Jdi na obsah Jdi na menu

UKÁZKA Z MÉ PŘIPRAVOVANÉ KNIHY

13. 7. 2021

Milí přátelé, sdílím maličkou ukázku z mé připravované knihy. Snad potěší a pohladí vaši duši, protože osobně si ze srdce přeji psát řádky naplněné radostí, harmonií a energií vděčnosti za každý okamžik našeho života. Jestli se na osvobozující pouť, následující volání hlasu srdce, chcete vydat společně, čtěte dál:

 

Ukázka z mé připravované knihy:
 

"Dnes tady byl další nový den. Další možný začátek jak si změnit život. Další naservírovaná příležitost vykročit na své pouti životem vstříc dobrodružstvím a příběhům. Tentokrát však s nabídkou něčeho extra mimořádném. Vydala jsem se na osobní cestu pro jednodušší život. Bože, jak já miluji jednoduchost!


 

Jen být. Existovat. Tady a Teď. Kouzelné chvíle naplněné přítomností vědomí.


 

Vzala jsem si v práci týden dovolené. Tentokrát jsem se však rozhodla to udělat úplně jinak. Vždycky jsme měli na prázdninová volníčka naplánovaných tunu zážitků, výletů a návštěvy mraky nových míst.


 

Tenhle týden je však jiný. Tenhle týden je tady jen pro mě. Rozhodla jsem ho věnovat především sama sobě. Vydat se hlouběji na svou cestu duchovního poznání. Rodina i přátelé musí odpustit. Teď tady jsem jen sama pro sebe.


 

Není to moc sobecké? Napadají mne divoké myšlenky při prvních chvílích mé cesty k sobě, ale hned poté ty dotěrné potvůrky vymetu pryč z mojí hlavy. Není! Zakřičím v duchu sama na sebe. Potřebuji svůj vlastní časoprostor jako sůl. Jako vytouženou esenci zralého života.


 

Cítím se poslední měsíce jako vyprahlý poutník z karavany, která právě přechází Saharu. A když jsme dorazili konečně na pár dní do malé, zelené oázy, chci pít svůj vnitřní klid plnými doušky. Cítím tu touhu až do morku kostí a kdybych to teď neudělala, asi bych pukla ve svém nitru jako rozpálený kámen, na který někdo vylije kýbl studené vody.


 

Moje realita byla poslední rok až příliš zaplněná pokyny ZAŘIĎ, UDĚLEJ, VYŘEŠ. A já jsem se rozhodla z gruntu si ten nahromaděný nepořádek uklidit. Pročistit si vnitřní svět. Utřídit si s láskou nejen myšlenky, pocity, ale hlavně dát prostor tomu nejcennějšímu co mám.."

 

Tak co? Líbí? Pokračování příště :-)

Krásné letní dny přeje všem Andy, autorka a poutník na cestě k sobě


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář