Jdi na obsah Jdi na menu

ÚKOL ZNĚL JASNĚ - DĚLEJ CO NEJČASTĚJI TO, CO TĚ BAVÍ

1. 6. 2019

Úkol zněl jasně – napsat si seznam činností, které mi dělají největší radost. Může to být cokoliv. Procházky v přírodě, setkání s přáteli, labužnické ochutnávky v restauracích, focení jídel, psaní článků o zdraví, čas strávený s pejsky, poznávání nových míst, relax u vody, být užitečná a prospěšná, courat se po krásných městech a nebo si třeba jen tak číst v motivačních knihách. Sepsala jsem si na papír všechno, co mne jen napadlo. A je to fakt výživný seznam.

A pak přišla fatální otázka Kolik z výše uvedených věcí dělám každý den? Tak to byla rána pod pás, protože denně téměř nic. Většinu jen o volnu či víkendech. Takže se teď sama sebe ptám, jak můžu být ve svém životě šťastná, když dělám jen zřídka to, co mě opravdu baví? 

A tak jsem se rozhodla: 
1. PROŽÍT PERFEKTNÍ DEN. Čas naplněný oblíbenými aktivitami. To je najednou energie, jiskra v oku a chuť objevovat další radosti života. Stačí se jen zaměřit a to správné si dopřát.

2. Na řadu přišlo to nejpodstatnější. Ze seznamu vytoužených aktivit jsem se rozhodla vybrat si cca tři činnosti, které mám nejradši (no hádejte, co to asi je). A na nich postavím svou pravidelnou činnost.. 

Závěr? Tak to budu asi muset změnit práci. Heuréka!

Andy

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář