Jdi na obsah Jdi na menu

OSOBNÍ BILANCE LETOŠNÍHO ROKU

15. 12. 2018

Osobní bilance tohoto roku.. mých 5 top nej, které jsem letos s radostí v srdci udělala. Každý rok totiž pracuji na tom, být lepším a lepším člověkem 

 

1. Díky mému nápadu, výzvě a občanské iniciativě se město Chomutov stane na jaře výjimečným místem v Česku, kde budete moci spatřit fungující květinové hodiny. Mým snem je z Chomutova vytvořit mimořádné město.

 

2. Iniciace a realizace sbírky peněz v práci na kolegyni, která se ocitla nečekaně v nouzi. Nakonec jsme vybrali 12 tisíc korun a myslím, že mi to připomnělo s jak skvělými lidmi nyní pracuji.

 

3.Organizace a realizace tří velikých srazů spolužáků (se základkou, se střední a dobrodružný víkend pro děti ze třídy mé dcerky). Tahle setkání mi připomínají, kolik skvělých lidí osobně znám.

 

4. Moje charitativní iniciativy.. darovala jsem letos opět stohy knih chomutovské knihovně, hromady oblečení do azylového domu pro maminky, moře věcí a peněz do Klokánku pro děti, co to fakt potřebují. Tohle počínání mne hřeje u srdce nejvíce.

 

5. A na závěr má online bilance: 20 tisíc členů ve své skupině PRO CHOMUTOVÁKY, téměř 900 tisíc návštěvnost mého blogu superimunita.cz, spousty fotek pro inspiraci na akce a výlety, bezpočet veřejných výzev, zamyšlení a článků. Informovat, pomáhat a sdílet.. to je má podstata.

 


A proč to sem všechno píšu?

Chci k tomu dodat jediný fakt.

Vy toho dokážete víc, mnohem víc. Díky za přízeň a pomoc na téhle cestě pro lepší svět.

 

Krásný předvánoční čas přeje všem, letos zase o trochu lepší, Andy

na facebooku mne najdete zde:https://www.facebook.com/kindermann.andrea

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář