Jdi na obsah Jdi na menu

NAŠE ŽIVOTY I ZDRAVÍ ŘÍDÍ NAŠE PŘESVĚDČENÍ

14. 11. 2020
Vzpomenete si ještě na nejúžasnější milostný vztah svého života? Ten s velkým V, ve kterém jste byli až po uši. Bylo to období plné upřímné blaženosti, pevného zdraví a přebytku energie. Život byl tak krásný, že jste nechtěli čekat na to, až budete moci ráno vstát z postele, že ano?
Stav blaženosti, vášně, energie a zdraví vyvěral z obrovské lásky. Váš život byl v tu chvíli tak krásný, že jste kolikrát nechtěli čekat, až se probudíte, abyste začali nový den. Prostě jste možná ani nešli vůbec spát, jak ta energie sršela na všechny strany..(také jsem ten pocit k někomu kdysi zažila).
Blaženost, energie, nadšení.. ouuu.
Představte si, jaké by to bylo skvělé, kdybychom takový stav prožívali po celý svůj život? Kdybychom ho mohli prožívat kdykoli bychom chtěli? A ono to fakt jde..
Jestli vás zajímá víc o tom, jak se zase cítit bezmezně, mrkněte do knihy "Líbankový efekt" od Bruce Liptona, kvantového doktora, který mimo jiné udělal průlom v konzervativní medicíně tím, že na buněčné úrovni prokázal to, co kvantový fyzici potvrdili už dávno.. (má také zajímavá videa na YT).
To naše přesvědčení řídí naše životy. Věřte, nevěřte, ale právě myšlenky jsou ty nejsilnější vibrace, které ovlivňují biochemii celého našeho těla respektive každé naší buňky.
Přeji nám všem, v každodenním životě, co nejvíce takových prožitků, jako bychom právě potkali lásku svého života..
S radostí v srdci láskyplné pozdravy všem posílá Andy, Ekoterapeut a autorka blogu pro lepší zdraví
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář