Jdi na obsah Jdi na menu

KNIHY

Také tak rádi čtete?

Já KNIHY doslova miluji a jsem neskutečný knihomol.

Tak pojďte nakouknout do mé knihovny..

 

img_20231013_133208.jpg

Andrea Kindermann

váš osobní průvodce TRANSFORMACE 

 

 

Příspěvky

kniha:TAJEMSTVÍ VÝROBCŮ POTRAVIN (V.SYROVÝ)

1. 1. 2014

 Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové výrobě běžně používají.Jak se ale ve všech těch „Ečkách“, konzervantech dochucovadlech má spotřebitel orientovat?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: ZÁKONY OSUDU -PRAVIDLA PRO ŽIVOT (R.DAHLKE)

1. 12. 2013

zakony-osudu.jpg

V této knize známý lékař přírodní medicíny a psychoterapeut na základě četných příkladů a ilustrací objasňuje, jak myšlení a cítění určuje naši realitu. Se zákony osudu to je stejné jako se zákony fyziky. Kdo je zná, má z nich prospěch, kdo je ignoruje, může špatně dopadnout. Jak je možné, že z dobrého úmyslu často vznikne pravý opak? Jak to, že moudří lidé, které obdivujeme, mají také stinné stránky? Co vězí za tajemstvím příslovečné „lásky na první pohled“?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: CO TI NAPOVÍ NEMOC - ŘEČ SYMPTOMŮ (K.TEPPERWEIN)

1. 11. 2013

co-napovi.jpg

Jak porozumět signálum těla a nemocí. Aktivujte léčebnou sílu své duše. Každá nemoc je výrazem disharmonie našeho vědomí. Symptom nás prostřednictvím reakcí těla přesně informuje o tom, kde jsme ztratili vnitřní rovnováhu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: AKTIVNÍ VNÍMÁNÍ (K.TEPPERWEIN)

1. 10. 2013

aktivni-vnimani.jpgAktivní vnímaní jako hlavní cesta ke svobodě a naplnění.Uvědomujete si, jak důležité je věnovat pozornost všem stránkám života? Kurt Tepperwein vysvětluje ve své knize význam vědomého vnímání pro člověka. Upozorňuje mimo jiné i na to, jakým způsobem vnímáme čas, do jaké míry chápeme kompletnost všeho živého i neživého v našem okolí, i na to, jak lpíme na zdánlivých jistotách. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: KVANTOVÝ ÚSPĚCH (S.A.Taylorová)

1. 9. 2013

kvantovy.jpgCesta ke splnění všech snů na základě nejmodernější vědy…
Vědomí čili nehmotná energie ovlivňuje pozorovanou realitu. Na tom se kvantoví fyzikové shodují už dávno. Tak proč by se toho nedalo využít v "obyčejném" světě? Tím, co máme v hlavě, svými myšlenkami, postoji, úmysly a názory vytváříme energii. Jakou vysíláme navenek, takovou si zase přitahujeme zpět do života.

hellip;

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: MY SECRET (M.Leone)

1. 8. 2013

my-secret.jpgDřímá ve vás mystérium, které nyní konečně odhalíte. Ponořte se hluboko do sebe a naslouchejte. Důvěřujte svému vnitřnímu hlasu. Jste jedineční, jste cennější, než si myslíte. Máte své vlastní určení. Máte na tomto světě úkol, který můžete splnit pouze vy. To je právě VAŠE TAJEMSTVÍ. Autorka vás krok za krokem doprovází na vaší cestě k sobě samým a umožňuje vám odhalit něco velkolepého - VAŠE TAJEMSTVÍ.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: KARMA Z MINULOSTI (J.HALLOVÁ)

1. 7. 2013

karma.jpgAutorka bestselleru Karma vztahů dále rozvíjí své bádání o vlivu minulých životů na naši současnost, které můžeme rozeznat v osobním horoskopu. Kniha plná praktických rad a odhalujících poznatků naučí i úplného začátečníka v astrologii, jaké karmické vlivy můžeme v horoskopu objevit, jak se v tomto životě projevují a jak vlastně celý řetězec příčin a následků funguje.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: AURA - BRÁNA K DUŠI (M.Oetingerová)

1. 6. 2013

aura.jpgNejlepší cestou k tomu, abychom žili spokojeně, v souladu s nejvyššími tvůrčími záměry, je cesta proměny a očisty. A právě tu nám tato kniha nabízí. Dáme-li se vést svou intuicí, pochopíme vliv cizích i vlastních energií a naučíme se s nimi pracovat, máme velikou naději, že se osvobodíme od svazujících pout a budeme si nejenom užívat spokojeného života, ale staneme se přínosem i pro druhé.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: ZÁZRAČNÉ ZDRAVÍ (C.Kuby)

1. 5. 2013

zazracne-zdravi.jpgKniha Zázračné zdraví nabízí to, co říká ve svém podtitulu: Návod k jinému myšlení. Její autor zažil po příčném ochrnutí způsobeném přerušením míchy zázrak spontánního uzdravení. Ačkoli jeho páteř zůstala trvale poškozena, nemá žádné potíže a žije jako zdravý člověk.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: ŽIVOTNÍ PLÁNY DUŠE (G.Čanigová)

1. 4. 2013

zivotni-plany.jpgŽivotní plán je náš Osud. Osud, který naplňujeme každým okamžikem našeho života. Jsou to naše zkoušky, situace, všechno, čím musíme projít, abychom dospěli k uvědomění, k poznání, které nás posune dál. Dál ke šťastnému životu plnému lásky, hojnosti, radosti a naplnění. Tato kniha bude průvodcem na vaší cestě poznání a uvědomění, vašeho duchovního růstu. Poznáte s ní všechny souvislosti vašeho životního plánu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: KOUZLO (R.Byrne)

1. 3. 2013

kouzlo.jpgPosvátné texty mystifikovaly, mátly a zneklidňovaly čtenáře po více než dvacet století. V průběhu dějin pouze pár lidí pochopilo, že slova jsou jako hádanka. A jakmile ji vyluštíte, odhalíte jedinečné tajemství, díky němuž se vám před očima otevře nový svět. Právě tuto převratnou schopnost porozumění přináší Rhonda Byrne v knize Kouzlo.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: OSUDOVÉ OKAMŽIKY (L.Hay)

1. 2. 2013

osudove-okamziky.jpgKniha přináší poučení pomocí skutečných zkušeností, které shromáždila světoznámá spisovatelka Louise L. Hayová. Pomohou vám v pochopení sebe sama i světa kolem, abyste dokázali uchopit život do vlastních rukou a řídit svou vlastní duchovní transformaci..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: MOC A SÍLA PŘESNÉHO ZÁMĚRU (E.aJ.Hicks)

1. 1. 2013

moc-a-sila-presneho-zameru.jpgProžívání vašeho života je pokračující cestou radosti, spíše než séríí dlouhých, suchých období mezi příležitostnými chvílemi dočasného uspokojení.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: POŽÁDEJ A JE TI DÁNO (Hicks)

1. 12. 2012

 

pozadej-a-je-ti-dano.jpg"Tato fascinující kniha vám předkládá učení nefyzické entity Abraham. S její pomocí se naučíte zhmotňovat svá přání, tak abyste mohli žít radostným a spokojeným životem, jaký si zasloužíte. Pochopíte, jak jsou vaše vztahy, zdravotní problémy, finance, otázky týkající se zaměstnání a dalších věcí ovlivněny vesmírnými zákony, jež vládnou v naší časoprostorové realitě. Druhá část knihy popisuje účinné postupy, které vám pomohou být v souladu s pozitivním proudem života. "/oficiální text nakladatelství Synergie/

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: NÁVRAT K LÁSCE (M.Williamson)

1. 11. 2012

navrat-k-lasce.jpg“Láska je to, s čím jsme se narodili. Strach je zase to, co jsme se naučili. Duchovní cesta je způsob, jak se zbavit – nebo odnaučit – strachu a jak vrátit lásku zpět do našich srdcí. Láska je základní životní pravdou. Je to naše nejvyšší realita a poslání na zemi.”

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: HOVORY S BOHEM (N.D.Walsch)

1. 10. 2012

hovory-s-bohem.jpgPředpokládejme, že bychom mohli položit Bohu ty nejzapeklitější otázky – otázky týkající se lásky a víry, života a smrti, dobra a zla. Předpokládejme, že by nám Bůh dopřál sluchu a poskytl nám srozumitelné odpovědi. To se přihodilo autorovi této knihy a může se přihodit i vám. Připravte se na rozhovor. Ve skutečném dialogu, odehrávajícím se v nitru každého člověka, který se rozhodl žít v pravdě, nezáleží na tom, k jakému náboženství se přiklání, nebo zda se vůbec považuje za věřícího člověka. Základem je ochota...

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: MOC PŘÍTOMNÉHO OKAMŽIKU (E.Tolle)

1. 9. 2012

moc_pritomneho_okamziku.jpgPři čtení této knihy se budeme muset vzdát analytického myšlení a svého falešného já, které je produktem naší mysli. Jasná a srozumitelná slova autora nás však zavedou k objevům, jako je možnost zbavit se duševní bolesti, najít vnitřní klid a hlubokou vnitřní radost. Mnozí z nás zjistí, že největší překážkou na cestě k tomuto poznání jsou partnerské vztahy, ale mohou být i branou k duchovnímu osvícení.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: PŘÁNÍ (A.Donovanová)

1. 8. 2012

kniha-prani.pngKniha vám pomůže objevit vaše opravdové já.. Ukáže vám, jak povzbudit životní energii, proměnit sny ve skutečnost a nastoupit novou cestu. Naučí vás myslet pozitivně – vždyť právě myšlenky jsou vyjádřením vašich přání.. a jak na to vám prozradí právě tato hezká kniha.Jsou v ní i praktické ukázky jak si přivolat to, co si skutečně přejete.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: TAJEMSTVÍ BOHA (R.Schache)

1. 7. 2012

tajemstvi-boha.jpgTajemství Boha aneb Cesta duše Stvořením - jedna z nejkrásnějších knížek o Bohu jakou jsem kdy četla, knize a jejímu hlubokému poselství porozumí spíše pokročilejší duchovní, každopádně se tato kniha  věnuje otázkám jako: odkud se vzala naše duše? Co je Bůh a kde se skrývá? Jak poznáme tajemství Boha a jak mu jsme schopni porozumět?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 2

kniha: TAJEMSTVÍ PŘITALIVOSTI SRDCE (R.SCHACHE)

1. 6. 2012

srdce.jpgSrdce je jako magnet, který jednotlivé lidi a situace přitahuje nebo naopak odpuzuje. Nic v našem životě se nestane náhodou…Tato kniha odhaluje existenci tajemné síly vyzařování a přitažlivosti, která v nás všech působí a určuje náš život. Veškeré znalosti objasňuje v deseti tajemstvích, která dokumentuje na skutečných příbězích. Každé tajemství v sobě skrývá prastaré poznání. Kdo se jím řídí, sám určuje, co se stane, a s tímto novým vědomím přitahuje ty, po nichž touží.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: TAJEMSTVÍ (R.Byrne)

1. 5. 2012

kniha-tajemstvi_the_secret.jpgKniha, která shromáždila moudrost předchozích generací a naučí vás dosáhnout všeho, co si přejete – v oblasti peněz, zdraví, vztahů i osobního štěstí. Pochopíte skryté síly, které ve vás dřímají, a odhalíte jejich moc. Učení novodobých mistrů, kteří štěstí, zdraví a bohatství dosáhli, vám ukáže, jak lze tajemství spokojeného života aplikovat na každém kroku.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: UVIDÍTE TO, AŽ TOMU UVĚŘÍTE (W.W.Dyer)

1. 4. 2012

kniha-uvidite-to.gifI vy ve svém životě vidíte v podstatě to, v co věříte. Věříte-li například v existenci nedostatku, přemýšlíte-li a hovoříte-li o něm často, jsem si docela jistý, že jej často ve svém životě vidíte. Věříte-li však ve spokojenost a hojnost, přemýšlíte-li a hovoříte-li jen o štěstí a hojnosti a jednáte-li podle toho, pak je velmi pravděpodobné, že vidíte to, v co věříte.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: HOVORY K SOBĚ (M.Aurelius)

1. 3. 2012

kniha-hovory-k-sobe.pngCísař Marcus Aurelius Antoninus, který tolik času strávil válčením, se nejvíce přiblížil typu krále-filozofa, jaký kdy západní svět poznal. Jeho Hovory k sobě jsou nejslavnější knihou, jakou kdy nějaký panovník vytvořil. V duchu stoické filozofie zde připomíná důležitost spoléhání na sebe sama a vyjadřuje přesvědčení, že i když je v našem životě tolik věcí předurčeno, zbývá ještě mnoho, co se dá změnit.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: ZONY ZDRAVÍ A ŽIVOTA (O.Krumlovská)

1. 2. 2012

kniha-zony-zdravi.jpgMísta kolem nás působí  na naše štěstí,zdraví, bezpečí,duševní svěžest, v podstatě na celý náš život. Zdraví člověk se dokáže na negativní energii snadno adaptovat, bohužel se to často projevuje neklidem, nespokojeností či nakonec i nemocí..A jak poznat pozitivní či negativní zonu kdekoli? Přečtěte si tuto knihu..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: TAJEMSTVÍ ŠTĚSTÍ (M.Shimoffová)

1. 1. 2012

kniha-tajemstvi-stesti.jpgProč jsou někteří lidé šťastnější než jiní? Proč má někdo štěstí a někdo smůlu? Čím to je, že někomu všechno vychází, ale jiný má pocit, že si na něj osud zasedl? Zákon přitažlivosti funguje i v tomto případě. Osvojte si návyky šťastných lidí a nastavte své myšlenky na štěstí. Vytvoříte tak silné vibrační pole, která k vám přitáhne to, po čem toužíte.. tuhle knižku jsem četla, když jsem byla těhotná, dávála mi pocit velké radosti a touhu založit klub šťastých lidí. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: MOC PODVĚDOMÍ (J.Murphy)

15. 12. 2011

knihy-moc-podvedomi.jpgNa cestě ke štěstí vám nehrozí žádné překážky kromě těch, které si svým myšlením a představami sami vytvoříte.Ještě v tomto okamžiku můžete všechny překážky odstranit u samého kořene, když na ně přestanete myslit a místo toho budete věřit v úspěch, své schopnosti a vítězství nad všemi problémy.. kniha jako osobní rádce i pomocník na cestě za neskonalou láskou i bohatstvím.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: VĚDOMÍ (Osho)

15. 11. 2011

kniha-vedomi.gifJednou z nejdůležitějších věcí, která je o člověku potřeba pochopit je, že člověk spí, dokonce i když si myslí, že je bdělí. A snící mysl nemůže vidět pravdu. Dokonce ani zvířata nespí tak hluboce jako člověk. Nejsme přítomni ani pro svět natož pro sebe, to je také způsob spánku. Prožívejte přítomnost a staňte se „vědomí“. Skutečně žije jen ten, kdo je bdělý. Pracujte hodně s přírodou, protože příroda je bdělá.. a to je i mé kouzlo.Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: TANTRA SPIRITUALITA A SEX (Osho)

15. 10. 2011

kniha-tantra.jpgJe to nejcitlivější příspěvek týkající se lidské sexuality. OSHO rozbíjí předpojaté názory a dokazuje nám, že klíčem k božství je skutečné akt lásky. FREUD začal se studiem světa sexuální patologie, MASTERS a JOHNSON zkoumali svět normálního sexuálního chování a teď nás OSHO uvádí do tantry, v níž se sex může stát dveřmi k nejhlubším posvátným zážitkům.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 2

kniha: BOHATÝ TÁTA, CHUDÝ TÁTA (R. T. Kiyosaki)

15. 9. 2011

kniha-bohaty-tata.jpgNedávno jsem si se zájmem přečetla knihu Roberta T. Kiyosakiho Bohatý táta chudý táta s podtitulem Co bohatí učí svoje děti a chudí a střední vrstvy ne. Neříkám, že s autorem ve všem plně souhlasím, ale tuto knihu mohu vřele doporučit jako zdroj inspirace a skvělý aktivátor. Pokud ji neodložíte hned na začátku, pravděpodobně skončíte s chutí vzít vlastní osud ještě pevněji do svých rukou. Ukazuje prstem na naše malé a bojácné já a zároveň nám připomíná, že naše možnosti jsou ve skutečnosti omezeny právě jen naším myšlením.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: ANATOMIE ZÁZRAKU (D.Chopra)

15. 8. 2011

kniha-anatomie.jpgStalo se vám někdy, že jste si po dlouhé době vzpomněli na někoho, koho jste už dávno neviděli, a on vám v tu chvíli zatelefonoval? Nebo jste hluboko v srdci chovali nesplnitelné přání, které se vám zcela nečekaně a shodou neuvěřitelných náhod vyplnilo? Anebo jste dostali spásný nápad jak konečně vyřešit zapeklitou životní situaci - a váš přítel přišel se stejným a stejně překvapivým řešením?Pak vám tato kniha dá spoustu nečekaných odpovědí..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0