Jdi na obsah Jdi na menu

ZDENKA BLECHOVÁ, MOJE SPŘÍZNĚNÁ DUŠE

9. 4. 2017

Zdenku sleduji již několik let.Poprvé jsem na ni narazila při krásném video-rozhovoru na Youtube s Igorem Chaunem v roce 2013. A tak jsem si přečetla její články, prošla její web a začala sledovat její příběhy a zajímat se o její knihy.

 

Měla jsem obrovské štěstí, že v dubnu 2016 (tedy v době mého velikého prostoru a času na svůj vlastní osobní rozvoj) jsem se s ní mohla potkat osobně, a to přímo v Chomutově. Měla zde svou přednášku „Nemoci pocházejí z emocí“. Tenkrát jsem vytáhla i svou kamarádku, pro kterou to bylo také velmi přínosné setkání.

 

Svým způsobem mi Zdenka Blechová připomíná mě. Když čtu její životní příběhy a zkušenosti až nezvykle moc se to podobá mému životní příběhu.

 

No vlastně, v některých věcech to tedy měla opravdu daleko těžší, to přiznávám, a také je dnes Zdenka ve své mysli a ve svém duchovním pokroku daleko dál a výše než jsem já. Jí letos bude šedesát, mě bude letos čtyřicet. Obě máme v astrologii zemské znamení.

20170324_160258.jpg

Když jsem se s ní na přednášce setkala po druhé, to bylo právě na festivalu Evolution v březnu 2017 v Praze (viz foto), působila na mne , ve srovnání od loňského setkání, daleko uvolněněji a také jakoby omládla. Nebo spíše z ní spadlo mnoho starostí (zbavila se po 20ti letech břímě své hospody, kterou provozovala a také ji zemřela maminka, o kterou se dlouhá léta starala).

 

Byla jsem neskonale šťastná být v přítomnosti takové bytosti. Dokonce jsem přímo z jejích rukou dostala starší vydání jejího časopisu MYSTERIA TAJEMNA , který si sama vydává, a ve kterém bylo pro mě spousta poselství. Jak symbolické.

 

Po přednášce na festivalu, která se zabývala tématem partnerských vztahů, jmenovala se „Nerozumíš mi, ani já ti nerozumím“, jsem se šla podívat do jejího výstavního stánku. Byla tam se svým partnerem a krásně se usmívala. Celá zářila. Chtěla jsem si tam zakoupit nějaké knihy a nechat si do nich napsat nějaké poselství, ale právě přišli reportéři natáčet rozhovor, a tak mi to nebylo přáno. Jen jsme se na sebe podívaly a obě se mile usmály. Z jejích očí bylo cítit tolik  moudrosti.

 

Osud chtěl, abych začala úplně z jiného konce, který by mne ani ve snu nenapadl. Původně jsem si chtěla totiž koupit knihu Osudový partner a jeho pokračování v knize Duchovní partner. Takhle jsem nečekaně začala knihou “Rozloučení s maminkou“. Tedy jedinou, kterou v prvním knihkupectví na které jsem druhý den v Praze narazila, a kterou právě měli.

 

A to bylo to nejlepší, co jsem mohla v té chvíli číst (s mou mamkou svým způsobem válčíme od chvíle, kdy jsem začala sama za sebe přemýšlet). O tomto osobním prožitku povídání napíšu zase někdy příště.

 

Co se týče Zdenky Blechové, došlo mi, jak moc mě ta žena fascinuje, inspiruje a jak převelice se v ní já sama vidím.Troufám si dokonce tvrdit, že kdybych se vrátila ke svým původně tmavým vlasům, že bychom si spolu byly i možná dost podobné.

 

A tak jsem si její vysílaná poselství vzala k srdci (hýčkám je tam každý den) a udělala jsem důležité rozhodnutí. Budu tato poselství Zdenky šířit dál. Nejen propagací všeho co dělá, ale především skrz sdílení své vlastní osobní životní cesty a ukazování všech těch nesmyslů a chyb, kterých jsem se v životě dopustila a důsledků, kam mne to až dovedlo. Dříve bych se styděla odkrývat všechny ty propady a pády,  dnes už je mi jedno, co si kdo myslí o mém životě. Vlastně je to také díky krásné paní Zdence Blechové.

 

Zdenko, z hloubi své duše Vám děkuji. Vaše Andy

 

PS: 18.4.2017 má Zdenka Blechová další svou přednášku v Chomutově, tentokrát na téma: „Jak mít peníze aneb realita a iluze“ A já se na ni převelice těším. Těším se na ní jako malé dítě co vyhlíží tetičku, co přijede na návštěvu a přiveze nám ty nejlepší sladkosti, jaké jsme kdy v životě ochutnaly.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář