Jdi na obsah Jdi na menu

ZÁZRAK PRO NAŠE ZDRAVÍ - TIBETSKÁ KEFÍROVÁ HOUBA

29. 1. 2021
 
Nabízím zázrak ZDARMA pro vaše zdraví. K odběru Chomutov a okolí. Můj osobní dar pro vaši lepší imunitu. Nabízím každý týden několika rodinám porci elixíru plného vitamínů, minerálů a s miliardovou armádou pro ochranu toho nejcennější, co máte. Tibetská kefírová houba pro vaše lepší zdraví.
 
Bez práce vám, jen za pravidelnou dávku mléka, vám tenhle domácí poklad každý den připraví to nejlepší pro vaše tělo, pro vaši imunitu, ale i pro lepší mysl (o našem druhém mozku v bříšku, jsem psala již dříve). Tibetský kefír je unikátní fermentovaný nápoj z mléka, který je jeden z nejbohatších probiotických potravin na světě.
 
Už v dávném Řecku se vědělo, že naše zdraví záleží z obrovské části na stavu našich střev, která jsou zodpovědná za stav naší mysli, nálady, celkového zdraví a imunity.
 
Tibetský kefír je opravdu jeden z nejlepších elixírů pro naše zdraví právě proto, že zamezuje hnilobným procesům v našich střevech, odkyseluje organismus a výrazně posiluje náš imunitní systém, zlepšuje zdraví našich kostí, snižuje riziko osteoporózy a dokonce dokáže příznivě pomáhat při boji s rakovinou. Také zlepšují průběh onemocnění, výrazně zkracují dobu nebo zmírňují příznaky určitých nemocí, např. ulcerózní kolitidu, průjem, Crohnovu nemoc, atopickou dermatitidu a potravinové alergie. Kefír se ovšem dá nejen pít (a jíst), můžete si s ním zevně potírat různé vyrážky a ekzémy.
 
Kefírovou houbu nabízím zdarma za podmínky, že se o ni budete dobře starat (přece jenom je to další člen domácnosti, který je pro celou vaši rodinu tím nejlepším osobním lékařem) a jakmile ji budete mít více (čím lépe se o ni staráte, tím rychleji roste), prosím pošlete ji mezi stejně naladěné lidi dál.
 
Tenhle zázračný prostředek je to nejlepší, co můžeme v dnešních dobách pro sebe, pro druhé i pro celkové zdraví našeho národa udělat. Je to lepší než jakákoli vakcína a bez vedlejších účinků.
 
Ověřeno na vlastní kůži i na vlastním dítěti (věřte mi, že bych dceři nedala nic, co by ji mohlo poškodit). Pojďte se přidat k nám, k lidem, kteří si (nejen) díky Tibetské kefírové houbě udržují pevné zdraví.
 
S láskou pro vaše lepší dny Andy, alternativní zdravotní péče. Další zajímavé tipy najdete na mém blogu zde: www.superimunita.cz
 
V únoru začnu posílat kamkoli po ČR poštou jen za poštovné, v případě zájmu mi napište prosím email na: andrea.kindermann@email.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář