Jdi na obsah Jdi na menu

OPRAVDOVÁ LÁSKA DŮVOD NEPOTŘEBUJE

9. 1. 2022
Z dlouhodobého hlediska nejde nikde ustrnout a stagnovat. Je přirozeností člověka vyvíjet se a jít dál.. To platí jak v pracovních tak v osobních vztazích. Tam se nám navíc ukazuje realita nebo chcete-li podstata základů naší lásky.
Ten, kdo ve vztahu miluje hlavou, chce obvykle všechno řídit, kontrolovat a ovládat. Ještě si nevěří. Nerespektuje svobodu partnera, protože ji zatím sám nemá.
Ten kdo ve vztahu miluje srdcem, ten už se nebojí o toho druhého a je mu jedno, co dělá. Je šťastný s láskou ve svém srdci a nechává druhému prostor pro jeho vlastní život. Je totiž už sám sebou, ve spojení se svou duši.. to je podstata opravdové lásky a také to nejtěžší. Milovat a přitom nechat být.
Vesmír nás tyhle pravdy učí skrz zkušenosti, které nám do života posílá v podobě vnitřní bolesti vedoucí k naší zásadní transformaci.
A tak přijmeme co se děje, odpouštějme a hlavně se zaměřme sami na sebe. Tedy nejen na to, co nám to vše říká o nás samotných, protože každý vztah jen zrcadlí nějaký skrytý program našeho podvědomí, ale zaměřujme se především na svůj vlastní růst a zvyšování svých jedinečných vibrací energie. Protože jen podobné přitahuje..
Krásný lednový čas i vám, drazí přátelé. Pozdravy všem duším posílá Andy, na cestě samoty ..protože opravdová láska žádný důvod nepotřebuje.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář