Jdi na obsah Jdi na menu

RANNÍ ZÁBLESK A PŘÍVAL ENERGIE

4. 11. 2020
Tak dneska jsem vstávala fakt hodně brzo. Vzbudila jsem se už v půl pátý. Prostě jsem byla vyspalá, cítila jsem energii i pozitivní sílu. Ten pocit vnitřní sebejistoty zažívám poslední dobou docela často (to je asi tím vyhýbáním se lidem). Boží požehnání. Tak si tak ležím a přemýšlím jak tenhle nečekaný volný čas ráno přínosně využít. A pak to přišlo.
Prostě jsem vyskočila z postele, vyzvedla na balkóně dopis pro Ježíška (málem jsem na něj zapomněla) a po vyřízení pár veselých zpráv (moje milovaná, spřízněná duše má dneska narozeniny) jsem si navlékla hadry na běhání a vyrazila ven. S radostí a bez roušky.
Běžím, běžím, jdu, běžím a zase jdu..udělala jsem si malý okruh po naší nemocniční čtvrti v Chomutově. A když už jsem se plahočila zpět k našemu domu, v dálce jsem uviděla nějakého kluka, co si jen tak lehce a přitom svižně běží do kroku.
A to mi dalo motivaci zase trošku popoběhnout. Když jsme se míjeli, mile mě pozdravil a já zase jeho. Teda to byl pocit.. udělalo mi to obrovskou radost. Přitom taková "blbost". Pozdrav dvou neznámých běhačů, co si před prací vyrazili protáhnout pérka ven.
Už jsem doma, hezky se rozednívá, dám si studenou sprchu a mám tetelení na srdci jako bych vyhrála milion..ještě že dneska pracuji z domova, ten pocit osobního vítězství mi nikdo nevezme.
Krásny dnešní den přeji i vám. Andy, autorka blogu pro lepší zdraví www.superimunita.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář