Jdi na obsah Jdi na menu

POSLEDNÍ ÚPLNĚK ROKU 2021

18. 12. 2021
A je tady! Poslední úplněk roku 2021! Těšit se na něho můžeme krátce před zimním slunovratem – v neděli 19. prosince v 5:35 ráno. Úplňková noc o posledním adventním víkendu bude mít velkou magickou energii! Byla by škoda ten mocný okamžik propásnout.
Úplněk je z hlediska astrologie časem završení, vyvrcholení či odhalení. Bývá to emocionálně vypjaté období, kdy jsou naše pocity intenzivnější, než jindy. Není výjimkou, že se v tento čas dozvídáme zásadní informace.
Úplněk v sobě nese dobré i špatné a je dobré vědět, jak jeho síly využít. Pokud je ve vašem životě něco, co chcete změnit, tenhle úplněk v Blížencích vám k tomu poskytne ideální příležitost.
A protože je tento úplněk posledním v letošním roce, je dobré zamyslet se nad uplynulými 12 měsíci, uzavřít je a promyslet si, kam chcete směřovat dál. Netrapte se tím, co se vám letos nepodařilo nebo co jste nestihli. Vemte si z toho ponaučení, ale myslete raději do budoucnosti.
Úplněk v Blížencích je i časem splněných přání. Všímejte si svých myšlenek a zapisujte si je. Můžete zkusit i rituál, který využívá magie stromů. Najděte si nějaký hezký strom, přistupte k němu v den úplňku, obejměte jeho kmen, přitiskněte se k němu, zavřete oči a vyslovte své přání.
Při úplňku 19. prosince byste měli především také začít myslet na to, jaký bude následující rok. Zahoďte tak za hlavu veškeré vaše prohry a starosti, které vás potkaly v roce 2021 a začněte se dívat do budoucnosti. Myslete na sebe, svou rodinu a také na své zdraví
Přeji všem krásnou neděli, která je svým způsobem mimořádná a výjimečná. Andy
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář