Jdi na obsah Jdi na menu

SILNÁ LÉČIVÁ POZITIVNÍ ZÓNA

5. 8. 2018

Krásné nedělní ráno přátelé! Tentokrát mne mé kroky vedly na jedno z nejpozoruhodnějších a nejmystičtějších míst v Čechách, a to do gotického chrámu v Panenském Týnci na Lounsku. 

Když vejdete „dovnitř“, obklopí vás tajemno, energie, i zvláštní ticho. Za příběhem nedostavěného chrámu ze 14.století jezdí lidé z celé republiky.

Chrám stojí na silné léčivé pozitivní zóně, která má tvar kříže. Dvě zóny se tam kříží, a tím se násobí síla léčivé energie. Místo má schopnost odstraňovat depresivní stavy, přinášet optimismus, dobrou náladu a radost ze života.

Pobyt na tomto místě je doporučován zejména lidem trpícím depresemi, nedostatkem sebevědomí i lidem přecitlivělým. Energie vyzařující chrámu posiluje obranyschopnost organismu. 

Dlouhodobější pobyt nebo časté návštěvy doporučují lidem po mozkové obrně, mozkové mrtvici a po veškerých úrazech hlavy..

Tak to vidíte, jestli toužíte po lepší náladě šupky dupky do Panenského Týnce. Já na tohle místo jezdím pravidelně již 11 let a patří k jednomu z mých nejoblíbenějším u nás.

Ať se máte skvěle! Inspirativní letní neděli přeje všem Andy

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář