Jdi na obsah Jdi na menu

ŘÍTÍ SE NA NÁS 5G SÍŤ! A CO TO UDĚLÁ S NAŠÍM ZDRAVÍM?

30. 10. 2019

241 vědců a lékařů z USA a celého světa od roku 2017 požaduje vyhlášení moratoria na instalaci bezdrátové 5G technologie kvůli jejím biologickým a environmentálním rizikům.

Webová stránka Activist Post již informovala o vyhraném soudním sporu týkajícím se 5G sítě v anglickém Gatesheadu poté, co byla 5G síť nainstalována na pouliční lampy a lidé začali být nemocní.

Existuje dostatek důkazů pro vyslovení závěru, že nová „smart“ 5G zařízení na vrchní části stožárů nového veřejného LED osvětlení emitují záření, spadající do 1. třídy frekvencí rádiového záření a mělo by se k nim přistupovat jako k hrozbě pro veřejnost. Navzdory veškerému odporu, rizikům a důsledkům, které se pojí s technologií 5G, je nadále vnucována komunitám po celém světě.

Pokud vás to znepokojuje, na následujících webových stránkách si vyhledejte bližší informace o tom, co můžete udělat pro její zastavení:

více info a zdroj:

https://www.vylectese.cz/system-zuri-i-po-vyhranem-soudnim-sporu-hrozi-britskemu-vedci-vezeni-za-varovani-verejnosti-pred-ucinky-site-5g/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář