Jdi na obsah Jdi na menu

DOBA JEDOVÁ

 

STRES, CHEMICKÉ POTRAVINY, VŠUDYPŘÍTOMNÁ ELEKTRONIKA, JEDY V KOSMETICE, PLASTY KAM SE PODÍVÁŠ, MINIMÁLNÍ POHYB, NEDOSTATEK PŘÍRODY, PRACOVNÍ VYHOŘENÍ, NEMOCI TĚLA, ALE I DUŠE..

TO JE NAŠE DOBA, DOBA JEDOVÁ

img_20230705_140537.jpg

Andrea Kindermann

váš osobní průvodce TRANSFORMACE VĚDOMÍ

 

Příspěvky

INFEKČNÍ NEMOCI V ČR 2003-2012

5. 3. 2013

Konkrétní čísla pro ty, koho zajímá kolik případů nemoci se v konkrétním roce v ČR vyskytlo.Jsou tu skutečně zajímavá čísla a myslím, že budete šokováni..např.: přestože na přeočkování tetanovky většina dospělých "kašle" (dětem ji však nikdo neodpustí) za poseldních 10 let se v ČR nevyskytl ani 1 případ tetanu.

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

PŘEHLED POTRAVINÁŘSKÝCH BARVIV

1. 3. 2013

paint-2940513_960_720.jpgPOTRAVINÁŘSKÁ BARVIVA  (neboli jedlá barviva, jedlé barvy) jsou barviva, která se přidávají do potravin pro zvýraznění barvy či chutě. Přítomnost těchto barviv musí být uvedena na obalu výrobku.  Barviva jsou označovaná čísly E 100 až E 180

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

NA CO POZOR PŘI UŽÍVÁNÍ ACYLPYRINU

1. 3. 2013

I u tohoto léčiva je alkohol v kontraindikaci. Přípravky s účinnou látkou kyselina acetylsalicylová (Acylyprin, Aspirin, Anopyrin, apod.) se nesmí užívat při onemocnění žaludku (vředy), také ho nesmí užívat děti a mladiství do 15ti let !!!(na to pozor - může dojít k poškození mozku či Reyovu syndromu), dále s léky snižující srážlivost krve, při onemocnění ledvin a jater, při vysokém tlaku, pozor u diabetiků. Také se nesmí užívat při průduškovém astmatu a v posledních třech měsících těhotenství (může vyvolat předčasný porod).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

PROMLČENÍ SANKCE ZA NEOČKOVÁNÍ

28. 2. 2013

Dotaz: "Vše, co se (ne)přeočkovává,  je tedy po určité době promlčeno?" ODPOVĚĎ: "Vyhláškou je dán očkovací kalendář, ve kterém jsou stanoveny i termíny pravidelných očkování včetně přeočkování, takže do roka od stanoveného termínu očkování i přeočkování lze řešit (vždy jen ten konkrétní přestupek- to co mělo být v tom roce), po roce ta možnost propadá = JE PROMLČENO. S úsměvem zdraví Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

MILENČIN SMUTNÝ OČKOVACÍ PŘÍBĚH

27. 2. 2013

Ano i s rodiči Milenky jsem přes e-konferenci byla v kontaktu, také velmi smutný příběh.Je zajímavé, že nemoci proti kterým se dnes očkuje, nejsou dnes nebezpečné a už vůbec né smrtelné, zatímco o (povinném) očkování se to říci bohužel nedá..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

INSTITUT PRO MEDICÍNU POTVRZUJE NEBEZPEČNOST VAKCÍN

15. 2. 2013

Poslední zpráva, kterou oficiálně vydal the Institute of Medicine (IOM) předkládá nový významný argument; odhaluje se v ní souvislost mezi aplikováním vakcín a jejich nepříznivými vedlejšími účinky.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

TOXICKÝ ARSEN MÁME VE VODĚ

1. 2. 2013

arsen-bottle-1503898_960_720.jpgJeho přirozený obsah ve vodách je řádově v desítkách mikrogramů na litr. Existují ale minerální vody, které rozpouštějí sloučeniny arsenu z geologického podloží a obsah arsenu v nich dosahuje až stovek miligramů v litru. Zdrojem zvýšeného příjmu arsenu z potravy mohou být mořské ryby z lokalit, kde dochází ke zvýšené koncentraci tohoto prvku ve vodě např. vypouštěním závadných odpadních vod nebo v důsledku podmořské vulkanické činnosti.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

DIURETIKA

1. 2. 2013

Diuretika jsou látky působící přímo na ledviny. Zvyšují diurézu, mají vliv na transport Na+, inhibují zpětné vstřebávání NaCl a vody z tubulu. Mechanismus účinku diuretik souvisí s membránovým transportem. Diuretika mohou tento transport ovlivňovat v různých částech nefronu. Také mohou inhibovat některé transportéry i mimo ledviny. Nejvýraznější je jejich účinek v ledvinách díky nejvyšší koncentraci těchto transportérů.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

AFTY

1. 2. 2013

Přesná příčina aft zatím není známá, nejčastěji se hovoří o důsledku porušené imunity a tudíž i ústní mikroflóry. Afty sice nepatří mezi závažná onemocnění, zato ale mohou způsobit nepříjemné bolesti a dokonce znemožnit pití, příjem potravy nebo mluvení.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 2

TAJNÉ VLÁDNÍ DOKUMENTY ODHALUJÍ, ŽE VAKCINACE JE PODVOD

31. 1. 2013

JCVI se prokazatelně zapojoval do podvodů, zamlžování a lží o vakcínách, aby chránil zájmy vakcínového průmyslu a nechránil tedy vůbec děti před zdravotní újmou. I krátké útržky z takovýchto jednání odhalují, že se JCVI pokoušel aktivně skrývat závažné vedlejší účinky, související s běžnými vakcínami, jako jsou ty proti spalničkám nebo černému kašli. Obě tyto vakcíny byly v průběhu času dány do zjevných souvislostí se závažným poškozením mozku - a to u poměrně velkého procenta dětí, kterým byly aplikovány.

Aby byly vakcíny schváleny, ukrývá se pravda a manipuluje se s daty.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

DIVÍM SE, ŽE TO TY DĚTI PŘEŽIJÍ

28. 1. 2013

Dle mého, pro-očkovací propaganda vede především k vymývání mozků rodičů! Bohužel nejen historie potvrzuje, že vše co potřebuje agresivní kampaň (neočkuješ=zemřeš) zavání hnilobou.. (aktuální povolební vyplouvání skutečností na povrch takové pravidlo jen potvrzuje). V argumentaci při zvažování pro a proti rodičům říkám: ŽÁDNÁ VAKCÍNA ZDRAVÍ DÍTĚTI NEPŘÍDÁVÁ, NAOPAK! Jako každý farmac.lék, navíc aplikovaný zdravým jedincům, má VŽDY vedlejší nežádoucí účinky, což mmj. logicky musí vést jedině ke zhoršení jejich zdraví tj. ke změně stavu úplné fyzické, psychické a sociální pohody.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

POSTUP PŘI ODKLADU VAKCINACE

22. 1. 2013

Uděláte to následovně: doma si sepíšete vlastní odmítnutí v tomto smyslu "nedávám informovaný souhlas s aplikací vakcíny Infanrix hexa mému dítěti xy, nar...... Můj nesouhlas je dočasný do věku x měsíců, kdy se znovu vyjádřím. Podle infromací, které mám k dispozici, považuji očkování ve věku mladším než 10 měsíců za rizikovější než nemoci, proti kterým má chránit. Můj nesouhlas je v souladu s Úmluvou o biomedicíně, Úmluvou o právech dítěte - dbám na zdravý vývoj dítěte tím, že neočkuji.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

SMRTÍCÍ HLINÍK VE VAKCÍNÁCH

3. 1. 2013

Očkovaní podkožními injekcemi se používalo poslední století kvůli teorii, že vakcíny zlepšují váš imunitní systém a chrání vaše tělo před smrtícími viry. I když se to zdá jako legitimní důvod pro očkování, tak bohužel jsou tyto vakcíny mnohdy škodlivější a nebezpečnější než užitečné.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

POMÁHEJ KDE SE DÁ JAKO DOBROVOLNÍK

1. 1. 2013

O dobrovolnictví mluvíme v případě, když člověk věnuje něco dobrovolně jiným (může jít o peníze, věci, čas, úsilí a nežádá za to žádnou finanční náhradu. Důvody k dobrovolnictví bývají většinou morální. Patří mezi ně potřeba pomáhat druhým, měnit svět k lepšímu, případně bránit svoji vlast ve válce, pomáhat při živelní katastrofě, mírnit utrpění nemocných lidí při epidemích atd. apod.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

reportáž: ADHD mmj.Z ÉČEK V POTRAVINÁCH

1. 1. 2013

Některá éčka v potravinách mohou být riziková pro děti. Jde např. o barviva E110,E104,E124,E122,E129 a E102 (ani netušíte jak často a denně je svému dítěti "s láskou" podáváte) mmj.prokazatelně způsobují, nyní tak častý, syndrom ADHD u dětí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

NENECHTE SE ŠIKANOVAT ÚŘADY KVŮLI NEOČKOVÁNÍ SVÉHO DÍTĚTE

18. 12. 2012

Orgány sociálně právní ochrany dětí jsou často osočovány, že dostatečně neřeší ty případy, které by měly řešit a které vyžadují pečlivou sociální práci, a naopak bezdůvodně šikanují rodiny, které žádnou „péči“ ze strany státu nepotřebují. Bohužel musím konstatovat, že toto obvinění není nedůvodné. Přesně o tom je níže uvedený případ.. naštěstí si s tím inteligentní tatínek poradil po svém.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

PŘEDVOLÁNÍ NA HYGIENU

1. 12. 2012

OTAZÁKA:Dobrý den, tak jsem mluvila s vedoucím Hygienické Stanice v HK a říkal, že se musíme dostavit osobně, ale že se nejedná o přestupkové řízení, že se nás jen mají pokusit přesvědčit o tom, abychom dítě dali naočkovat, ale že pokud se přesvědčit nenecháme, podepíšeme jim tam nějaký protokol a to je vše. Žádné pokuty ani
vypisování přestupkového řízení teď prý provádět nemohou. Tak se mi trochu
ulevilo, ale stále přemýšlím, co je to za protokol. Nevíte, o jaký protokol se jedná? Předem díky a hezký den..E.B.

ODPOVĚĎ právničky z Ligy pro Lidská práva naleznete v celém článku..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY LÉKŮ

1. 11. 2012

I v souvislosti s rozpoznáním a hlášením NÚ léků připouští standardní lékařská a farmakologická literatura, že je mnohdy obtížné odlišit NÚ od symptomu nemoci. Lékaři mnohdy nevědí a navíc nemají čas zkoumat, zda je NÚ skutečně spojen s působením léků. A tak se i u léků setkáváme s tím, že ze strany lékařů se hlásí odhadem jeden z dvaceti NÚ.Třeba takový pacient s cukrovkou, který má kromě toho vysoký krevní tlak, je po infarktu, je obézní a může mít za sebou i mozkovou příhodu. Každý lékař přidá tomuto pacientovi nějaký lék, a tak se dostaneme až na denní užívání 30 tabletek, tj. asi tisíc měsíčně a 12 000 tablet ročně. ŠÍLENÉ ČÍSLO!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

REPORTÁŽ NA ČT O OČKOVÁNÍ

1. 11. 2012

MUDr. Ludmila Eleková o očkování proti chřipce a očkování všeobecně, reportáž z ČT.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

SUKRALOZA -SPLENDA (E955)

1. 11. 2012

candy-967743_960_720.jpgJedná se o nízkokalorické sladidlo, které se používá do potravin a nápojů. Sukralózu možná mnozí znají pod značkou E955. Je to méně kaloričtější varianta cukru, je více než 500krát sladší. Experti, kteří kritizují schválení sukralozy jako bezpečného umělého sladidla však říkají, že se Splenda (sukraloza) podobá více toxickému DDT než cukru.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 3

SMRTELNÉ PRIONY A IMUNITNÍ SYSTÉM

1. 11. 2012

Priony jsou infekční částice tvořené pouze molekulou bílkoviny. Prionovou teorii formuloval v roce 1982 Stanley Prusiner, který obdržel v roce 1997 Nobelovu cenu. Priony jsou původci neurodegenerativních onemocnění lidí a zvířat. Patogenní priony jsou extrémně odolné proti fyzikálním a chemickým vlivům, z čehož plynou obtíže se sterilizací (dělal se pokus se spálením mozku postižených zvířat při 600 °C, popelem se infikovala asi 1/3 exponovaných zvířat). Mezi vysoce infekční patří oko, mozková a míšní tkáň.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ZÁKEŘNÁ VAKCÍNA PROTI RAKOVINĚ DĚLOŽNÍHO ČÍPKU

28. 10. 2012

více na:

http://www.vitalia.cz/clanky/jsou-vakciny-proti-rakovine-delozniho-cipku-nebezpecne/

A moje osobní doporučení? Pokud milujete svoje děti, naučte je včas bezpečnému sexu a hygieně, veďte dívky k pravidelným prohlídkám u gynekologa, ale nedávejte je očkovat ani Silgardem ani Cervarixem.. s tím se naprosto ztotožňuji. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

STÁTNÍ ÚSTAV KONTROLY LÉČIV STAHUJE HEXAVAKCÍNY

12. 10. 2012

Sdělení SÚKL ze dne 6.10.2012 - STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV informuje o stažení léčivého přípravku Infanrix Hexa, inj. plv. sus. 10x0.5ml ze zdravotnických zařízení. Důvodem je podezření na kontaminaci vakcín.. Přátelé tak už to pomalu začíná i na oficiálních místech. Díky Bohu!!! Na druhou stranu SUKL tvrdí: vakcíny jsou v pořádku, přesto je stahujeme.. tady něco nehraje.. :-)

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

DRAŽBA PRO (PO OČKOVÁNÍ OCHRNULOU) ELENKU

9. 10. 2012

Čtyřletá Elenka po očkování v 7. měsíci ochrnula a bojuje s těžkým postižením. Výtěžek z dražby použijí její rodiče na zakoupení procedur, které Elence pomáhají v rehabilitaci a také na zakoupení ortézky na kolena, které Elence umožní podporu při stoji i chůzi.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

HLAVNÍ HYGIENIK ČR ODVOLÁN!!!

8. 10. 2012

Dlouholetý hlavní hygienik Michael Vít skončil. Ministr zdravotnictví Leoš Heger ho odvolal po půl roce, kdy měl Vít neplacené volno kvůli obvinění z trestné činnosti - MANIPULACE ZAKÁZEK (hygienici řeší hlavně vakcíny) a ZNEUŽITÍ PRAVOMOCI. Na Vítovo místo Heger navrhl šéfa liberecké krajské hygienické stanice Vladimíra Valentu.. jasnější už to být nemůže, chytrému napověz..Andy
 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

B.GATES TVRDĚ PROTI ODPŮRCŮM OČKOVÁNÍ (proč asi?)

7. 10. 2012

B.Gates chce očividně vytvořit takovou atmosféru a připravit takovou legislativu, která uzákoní povinná očkování všude a bez jakýchkoliv výjimek. To je jeho cíl. To je jeho vášnivý sen, v těsném spojení s depopulizaci (odlidnění planety), která je jeho největším přáním.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

NA CO POZOR PŘI UŽÍVÁNÍ PARALENU

1. 10. 2012

U tohoto volně prodejného léčiva je vždy kontraindikovaný alkohol. Účinná látka Paracetamol se nesmí kombinovat s léky na nemoci ledvin, ředění krve, snížení hladiny cholesterolu, vysoký krevní tlak, se sedativy a také s léky na léčbu epilepsie. Spolu s Paracetamolem není vhodné také konzumovat větší množství čaje a kávy. V těhotenství se paracetamol nesmí užívat v průběhu 1.trimestru, v dalším období těhotenství je v nízkých dávkách povolený.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

KONTAMINACE VAKCÍN

1. 10. 2012

Mnoho lidí považuje očkování nejen za státem posvěcené násilí a porušování lidských práv, ale i za cynické "travičctví". Problémem je totiž fakt, že navzdory všem kontrolám mnohé vakcíny i nadále obsahují nejen stopové těžké kovy (především rtuť), ale bohužel se v posledních měsích rozrůstá skutečnost, že jsou vakcíny mmj.kontaminovány dalšími nebezpečnými látkami (na Slovensku takto nedávno přikázal SUKL stáhnout dětskou Hexavakcínu, injekce na bolest v USA zase zabila x-lidi díky kontaminaci menigitidovou bakterií)..aneb věřte nevěřte nežádoucím účinkem očkování může být i smrt (viz příbalové letáky vakcín).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ACESULFAM K (E 950)

1. 10. 2012

acetsulfan.jpgJedná se o bílé krystalické sladidlo a zvýrazňovač chuti. Je cca 200x sladší než cukr, má jemně nahořklou chuť, která je potlačena kombinací s dalšími sladidly. Má schopnost zvýrazňovat sladivost dalších syntetických sladidel. Nemá žádné kalorie. Vyznačuje se dlouhou trvanlivostí a odolností vůči vysokým teplotám, je rozpustné ve vodě. Písmeno K symbolizuje chemický prvek draslík.Jedná se o zdraví škodlivé éčko resp.přísadu, při zahřátí z něho unikají toxické páry.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

AUTOIMUNITNÍ NEMOCI

1. 10. 2012

Autoimunitní onemocnění postihují stále více osob a stávají se tak závažným problémem, který je na první pohled leckdy těžko rozpoznatelný. Příčina jejich vzniku není dodnes zcela jasná. Autoimunitní onemocnění jsou podmínky, v nichž je porucha imunitního systému charakterizovaná abnormální produkcí protilátek  namířených proti tkáni vlastního těla.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0