Jdi na obsah Jdi na menu

STAŇ SE HRDINOU SVÉHO ŽIVOTA

31. 3. 2022
Dobré ráno milí hrdinové života! Co kdybychom společně opustili všudypřítomný strach a začali věřit více v sebe, v dobro Vesmíru a smysluplnost dění, které nás na jednu stranu děsí a na druhou vyzývá, k transformaci, proměně naší mysli.
Pojďme mít alespoň nějakou dobu na prvním místě odvahu. Odvážní lidé se totiž běžně nerodí. Odvážnými se lidé stávají, svým vědomím rozhodnutím. Mimo jiné ke všemu, co za něco stoji, je vždycky potřeba notná dávka odvahy.
Mít odvahu však vůbec neznamená necítit strach, naopak. Strach je iniciátor odvahy! Jen je potřeba nenechat se jím ovládnout či ochromit. Takže jednejme i navzdory svému strachu. Protože až když člověk udělá ten pomyslný krok do vzduchoprázdna, stejně jako hlavní hrdina v pohádce Princ a Večernice, zjistíme, že očekávaný pád do propasti se nekoná, a že náš strach měl zbytečně veliké oči.
Odvaha mimo jiné znamená, že člověk se ve jménu vyššího zájmu (někdy s obrovskou bolestí) musí vzdát dost toho, co dosud poznal, někdy i těch, které miloval.
Odvaha popravdě znamená snášet tuhle obrovskou bolest se zatnutými zuby a odžít si každý další den, který člověka dělí od lepšího života. Protože co stojí za to, na to se vyplatí si počkat.
Naše srdce stejně už dávno ví, kým se chceme stát (sami sebou). A tak mějme odvahu jít za voláním své duše. Vše ostatní je vedlejší. Protože pokud máme odvahu vykročit, máme šanci uspět. Buďme odvážnými tvůrci své existence.
Vždyť co by to bylo za život, kdybychom neměli odvahu se pustit do toho, po čem srdce touží?
Jak napsal jeden slavný klasik: Odvaha ti dá sílu, síla přinese vítězství, vítězství radost, a radost zlepší tvůj život!
Ať jdete i vy za lepším životem. Odvážné dny i vám přeje Andy
 
Na Facebooku mne najdete zde: https://www.facebook.com/kindermann.andrea
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář