Jdi na obsah Jdi na menu

NAŠE TĚLA JSOU ODRAZEM NAŠICH ŽIVOTŮ

7. 8. 2020
Naše tělo je jasným důkazem a odrazem toho, jaký ve skutečnosti žijeme život a je zrcadlem stavu naší mysli.
Pokud je naší opravdovou hodnotou být zdrav (já to tak určitě mám), je navíc potřeba si všímat take svých myšlenek i slov.. Vždyť slova, která vyslovíme, ale i ta, která si jen myslíme, prokazatelně ovlivňují nejen naši náladu, ale i současnou buněčnou strukturu (skutečný stav těla).
 
2020-08-08.jpg
Je ověřeným faktem, že když si třeba představujeme ty nejhorší scénáře, když se trápíme, stěžujeme si, soudíme sebe i ostatní, přehráváme si v hlavě smutné anebo velmi nepříjemné vzpomínky, působíme si tak, chtě nechtě, zásadní destrukci sebe sama resp. otevíráme dveře pro nemoc a neduhy.
Sve zdravé a krásné tělo je třeba podporovat, nikoli ho ničit. Jednou provždy se už konečně zbavme svých negativních myšlenek o sobě samém.
Ano, vím, že to není lehké. Ano, vím, je to běh na dlouhou trať. Takový malý životní maraton. Ale co lepšího bychom sami pro sebe mohli udělat?
Neničme a nezabíjejme sami sebe. Protože ať tak či onak, naše myšlenky nás buď uzdraví, anebo přivedou k nemoci!
Změňme způsob jakým mluvíme o sobě, o druhých i jak vůbec o našem světě přemýšlíme. Žádné jiné hlubší poselství ani poznání ohledně stavu našeho těla a mysli pro vás nemám.
Krásný víkend při zlepšování svých myšlenek i slov, tedy podstaty našeho býtí, přeje všem Andy www.superimunita.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář