jakékoli testování dětí odmítali, padělali jejich souhlas.

Od roku 2007 naočkovali 15 tisíc dětí ve věku do jednoho roku z měst Mendoza, San Juan a Santiago del Estero. Všechny pocházely z chudých rodin, které přišly na léčení do veřejných nemocnic. Laboratoře podle serveru nesmějí experimentovat v Evropě nebo USA, a tak to dělají v zemích třetího světa.

zdroj:

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/257038-ctrnact-deti-zemrelo-pri-podloudnem-testovani-vakcin-v-argentine.html

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář