Jdi na obsah Jdi na menu

VESELÁ MYSL, PŮL ZDRAVÍ

27. 6. 2019

Veselá mysl, půl zdraví a nebo spíš jaká mysl, takové tělo.. Už naši předci tušili to, co je dnes ověřený fakt, že tělo a mysl jsou jeden spojený celek. Což mimo jiné znamená, že myšlenky a emoce zásadně ovlivňují naši fyzickou schránku.

 

I proto je potřeba udělat něco, co za nás nikdy nikdo neudělá.. přehodit výhybku života a odstranit pocity jako jsou nenávist, strach či sebelítost, smutek, neúctu k vlastnímu tělu a další osobní mindráky (a že jich máme, co?)

 

Změnou postojů, pochopením a přijetím událostí člověk skutečně může eliminovat faktická poškození svého fyzického těla a také skrz mentální postupy sám sobě pomocí nebo se uzdravit.

 

A jediné, co pro to musíme udělat, je přimět se k tomu, abychom zaměřili svou pozornost správným směrem. To je sice zjednodušená, ale skutečná podstata principu vědomého růstu, vývoje a hlavně uzdravení.

 

Jak už jsem kdesi zmiňovala, buďme v pohodě a klidu, berme s nadhledem to, co nám život přináší a začnou se dít zázraky. Za vším co se s námi děje, je totiž hlavně projev naší vlastní mysli..

 

Prima den přeje všem Andy

na facebooku mna najdete zde:https://www.facebook.com/kindermann.andrea

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář