Jdi na obsah Jdi na menu

ZLOMOVÉ OKAMŽIKY ŽIVOTA

26. 8. 2023
Sama moc dobře vím jak je těžké ustát v klidu a míru vlny své vnitřní transformace. O to víc si uvědomuji jak je v takový okamžik důležité zachovat si potřebný nadhled.
 
0826.jpg
Ve chvílích kdy člověk čelí pravdě a přichází tak o vlastní iluze, dochází k silným niterným otřesům a přitom dorazí i bolestné pocity ztráty pevné země pod nohama.
Jenže tyhle naše propady jsou nezbytné, důležité a zlomové okamžiky našeho života. Ale i cestou do neznáma. Ano, připlouvá s nimi temný strach, o kterém jsme netušili, že ho vůbec máme. Naše mysl zpracovává nové či neznámé, a tohle je její přirozená sebeobrana. Mít po svém boku svůj stín.
A přesto hluboce uvnitř sebe máme schovaný manuál jak si v takovýchto nejistých situacích poradit. A zachránit se. Nezbývá než věřit své intuici. Protože ta nás vede vždy správnou cestou. Důvěřovat. Nezastavovat se a pokračovat vpřed, krok za krokem.
A tak důvěřuj krajině svého srdce, kterou možná zas tak dobře neznáš, ale ona je tady pro Tebe. Pomáhá Ti, abys brzo ochutnala lepší zítřky, slunečnou oázu rozprostírající se za vyprahlou pustinou. Zatím jsi poutník pouště. Ale to neznamená, že Tě nečeká tvá rajská zahrada.. Jsi totiž dokonalá bytost, kterou Vesmír miluje.. protože Bůh, kterého hledáš, aby tě chránil, jsi vlastně TY.
Krásný víkend přeje všem Andy, poutník na cestě k sobě
 
Více se o mne dozvíte na mém facebooku zde: https://www.facebook.com/kindermann.andrea
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář