Jdi na obsah Jdi na menu

ŽIVOT JE JAKO CESTA PO SCHODECH DO NEBE

3. 10. 2020
Víte co mi přijde strašné zajímavé? Že pokud se přestěhujete do těch nejdražších a nejluxusnějších čtvrtí, tak si všimnete jednoho reálného faktu. Lidé, kteří vás tady začnou obklopovat vypadají štíhlejší, zdravější a dokonce i mladší, než ve skutečnosti jsou.
A naopak zkuste zajít do nejnuznější části svého města a budete potkávat většinu lidí obtloustlých (díky narůstajícímu fenoménu sociální obezity) a často hodně negativních a také nemocných.
Ano, dnešní lékařská věda nám pomáhá prodlužovat život. Ale chceme ho prožít jako dementní (myšleno Alzheimerem postižené) nemocné trosky a nebo si chceme zachovat fyzickou i duševní svěžest, pružné tělo a bystrý mozek až do smrti? To jak to nakonec dopadne máme jen ve svých rukách.
 
Život je jako cesta po schodech do nebe, a to jak vysoko právě jsme, ovlivňuje jak veliký prostor dáváme své mysli a co posíláme svému tělu (denně se v každém z nás rozloží a zase složí asi 300 gramů tělesné hmoty, říká se tomu metabolický obrat a ve výsledku to určuje, co za ty měsíce či roky z našeho těla ve výsledku je).
 
Přeji tedy nám všem životní styl, který nám prospěje. A hlavně nenechat se ovládat fenoménem dnešních dnů - strachem o svou existenci.
Krásný víkend přeje všem Andy, autorka blogu pro lepší zdraví www.superimunita.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář