Jdi na obsah Jdi na menu

SUPERÚPLNĚK VE VODNÁŘI

1. 8. 2023
V úterý 1.srpna 2023 nastane ve 20:33 super-úplněk ve znamení Vodnáře. Luna se nám bude jevit ještě větší a magicky hypnotizující.
 
0801.jpg
Počítejte s tím, že úplňky provázejí silné emoce a společenský Vodnář si vyžaduje silnou empatii. Hlídejme si, abyste do těch silných emocí nezapadli příliš a snažme se uzemňovat.
Úplněk ve Vodnáři navíc zaměřuje naši pozornost na téma originality a svobody. Jsme schopni ostatním ukázat vlastní originalitu? Nebo v životě pouze napodobujeme druhé a neodvážíme se vykročit ze “středního proudu”? Jsme schopni se svobodně vyjadřovat a žít, nebo se trápíme tím “co by tomu řekli lidi” ??
Nyní je čas opustit navyklé koleje, zbavit se obav z posuzování druhých a začít žít podle sebe sama. Období Lva je skvělé období pro to, abychom tvořili, abychom se životem radovali a také abychom si dovolili odpočívat a relaxovat. Když si nedovolíme aspoň na chvíli “vypnout” tak se “přepálíme” nebo se budeme snažit uvolnit se nevhodným způsobem - třeba přejídáním či zbytečným utrácením peněz za věci, které nás uspokojí pouze na chvíli.
Vodnář na fyzickém těle koresponduje s lýtky, kotníky, s oběhovým a nervovým systémem. Tyto části těla jsou nyní citlivé a my o ně musíme více pečovat. V těchto částech těle by neměly být nyní prováděny žádné chirurgické zákroky.
A jen pro doplnění. V srpnu nás čeká ještě jeden úplněk, a to na samém konci měsíce, tedy 31. srpna. Takovému jevu se přezdívá "modrý úplněk". Je poměrně vzácný, dochází k němu průměrně jednou za tři roky. V angličtině se používá sousloví "once in a blue moon", tedy "jednou za modrý měsíc", což znamená něco jako v češtině "jednou za uherský rok".
Přeji nám všem nádherný první srpen, krásný úplňkový den. Ať jste v čistotě i lásce.
 
Více se o mne dozvíte na mém facebooku zde: https://www.facebook.com/kindermann.andrea
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář