Jdi na obsah Jdi na menu

PŘEPROGRAMUJ SVÉ PODVĚDOMÍ A ZLEPŠÍ SE TI ZRAK -MŮJ PŘÍBĚH

16. 1. 2024
Byla jsem si po devíti letech nechat změřit zrak. Už přes 25 let mám brýle na dálku, které nikdy nenosím, protože si říkám, že s tou necelou dioptrií se dá žít i tak. Jaké bylo mé překvapení, když mi po měření přístrojem a přezkoušení čoček oznámili, že mám vlastně jen čtvrt dioptrie.
Nechápala jsem a ptala se zda to není omyl, že mám už skoro deset let jedničkové brýle. Sice mi nejsou moc příjemný, ale v autě je mám a sem tam si je při noční jízdě ráda vezmu. Paní z optiky mi s úsměvem tedy přidala silnější skla do vyšetřovacích obrouček a ono to bylo horší. Pak mi dala zpět čtvrtky a já viděla skvěle.
Takže jsem byla mile překvapená, ale ne šokovaná. Už nějakou dobu pracuji v meditacích na zdokonalení svého těla, ale že se to projeví i takhle, jsem fakt nečekala.. takže na dálku mám dnes, pár let před padesátkou, lepší oči než ve dvaceti. Kdybych to sama nezažila, také bych nevěřila.
Teď ještě vědomě zapracovat na zlepšení zraku při čtení, protože tam se mi to díky intenzivnímu studiu a permanentnímu zírání do mobilu trošku pohoršilo (vždycky je v životě něco za něco) a s radostí sahám po čtecích půlkách. Každopádně je fajn si uvědomit, že skutečným lékem na neduhy i nemoci jsou především přírodní síly v našem nitru, ne prášky a lecjaké náhražky.. všechno je to o našem naprogramovaní v hlavě. Čemu věříš, to se děje.
Takže ať vás trápí cokoli, dá se to změnit Změnou svého postoje a hlavně svých zarytých přesvědčení. Protože kdekoli na těle něco vázne, drhne či bolí, znamená to pro nás hlavně informaci.. obvykle, že právě zde je nějaký energeticky problém či blok. Protože vše co existuje je pouze jistá forma vibrací a energie. A tělo je propojené s naší duší.
Takže? Vše je jen na Tobě. Otázkou zůstává co chceš a co jsi schopný pro to udělat? Bez práce nejsou koláče. A věřte mi, že ta duchovní makačka na změně svých postojů je jedna z nejtěžších.
Krásné, nostalgicky jemné, lednové dny přeje všem Rea
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář