Jdi na obsah Jdi na menu

NEMOC ZAČÍNÁ V HLAVĚ

1. 11. 2018
Dnes jsem šla z práce o trošku dříve. Asi také znáte ten pocit vnitřní zimnice, únavy a skleněných očí. Prostě klasická, podzimní viróza.
Hned jak jsem přišla domů, naordinovala jsem si svůj vlastní smrkový sirup, domácí šípkový čaj a naložila jsem se do horké vany. No vlastně jsem se v ní celá „nasolila“..
Vyhlášená Epsomská sůl s levandulí mi strašně moc pomáhá. Nejen, že mne díky vysokému obsahu minerálů uvolní, ale hlavně mi taková koupel zklidní roztěkanou mysl.
Po lázni jsem se zahrabala do pelíšku a začala přemýšlet. Proč jsem teď nastydlá? Co mi chybí? K čemu to nachlazení mé tělo potřebuje? Proč se potřebuji zastavit? Co způsobilo slabost mojí imunity? Trápí mne něco? Jsem s sebou spokojená? V čem si musím srovnat své myšlenky?
Věřím totiž, že cestou k uzdravení je vždy cesta do svého nitra. Tam totiž člověk najde všechny odpovědi, týkající se jeho oslabení či nemoci.
A tak mám teď nečekanou chvilku si to v hlavě uspořádat. Jak to však celé dopadne se ještě uvidí.. držte mi palce, ať jsem zítra zas jako rybička.
Krásný večer a skvělý svátek Všech svatých přeje všem Andy, na facebooku mne najdete zde:
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář