Jdi na obsah Jdi na menu

NÁVŠTĚVA V PYRAMIDĚ

23. 7. 2022
Dnes jsem opět navštívila naše oblíbené místo, pyramidu v Březně. Postavil ji kdysi pan Blažejovský (bohužel již není mezi námi, naštěstí díky laskavosti jeho ženy můžeme pyramidu navštěvovat dál, chodíme sem meditovat a dolaďovat své vnitřní vibrace již více jak 13. let).
Pro zajímavost je třeba říci, že původní majitel tak dobíjel energii nejen lidem, ale svojí pyramidou regeneroval a léčil například závodní koně slavného žokeje Váni, který se o této terapii několikrát veřejné zmiňoval.
Konečně nadešel ten správný čas a já jsem do naší oblíbené pyramidy vzala také svou dvanáctiletou dcerku Aju. Na tenhle náš výlet se původně moc netěšila a vyrážela s jistou dávkou nelibostí puberťačky.
Co se však nestalo? Asi po 20ti. minutách ležení pod jejím vrcholem jsme se obě dostaly nečekaně do tak silné euforie, že jsme musely při té zkušenosti natočit tenhle náš malý, společný pozdrav..
Energie pyramidy nás totálně dostala do pozitivní nálady. Byl to nádherný a nepopsatelný prožitek, a tak sdílím osobní zkušenost, kterou stojí za to prožít na vlastní kůži.
Krásny zbytek víkendu vám přeje Andy, aktuálně naladěná na silné vibrace Vesmíru
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář