Jdi na obsah Jdi na menu

NEEXISTUJE CESTA, KTERÁ TĚ NEZMĚNÍ

24. 6. 2022
V cestování nejde jen o opouštění domova, ale ve své podstatě hlavně o opouštění své každodenní rutiny.
Cestovat pro mne znamená objevovat i nacházet věci, které by mne možná ani nenapadlo hledat. Efekt svobodnější mysli, která se při tom "rajzování" otevírá a mění novými zážitky, se tak už nikdy nemůže vrátit ke svým starým poměrům. Fakt sama sebe nejvíce měním skrz vypadnutí z domu. Aneb jak řekl klasik: neexistuje cesta, která tě nějak nezmění.
A také si pravidelně pro své cesty vybírám místa, kde jsem nikdy předtím nebyla. A nemusí to být bůh ví jak daleko. Vždyť i na malé cestě se dají zažít velká dobrodružství. Navíc zkušenost říká, že nejsilnější zážitky nechají v člověku toulky, při kterých se pohybuje vlastní silou. Chodit nebo jezdit na kole.. to se nedá s cestováním v autě vůbec srovnávat.
Opravdu ve svém životě nelituji ani jedno dne na cestách. Cestování je pro mne tím právým kořením života. Protože na konci svých dnů nebudeme vzpomínat na to, jak jsme seděli v kanceláři nebo sekali zahradu.
Takže? Kdy jindy mít lepší čas vyrazit za dobrodružstvím než teď v létě? Zvedněme prdelky a vydejme se na nové cesty, to je mé červnové poselství.. Protože jediná cesta, které budeme kdy litovat, je ta, kterou jsme ani nepodnikli.
Dělejme tak s radostí nejčastěji to, co nám kreslí vrásky štěstí do obličeje.. u mne je to právě být někde venku, na cestě.
Krásné letní dny i vám milí přátelé, slunce v duši i na cestách, to vám ze srdce přeje Andy.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář