Jdi na obsah Jdi na menu

VSTUPUJEME DO ROKU DRAKA

9. 2. 2024
Přátelé, dnes je mimořádný den.. a tak jsem jeho začátek oslavila jedinečným zážitkem smyslové jógy. Šla jsem po ránu probudit svého spícího draka
Dnes k nám dorazí krásné vodnářské novoluní, ale také bude velká část světa slavit vstup do Nového čínského roku Draka. A ten přináší úspěch, štěstí a potřebné změny.
Rok Draka je spojen s odvahou, vášní a energií. Věří se, že jeho vláda přináší obzvláště silné vibrace, které nás mohou povzbudit k odvážným krokům a novým začátkům. Tak to bych opravdu potřebovala.
Drak symbolizuje mužský princip, autoritu i sílu, což může mít vliv mimo jiné i na politické a společenské události. Také se věří, že Drak nás může ochránit před zlem a přinést úspěch i prosperitu. A tak vám tady jednoho krásného, zlatého dráčka, s radostí, sdílím.
Rok Draka se řadí mezi nejoptimističtější období čínského horoskopu. Draci jsou známí svou nekonečnou zásobou energie a optimismu. S radostí a odvahou přijímají nové výzvy, aniž by měli obavy z neznámého. Proto není náhodou, že rok Draka často přináší významné změny a klíčové události. Nové období začíná v sobotu 10. února 2024.
Opusťme tedy čas temnoty a vítejme rozevření křídel svého draka s nadějí ve šťastný let.
S důvěrou v Universum pozdravy všem krásným duším posílá Rea, váš osobní průvodce
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář