Jdi na obsah Jdi na menu

DOBA JEDOVÁ

 

STRES, CHEMICKÉ POTRAVINY, VŠUDYPŘÍTOMNÁ ELEKTRONIKA, JEDY V KOSMETICE, PLASTY KAM SE PODÍVÁŠ, MINIMÁLNÍ POHYB, NEDOSTATEK PŘÍRODY, PRACOVNÍ VYHOŘENÍ, NEMOCI TĚLA, ALE I DUŠE..

TO JE NAŠE DOBA, DOBA JEDOVÁ

img_20230705_140537.jpg

Andrea Kindermann

váš osobní průvodce TRANSFORMACE VĚDOMÍ

 

Příspěvky

I RTĚNKY MOHOU BÝT TOXICKÉ

2. 4. 2014

splash-3014491_960_720.jpgMinisterstvo zdravotnictví vydalo varování před používáním růžové rtěnky původem z Číny značky Lucci COSMETIC. Jak uvedl hlavní hygienik ČR Michael Vít, výrobek totiž obsahuje zdraví škodlivé kadmium.„Riziko kadmia spočívá v jeho vysoké toxicitě a schopnosti hromadit se v lidském organismu, hlavně v ledvinách a v játrech,“ uvedl Vít s tím, že detoxikace je pomalá a hrozí nebezpečí chronických otrav.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

POZOR NA MRSA - SMRT V DŮSLEDKU REZISTENCE NA ATB

1. 4. 2014

Zlatý stafylokok je běžným komenzálem na pokožce a sliznicích přibližně u třetiny lidské populace[3]. Pokud však pronikne těmito přirozenými tělními bariérami, může vyvolat různá onemocnění od lehčích zánětů kůže a sliznic, přes záněty vnitřních orgánů (endokarditida, osteomyelitida atd.) až po život ohrožující sepse a celková selhání organismu.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

PARADOXY MODERNÍ MEDICÍNY

23. 3. 2014

Věděli jste, že např. v USA je 3. nejčastější příčinou úmrtí léčba? (nemyslete si, že v našich českých poměrech je to zcela jiné).  Hledáte informace o skutečném pozadí současné medicíny? Pochybujete o konvenčním postupu léčby především u chronických onemocnění vašeho lékaře? Napsala jsem o pohledu na to, (inspirována zajímavými daty) celý článek.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 1

ŠOKUJÍCÍ PRAVDA O TAMPONECH

21. 3. 2014

tampon-495739_960_720.jpgJeště předtím, než se začtete do řádků o tajemstvích tamponů, které jsou před vámi pečlivě ukrývané, vyzýváme všechny dívky a ženy, které přijdou do styku s tímto článkem, aby o něm informovaly všechny své známé, včetně matek, dcer, spolužaček apod. 

Myšlenka, že ženy nevědomě vkládají potenciálně rakovinový materiál přímo do svého těla, je smutná, zvláště, když takové počínání prokazatelně zvyšuje riziko HPV, rakoviny děložního čípku, rakoviny samotné dělohy, vaječníků a jiných s tím souvisejících onemocnění.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

POTŘEBA OČKOVÁNÍ JE JEN MANIPULACÍ SE STRACHEM

16. 3. 2014

Motiv manipulace v otázce očkování je jasný.. kdo se bojí, ten se totiž velmi dobře ovládá. Jestliže máme strach ze smrti, z kterého se odvíjejí ostatní strachy, pak nás má systém naprosto „zmáklé“, protože kdyby se lidi nebály ničeho, nenechají si nic nakukat a budou se rozhodovat sami za sebe a svobodně, nikoli direktivně. Jde jen o těžkou manipulaci, nikoli o naše skutečné zdraví. Ty moudřejší tuhle politicko-ekonomickou-zdravotnickou habaďuru prokoukli.    

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

BEZDRÁTOVÁ ZAŘÍZENÍ U HLAV DĚTÍ POŠKOZUJÍ VÝVOJ JEJICH MOZKU

15. 3. 2014

phone-1582893_960_720.jpgKdyž jsme před 7 lety nechtěli mít wifi u hlavy v ložnici (zavedli jsme navíc vypínání signálu), tak se na nás technik šklebil jak na blázny, co si to zase vymýšlíme. Dnes je to již konečně obecně známý fakt a Výbor EU varuje, že elektromagnetická radiace, kterou vysílají bezdrátová zařízení, může způsobit rakovinu a ovlivnit vyvíjející se mozek.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ZENTIVA STAHUJE KALCIOVOU MAST

14. 3. 2014

Společnosti Zentiva stahuje od pacientů mast s názvem Calcium pantothenicum. Krok se týká všech šarží s platnou dobou použitelnosti. Výrobce v masti zjistil mikrobiologické nečistoty. Informoval o tom Státní ústav pro kontrolu léčiv. Mast je v Česku volně prodejná.  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

NÁHODNÝ OBJEV -LÉK NA AKNÉ MÍRNIL PŘIZNÁKY PSYCHOZY

7. 3. 2014

 Náhodný objev souvislosti mezi lékem na akné a psychózou může poodhalit tajemství psychických onemocnění.  Levné antibiotikum předepisované obvykle teenagerům na akné bude testováno pro možnou léčbu mírnící příznaky psychózy u pacientů se schizofrenií. Výzkum by vědcům mohl pomoci porozumět příčinám psychických chorob.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

CO RODIČE O VAKCÍNÁCH NEVĚDÍ

5. 3. 2014

Udělá-li farmaceutická firma (ff) 20 výzkumných studií na jeden lék a 18 jim vyjde špatně, jedna studie vyjde neutrálně a jedna jediná, možná í díky manipulaci s daty, vyjde dobře, kterou myslíte, že ff zveřejní,o které se dozvíte vy - o kterou tedy opře celý svůj marketing resp. prezentaci prospěšnosti léku pro vás? A vy se jako pacient o těch zbývajícíh 18 propadácích daného léčiva, jež sice snižuje váš cholesterol, ale životně poškozuje vaše játra a ledviny -tedy orgány bez kterých by jste zemřeli,vy se to ani nikdy nedozvíte. A pak řekněme okolo 65. roku skutečně zemřete.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

FLUORIDY SNIŽUJÍ IQ

3. 3. 2014

 

Fluoridy jsou jakékoliv kombinace prvků obsahující iont fluoru. Ve své elementární formě je fluor světle žlutým vysoce toxickým a korozivním plynem.Výzkum zabývající se vlivem na plod v matčině těle. Ukázalo se, že mozek embrya je na koncentrace fluoridů velmi citlivý a že děti matek s vyšším příjmem těchto látek mají v pozdějším věku nižší IQ a jejich vývoj je opožděn.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ČERVENÉ SYNTETICKÉ BARVIVO V POTRAVINÁCH E 124

1. 3. 2014

skull-1426813_960_720.pngE-124: Jasně červené barvivo. Má velmi stabilní pH a nemění vlastnosti při změnách teplot při jeho zpracování a skladování. Je často chybně zaměňováno za přírodní barvivo košenilu E120. Používá se především do sladkostí a potravin jako jsou kečupy, cukrovinky, marmelády, pudinky, žvýkačky, mléčné výrobky, limonády, zmrzliny, kompotované ovoce či rybí výrobky. Může vyvolat alergické reakce, horečky a zhoršit astma. Na pozoru by měli být zejména lidé citliví na aspirin. Na základě dlouhodobých studií na krysách a myších existuje podezření, že se jedná o karcinogen. U dětí může vyvolat či zhoršovat hyperaktivitu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

JAK FARMACEUTICKÉ FIRMY UPLÁCEJÍ LÉKAŘE

1. 3. 2014

Ano tohle je naprosto běžná realita x-let.Nikoho nezajímá zda se uzdravíte, hlavně aby jste brali léky, no (nedej bože) se nechali očkovat.. (provize za vakcíny jsou ještě větší).Takže až půjdete příště k lékaři vzpomeňte si na tuhle reportáž. Nejde o vás a o to, co vám je, jde o to, aby jste odešly s drahým lékem.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

DOMÁCÍ MAKOVÉ MLÉKO

1. 3. 2014

milk-1769136_960_720.jpgMým novým objevem ze světa máku je makové mléko. Vyzkoušela jsem ho,  podle lidové pověsti prý přivolává krásné sny.. MAKOVÉ MLÉKO je jedním z nejlepších přírodních zdrojů vápníku a hořčíku. Mák obsahuje v 80g doporučenou denní dávku vápníku a hořčíku v ideálním poměru. Je v něm 12x více vápníku, než v mléce kravském. Mák je vysoce zásaditý, takže pomáhá při překyselení organismu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

LÉKY: VÍCE ŠKODY NEŽ UŽITKU

1. 3. 2014

Zvykli jsme si, že na každý zdravotní problém existuje pilulka, která nás jej jakoby zázrakem zbaví. Nejenom, že to není pravda, ale navíc se ukazuje, že mnohé léky mohou napáchat víc škody než užitku. Zvlášť, pokud bereme víc přípravků najednou. Pak se jejich účinky mohou buď vzájemně vyrušit, nebo znásobit. A těžko říct, co z toho je horší. Aneb věděli jste, že acylpyrin není určen pro děti do 15ti let? Čtěte prosím příbalové letáky léků..Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

VAKCÍNY JSOU PRODUKTEM ZKORUMPOVANÉ FARMACIE

25. 2. 2014

 Když jsem kdysi v lékárně  odmítala scházet se s framaceutickými reprezentanty, kolegyně na mě nevěřícně koukaly. Pokaždé, když se za tárou snažili tito obchodďáci vetřít do naší přizně, byla jsem ten největší skeptik na lékárně. Chápu, že i díky mému ekonomickému vzdělání to vnímám v širších souvislostech, ale tohle je tak průzračný, že to muselo dojít i ostatním. Do dnes se u lékaře či v lékarně konají pravidelné návštěvy framaceutických zástupců s cílem prodat jejich dokonalý lék (vakcínu). Dodnes dostávají zdravotníci zdarma pohoštění a další naturálie výměnou za protislužbu, že jejich lék budou doporučovat a všude vychvalovat. Co dodat?  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

VYBRANÉ INFEKČNÍ NEMOCI V ČR 2004-2013 (TABULKA VÝSKYTU)

23. 2. 2014

Hlášený výskyt vybraných infekčních nemocí v České republice v Epidatu v letech 2004-2014 - absolutně. Zdroj info je ze Státního zdravotního ústavu.   Státní zdravotní ústav je zdravotnické zařízení a je oprávněn zpracovávat za účelem přípravy podkladů pro tvorbu státní zdravotní politiky a sledování dlouhodobých trendů výskytu infekčních a jiných hromadně se vyskytujících onemocnění údaje o zdraví fyzických osob v souvislosti s předcházením vzniku a šíření infekčních onemocnění, ohrožení nemocí z povolání a jiných poškození zdraví z práce, o expozici fyzických osob škodlivinám v pracovním a životním prostředí a o epidemiologii drogových závislostí a předávat je orgánům ochrany veřejného zdraví.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ZÁKLADNÍ LIDSKÉ PRÁVO JE PRÁVO VOLBY -A TA V ČR PŘI VAKCINACI NENÍ

20. 2. 2014

Víte ona diskuze očkovat či neočkovat, je trošku (bohužel) jako diskuze skeptika a katolíka nad otázkou manželství.Jeden si při té představě jít do chomoutu osype a ten druhý zase vnímá život bez svazku jako smrtelný hřích..a oba mají "svou" pravdu. Osobně jsem zastánce zachování záklaních lidských práv a tedy naprosto svobodné volby zda očkovat, či nikoli, stejně tak jako se dnes svobodně(tedy doufám)každý rozhoduje, jestli do manželství vstoupí či zůstane raději svobodný.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

CHYBÍ VÁM UVEDENÁ ŠARŽE VAKCÍNY V OČKOVACÍM PRŮKAZU?

19. 2. 2014

Zkuste se schválně podívat do očkovacího průkazu svého dítěte.Vsadím se, že ve značném počtu očkováků vám zde bude chybět dost zásadní údaj, a to identifikace konkrétní vakcíny, tedy vepsaná či vlepená její jmenovitá šarže. A to je problém.. je to jako podepsat se pod zprávu, aby bylo jasné, kdo ji napsal.Jinak je to anonym..stejně jako je to bez uvedení šarže anonymní vakcína. A co když zrovna ta vaše, byla stažena pro závadnost a vy jste ji stejně dostaly (i to s v ČR děje).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

PERIODA NA PŘEOČKOVÁNÍ TETANOVKOU SE ZVAŽUJE NA 20LET

18. 2. 2014

  Národní imunizační komise v dubnu 2013 doporučila změnu vyhlášky, kterou by se měla prodloužit doba na přeočkování proti tetanu u dospělých až na 20 let. Zároveň odborníci přemýšleli o fixním čase přeočkování, například ve 30 letech a později v 50 letech.Bohužel s pádem Nečasovy vláda se toto schválení odkládá a ministr zdravotnictví chce mít co největší proočkovanost(aby byl king) takže se to měnit zatím nebude,není to prý priorita.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ŘEDITELKA NEJVĚTŠÍHO PRODUCENTA VAKCÍN NA SVĚTĚ PŘIZNÁVÁ ZÁVISLOST NA PŘÍJMECH OD STÁTU

17. 2. 2014

ŘEDITELKA NEJVĚTŠÍHO PRODUCENTA VAKCÍN NA SVĚTĚ PŘIZNÁVÁ ZÁVISLOST NA PŘÍJMECH OD STÁTU .. Zkrátka, jsme nuceni hledat rovnováhu mezi medicínským a ekonomickým užitkem. (příznává veřejně Horníková - je třeba ještě něco dodávat?)

"Příjmy farmaceutického průmyslu jsou dnes závislé na veřejných zdrojích, na stavu ekonomiky a na ochotě státu investovat do sektoru zdravotnictví. To je zásadní věc, kterou je třeba brát v úvahu",říká gen.ředitelka GSK. Více v celém článku, to si počtete, každému kdo umí zpočítat 1+1 je to víc než jasné. Vakcíny jsou především obchodem se zdravím dětí! PROTO JSOU mmj.VAKCÍNY V ČR POVINNÉ!  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

PROČ JE OČKOVÁNÍ v ČR POVINNÉ?

13. 2. 2014

To je otázka, která mi už dlouho nedá spát. Jak moc jsme odlišní od západu? Daleko více migrantů je např. v Německu, přesto je zde očkování dobrovolné. Čeští lékaři tvrdí, že není v moci laiků vše správně posoudit. To by ale znamenalo, že v Německu jsou všichni Einsteini (a to fakt nejsou). Vím, že odpověď na mou otázku je především na úrovni politické.  V České republice se očkuje proti vybraným (9) nemocem povinně, podle tzv. očkovacího kalendáře, který je definován vyhláškou o očkování proti infekčním nemocem. O podobě očkovacího kalendáře rozhoduje Ministerstvo zdravotnictví ČR na podkladě doporučení odborníků z Národní imunizační komise (NIKO) –TI JSOU VŠAK PLACENÍ FARMA FIRMAMI, (odhalili novináři - takže jim jejich dojnou krávu přeci nemohou vzít).  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

LIDI ROZHODUJÍCÍ O POVINNOSTI OČKOVÁNÍ PLATÍ VÝROBCI VAKCÍN

12. 2. 2014

Lidé, kteří v Česku rozhodují o povinném, a tedy i z veřejného pojištění hrazeném očkování, zároveň inkasují peníze od samotných výrobců vakcín. Jak zjistily HN, někteří členové Národní imunizační komise byli placeni farmaceutickými společnostmi.  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ŠOKUJÍCÍ OBRÁZEK Z REKLAMY NA VAKCÍNU HPV

11. 2. 2014

 Obrázek z německého serveru propagující vakcíny na očkování dívek proti HPV, to je do očí bijící paradox..zatímco se dívka s důvěrou na lékařku usmívá, tak si na ni při očkování vzala nejen rukavice, ale i roušku (no co kdyby)..každému rozumně uvažujícímu člověku to však musí být (nejen z obrázku) jasné..a tohle, pod záštitou ochrany, děláme nevinným dívkám a jejich důvěřivým rodičům.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

TESTOVÁNÍ VAKCÍN NA NEDONOŠENÝCH DĚTECH

8. 2. 2014

Když jsem četla výsledky testování vakcín na předčasně narozených dětech, kterou financovala firma GlaxoSmithKline, všimla jsem si, že něco není v pořádku. Studie, která sama o sobě je nechutná, testovala rotavirovou vakcínu na skupině 988 dětí, předčasně narozených ve 27. až 36. týdnu těhotenství. (Ty nejmenší děti mohly vážit jen kolem 600-800 g).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

COLDREX HORKÝ NÁPOJ - LÉK SPÍŠ NA NACHLAZENÍ NEŽ NA SKUTEČNOU CHŘIPKU

7. 2. 2014

Právě rozdíl mezi průběhem chřipky a nachlazení je důvod, proč vám takzvané  horké nápoje, jako je Coldrex, Febrisan, Paralen Grip a další, nepomohou s léčením chřipky, jako spíš s léčbou nachlazení.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

NĚMECKO -OČKOVACÍ KALENDÁŘ

7. 2. 2014

Všechna očkování jsou v Německu  doporučovaná, ne povinná. Znamená to, že je lékaři rodičům nabízejí, nebot odpovídají nejnovějším poznatkům vědy a podle zákonů má každé dítě mít na ně nárok. Také to znamená,že všechna doporučovaná očkování jsou hrazena zdravotní pojištovnou.. ideální model, který bych doporučovala i v Česku.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 1

VAKCÍNY -OPATŘETE SI KOMPLETNÍ INFORMACE

6. 2. 2014

Stále se divíte, proč lékaři nedokáží nalézt příčiny mnoha nemocí? Je to proto, že jsou zvyklí ignorovat souvislosti. Velmi zajímavé otázky a odpovědi jež naleznete v článku mohou být inspirací, minimálně k zamyšlení.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

FAKTEM JE NUTNÁ OBEZŘETNOST -I PŘI OČKOVÁNÍ

5. 2. 2014

 Faktem je, že čím dál více skutečností dnes mluví o tom, že bychom měli být ve všem (i díky značným peněžním zájmům a lobissmu, včetně trhu s farmaky) ZNAČNĚ OBEZŘETNÍ.  Být ve všem obezřetný znamená nejen dát si pozor co jím, v jakém prostředí se nacházím.. atd., ale také je třeba být obezřetný v otázce očkování. Nikdo se nikdy nezarušil za to, že vakcíny  nervovou soustavu nepoškozují. A bez „zdravého“ mozku bychom byli  přece jen zvířata, možná ale tohle někdo nakonec vlastně chce.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

NEOČKOVAT? JDE TO!

2. 2. 2014

Hodně podobným postupem jsme si s Ajou prošly před více jak 4lety v chomutovské porodnici, v té době nám za neočkování TBC bylo vyhrožováno, že nám miminko určitě zemře!Dnes do novorozence píchne lékař BCG (tj.živou vakcínu proti TBC) jen velmi zřídka.Je vidět, že věci se už i v Česku začaly hýbat. Díky všem, kteří nad tím vším skutečně přemýšlíte a nenecháte se jak stádo ovcí hnát do vlastní záhuby, jde přece jenom o celoživotní zdraví další generace, tedy našich dětí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

POZITIVNÍ ÉČKO -KURKUMIN - E100

2. 2. 2014

turmeric-3006644_960_720.jpgKurkumin je přírodní barvivo sytě žluté až oranžové barvy. Dává jídlům mírně nahořklou a dřevnatou chuť. Záměrně zaměňován za drahý šafrán. Věrně nahrazuje žlutou barvu vajec u pečiva.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0