Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

Kniha: NIC NEŽ PŘÍTOMNOST

1. 10. 2019

nic-nez-pritomnost.jpgVe své stěžejní knize přináší proslulý Jack Kornfield, úžasný vyprávěč a učitel, nadčasové poselství: je možné nalézt štěstí i svobodu, a to kdykoli a kdekoli. Nesejde na tom, zda procházíte bolestným obdobím osobní ztráty či neúspěchu nebo vás třeba čekají náročné změny. Ve skutečnosti právě tehdy, když se musíme vyrovnávat se složitou situací, nastává ideální okamžik otevřít mysl a srdce a odvahu, bdělost a soucit. Meditačními technikami můžeme dosáhnout harmonie a klidu. Neexistuje nic než přítomnost.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

POHLAZENÍ PO DUŠI -TERAPIE PŘÍRODOU

6. 10. 2019

2019-10-06.jpgVždycky, když mi není úplně nejlépe, když nečekaně dorazí chmury a nebo se objeví únava, tak vím, že to nejlepší, co mi dokáže dát sílu, co mne pohladí po duši a díky čemu se budu cítit zase lépe, je vyrazit ven, ven do přírody, do lesa a nebo někam k vodě.. a tak jsem tady.

Miluji poslouchat šplouchání hladiny, hučení proudu vody, valící se přes kameny říčky.Ten pocit zírat jen tak do "hlubiny" a chvílemi se v ní i úplně ztrácet.

Sedím na svém oblíbeném místě a dobíjím baterky. Sluníčko svítí, přitom mne ovíjí vlahý říjnový vánek, který jakoby mi šeptal do uší: "Vítáme Tě u nás!"

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DENÍK mé DUŠE | Komentářů: 0

POZDRAVY Z PAMÁTNÉ HORY ŘÍP

12. 10. 2019

2019-10-12.jpgJedna z nejlepších věcí na cestování je zjištění, jak mnoho dobrých, milých lidí tam venku je..Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DENÍK mé DUŠE | Komentářů: 0

KONOPÍ POMÁHÁ PŘI LÉČBĚ RAKOVINY

15. 10. 2019

canabis-weed-1503159_960_720.pngCannabidiol dává naději pacientům s rakovinou. Nejen, že zmírňuje bolest spojenou s onemocněním, ale také může zpomalit průběh onemocnění.

Lékařská marihuana zabraňuje šíření rakoviny v těle zabíjením rakovinných buněk. To je velmi vzrušující téma mezi vědci, zejména v poslední době.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

KRÁSNÝ SVÁTEČNÍ DEN VŠEM

28. 10. 2019

2019-10-28.jpgPřátelé, přeji vám všem nejen nádherný sváteční den, ale také mnoho inspirace a skvělých pocitů naplněných vítanými prožitky.. s radostí v srdci kapku pozitivní energie posílá Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DENÍK mé DUŠE | Komentářů: 0

PROČ JAKO DOSPĚLÍ JÍME JÍDLA, KTERÝCH BYCHOM SE JAKO DĚTI ANI NEDOTKLY??

29. 10. 2019

coffee-2354866_960_720.jpgDnes se s Vámi podělím o svoji úvahu, kterou jsem musela vypracovat pro profesora kognitivní psychologie. Zadání znělo zhruba následovně: Jak by se dal vysvětlit posun chutí u dospělých k výrazným chutím. Jak je možné, že jídla, kterých by se pro svoji výraznou chuť děti pravděpodobně ani nedotkly, tak my dospělí je naopak vyhledáváme a upřednostňujeme?

A tak jsem to pojala následujícím způsobem: JSME TÍM, CO JÍME

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

ŘÍTÍ SE NA NÁS 5G SÍŤ! A CO TO UDĚLÁ S NAŠÍM ZDRAVÍM?

30. 10. 2019

technology-3372537_960_720.jpgExistuje dostatek důkazů pro vyslovení závěru, že nová „smart“ 5G zařízení na vrchní části stožárů nového veřejného LED osvětlení emitují záření, spadající do 1. třídy frekvencí rádiového záření a mělo by se k nim přistupovat jako k hrozbě pro veřejnost. Navzdory veškerému odporu, rizikům a důsledkům, které se pojí s technologií 5G, je nadále vnucována komunitám po celém světě.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

Nalezené složky

MOJE OBLÍBENÉ KNIHY

Datum: 28. 10. 2019
Fotografií: 87
Složek: 0