Jdi na obsah Jdi na menu

NAŠE ZDRAVÍ JE ZRCADLEM NAŠEHO ŽIVOTA

6. 12. 2020
Pravdou je (a chápu, že se to nemusí každému líbit), že naše zdraví je zrcadlem našeho života. I proto je mou celoživotní vizí a smyslem mé existence, přispívat ke zlepšení života svého i druhých bytostí.
Zdraví je základem kvalitního života. Nic cennějšího než zdraví opravdu nemáme (k čemu by mi bylo luxusní auto, kdybych se v něm nemohla vesele vozit a musela bych ležet upoutána na lůžku). Věřte, nevěřte, nic cennějšího než své zdraví opravdu nemáte.
Bohužel až příliš často platí fakt, že až díky nemocem si uvědomíme jeho hodnotu.
Klíč k prevenci před onemocněním případně k uzdravení máme vždy (i když to tak někdy nevypadá) ve svých rukách. Každý den pro své zdraví opravdu něco udělat. Malými krůčky k velikým úspěchům.
Každá nemoc, která nás potká, je svým zpusobem spjata s naším životním stylem a také naším vnitřním nastavením, fyzickou imunitou i psychickým postojem (vliv mysli na fungování těla je již tisíckrát ověřeným faktem).
Nečekejme na zázračné pilulky (o nebezpečí vakcín ani nemluvě). Vezměme už konečně odpovědnost sami za sebe a věřme především silám, které jsou v souladu s námi samotnými. Miliony let evoluce potvrzují, že silná imunita má základ v přírodě (jinak bychom už dávno vyhynuli).
Nejbohatší lidé ve všem okolí nejsou ti, co maji luxusní věci nebo zážitky. Nejbohatší lidé ve všem okolí jsou ti, co nevědí co jsou to léky, doktoři a bolesti z nemoci. (Jak na takovou cestu společně vyrazit si povíme zase někdy příště).
Teď už vám jen přeji další krásné dny, naplněné radostí a hlavně zdravím, protože slovy klasika: zdraví není vším, ale bez zdraví je všechno ničím.
S úctou pozdravy posílá Andy, autorka blogu pro lepší zdraví
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář