Jdi na obsah Jdi na menu

kniha: MOC PODVĚDOMÍ (J.Murphy)

15. 12. 2011

Na cestě ke štěstí vám nehrozí žádné překážky kromě těch, které si svým myšlením a představami sami vytvoříte.Ještě v tomto okamžiku můžete všechny překážky odstranit u samého kořene, když na ně přestanete myslit a místo toho budete věřit v úspěch, své schopnosti a vítězství nad všemi problémy.. kniha jako osobní rádce i pomocník na cestě za neskonalou láskou i bohatstvím.

 

Výběr z myšlenek:

■ Změňte způsob myšlení a změníte svůj osud!

■ Představa má větší cenu než tisíc slov. Vaše podvědomí uskuteční každý obraz, který vírou zachytíte ve svém duchu.

■ Každá buňka, každý nerv, celá tkáň a sval mého těla se ihned očistí a vyléčí z každé nemoci. Zdraví a rovnováha mého organismu se znovu zcela obnoví. 

■ Zdraví je normální stav. Nemoc je anomální. Všemu stvořenému je dán princip harmonie.

■ Podvědomí vytvořilo vaše tělo a je schopno i léčit neduhy. Usínejte každý večer s představou, že jste naprosto zdraví, a váš nejvěrnější služebník, podvědomí, uposlechne vašeho pokynu.

■ Pro co se rozhodnete a co uznáte, to se stane. Rozhodněte se tedy pro harmonii, štěstí a nadbytek.

■ Žárlivost, strach, starost a nepřátelství ve vašem myšlení narušují nervy i žlázy a přinášejí duševní i tělesné utrpení všeho druhu.

■ Pokud se bojíte, že zaspíte, zadejte svému podvědomí přesný čas a ono vás samo vzbudí. Tímto způsobem řešte všechny své potíže, protože podvědomí zvládne veškeré existující problémy.

■ Podvědomí nikdy nespí. Vždy pracuje pro vás. Řídí všechny životní funkce. Smiřte se před usnutím sami se sebou a se všemi svými bližními a všechno bude v pořádku.

■ Kdo svého partnera peskuje, kdo je k němu nevlídný a nelaskavý, již se s ním v duchu rozvedl. Držte se toho, co jste slíbili ve své manželské přísaze: milujte svého partnera, važte si ho a prokazujte mu po všechny dny svého života úctu.

■ Mezi vědomím a podvědomím musí vládnout naprostá jednota postoje a přesvědčení. Vaše podvědomí přijme jen to, co považujete opravdu za skutečnost. Řídí se vždy dominující myšlenkou, a proto musíte zaměřit myšlenky na bohatství a ne na chudobu.

■ Svět vašich myšlenek a přestav představuje vlastní zdroj vašeho blahobytu. Vaše nápady mohou mít miliónovou hodnotu. Podvědomí vás bude spolehlivě zásobovat nutnými nápady.

■ Závist a chtivost představují past na cestě k bohatství. Těšte se upřímně ze štěstí a úspěchu svých bližních!

■ Jste ve stejné situaci jako kapitán velící své lodi. Musí dávat správné povely. Také vy musíte dávat svému podvědomí, které řídí celý váš osud, správné příkazy formou myšlenek a představ.

■ Přemýšlejte o všem, co je pravdivé, čestné, spravedlivé, čisté, cokoli je hodné lásky, co má dobrou pověst, co se považuje za ctnost a co sklízí pochvalu.

■ Vaše podvědomí je zároveň pokladnicí vzpomínek. Kdo chce zdokonalit svoji paměť, musí získat toto přesvědčení“: „Nekonečná moudrost mého podvědomí mi vždy a všude odhalí vše, co musím vědět.“

■ Řešení nepřijde vždy přes noc. Nenechte se proto odradit a svěřujte i nadále svůj problém podvědomí, neboť dříve či později vás osvítí poznání.

Stálým opakováním, vírou a očekáváním vštípíte svému podvědomí určité myšlenky a vaše přání se skutečně splní.


 

z knihy SÍLA PODVĚDOMÍ

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář