Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ MÁME TAK RÁDI VÁNOCE?

18. 12. 2023
Víte, proč máme všichni tak rádi Vánoce?
Nejenže nám připomínají dobu dětství, lásky i radosti, ale také nás nutí zastavit se, zamyslet se a ocenit vše, co jsme v letošním roce dokázali. Je to doba, kdy se můžeme ohlédnout za svou životní (duchovní) cestou a uznat pokrok, který jsme učinili ve svém sebepoznání a seberozvoji.
Zvláště v těchto mimořádných dnech konce roku je důležité si uvědomit, že každý z nás jde ke své jedinečné proměně. Někteří možná právě letos učinili obrovský skok směrem k sobě, zatímco jiní ještě hledají svou skutečnou podstatu. A to je v pořádku. Důležité je, že všichni se snažíme být lepší verzí sebe samých, a to stojí za ocenění.
Nezapomeňme, že každý krok, který uděláme na své cestě transformace, je důležitý. Každá chyba, kterou uděláme je důležitá. Každý úspěch, který dosáhneme, vlastně vše co se okolo nás děje, posouvá naše poznání blíže k tomu, kým skutečně jsme. A také je fajn si uvědomit, že ta vnitřní proměna není jen o meditaci, józe nebo čtení knih. Je to hlavně o tom, jak se chováme k ostatním, jak se staráme o sebe i jak se vyrovnáváme s výzvami, které život přináší.
Pro příští rok 2024 vám všem přeji, abyste našli odvahu pokračovat na své cestě seberozvoje, abyste byli trpěliví se sebou a svým růstem a hlavně abyste nalezli vnitřní klid a harmonii své duše. Jsme totiž celistvé bytost, které jsou navzájem propojené.
Na závěr bych chtěla poděkovat všem, kdo mne letos podporovali a inspirovali na mé vlastní proměně stát se lepší bytosti.. Bez těchto blízkých duší by mé pokroky a poznání, které s vámi sdílím, nebyly vůbec možné.
Děkuji vám všem, milí přátelé a těšíme se na další čas plný duchovního poznání, vnitřního růstu i osobního seberozvoje. Ať jste šťastní!
S láskou úsměv posílá všem Andrea Kindermann.

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář