Jdi na obsah Jdi na menu

V MÉM ŽIVOTĚ NENÍ PROSTOR PRO KAŽDÉHO

6. 11. 2020
Přes všechny těžkosti, kterými jsem si letos prošla (nevím proč, ale vždycky když je přede mnou nějaká volba, vyberu si tu těžší cestu), jsem si vlastně uvědomila jednu obrovskou a zásadní věc, díky které mám sama sebe ráda jako nikdy předtím.
Často mi v životě vadili negativní lidé, ale snažila jsem se tak nějak vycházet každému vstříc, bez ohledu na to, jaký je a co mi to ve výsledku dává.. Teď už to nedělám. Teď si sama sebe vážím na tolik, že všichni ti stěžovatelé, vychcánci, negativisti i destruktoři u mne nemají šanci, dveře jsou zavřené.
Odstřihávám ze svého života všechno i všechny, co mne jen využívali a hlavně táhli psychicky dolů. Když mi někdo dělá co se mi nelíbí, ozvu se.Už netrávím čas s kým opravdu nechci..vlastně jsem teď nejraději úplně sama.
Jsem sama s mojí dcerkou. Ano, není to snadné. Ráno mám energii na rozdávání a večer už padám únavou. Přesto pozoruji dál se zájmem dění svého života.
Přesto se na sebe i svůj život usmívám a beru to všechno s nadhledem. Nestěžuji si a přijímám svůj osud. Jsem navzdory všemu i všem, vlastně šťastná, protože si vážím sama sebe. Na ničem jiném tak nezáleží jako být
OK sám s sebou.
Ať se děje cokoli, važme si sami sebe a nedovolme těm druhým snižovat naší hodnotu, protože každý z nás je taaaaaaaaaaaak jedinečný.
Bože děkuji Ti za všechny tvé dary. Krásný víkend přeji všem. Andy
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář