Jdi na obsah Jdi na menu

VÍTEJME SLUNOVRAT, JEDEN Z NEJMAGIČTĚJŠÍCH DNŮ V ROCE

21. 6. 2020

Dnes k nám přišlo konečně léto. Letní slunovrat je jedním z nejmagičtějších dnů v roce. Slunce, světlo, teplo a pohlazení na duši to jsou magické ingredience léta. První letní den oslavujeme slunovratový východ i západ Slunce. Každoročně se 21. června na mnoha místech po celém světě vítá léto, přichází radost, naděje a plodnost.

2020-06-21.jpg

Člověk uctíval sluneční kotouč jako své božstvo. Mnoho rituálů však dávno upadlo v zapomnění. Dříve se pohanské svátky slavily v každé vesnici a v každé chalupě, to spojovalo lidi široko daleko na neviditelné duchovní úrovni. Lidé se společně radovali, vykonávali spirituální a léčivé rituály, vzdávali hold přírodním energiím.

Očekávali pro další období jen to dobré, to vytvářelo na astrální úrovni morfická pole pozitivních energií.

 

Šlo především o oslavu duchovní síly Slunce. Slunovatová noc i den jsou v moci tajemných kouzel. Jako nikdy jindy ožívají tajemné síly země, léčivá síla Slunce a vody, příroda jako celek dosahuje maximum energií. Celá příroda, květiny i stromy, vodní toky, jezera a rybníky vyzařují kouzelnou energii, neviditelné, tajemné světlo, vše oplývá zvláštními silami. Vnitřně se ladíme na světlo, objevujeme pulsující energie, v přírodě zakódované informace.

 

Více než kdy jindy se projevují duchové ohně, vody, vzduchu a země. Je čas mezidobí, kdy můžeme vnímat časové trhliny v realitě. Země se otvírá a je ochotná vydat nám své poklady (hluboké duchovní zážitky). Na vodní hladině je prý možné spatřit budoucnost.

Přeji nám všem tedy opravdu překrásnou první letní neděli.

Andy, na cestě za poznáním

Buďme spolu ve spojení na Facebooku:

https://www.facebook.com/kindermann.andrea

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář