Jdi na obsah Jdi na menu

kniha: ZÁZRAČNÉ ZDRAVÍ (C.Kuby)

1. 5. 2013

Kniha Zázračné zdraví nabízí to, co říká ve svém podtitulu: Návod k jinému myšlení. Její autor zažil po příčném ochrnutí způsobeném přerušením míchy zázrak spontánního uzdravení. Ačkoli jeho páteř zůstala trvale poškozena, nemá žádné potíže a žije jako zdravý člověk.

Každá buňka dokáže být šťastná - a cesta, která vede k uzdravení, nemusí vycházet z toho, co považujeme za skutečnost. To je jeho zásadní poselství, které může změnit váš život.

„Kdo chce něco změnit, musí začít sám u sebe. Mnozí z nás, mě nevyjímaje, bohužel prodělají změnu vědomí teprve tehdy, když nefungují jejich staré koncepce. A to vždycky bolí. Nevýhoda se po čase stane vaší výhodou. Já sám jsem například považoval úraz za největší katastrofu svého života. Dnes je mým největším pokladem. V rámci mentálního léčení to se svým vlastním projektem dokážete také. Stačí jen učinit zásadní životní rozhodnutí: Chci být zdravý! Pomocí metody, kterou nazývám duševní psaní, si můžete sami vytýčit svůj vlastní scénář pro novu životní skutečnost a svým životem ho potom opravdu naplnit.“
Clemens Kuby

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář