Jdi na obsah Jdi na menu

NAŠE MYŠLENKY MOHOU OVLIVŇOVAT AUTONOMNÍ PROCESY TĚLA

21. 7. 2019

Spojení ducha a těla.. něco, čemu se běžný člověk jen vysmívá, zatímco vědci při experimentech nevěřícně kroutí hlavami a přepisují učebnice. Důkazy, že svými myšlenkami můžeme ovlivňovat autonomni tělesné procesy jsou aktuální informace z experimentálních laboratoří celého světa.

 

Nepodléhejme zažitým předsudkům, rychlým soudům a zjednodušením, která jsou nám cíleně podsouvány. Nenechme se stáhnout do role obětí.

Život neni černobílý. Život je dynamicky proces prolínající se všemi jeho sférami.. naše těla jsou produkty nejen genů, ale také našeho prostředí, našich rozhodnutí a hlavně myšlenkových procesů. I proto je fajn soustředit se na vědomé možnosti, které se nám nabízejí.

V každém z nás se skrývá enormní potenciál, s kterým jsme se již narodili, bohužel skrytý zůstává u mnohých z nás často až do konce života. Je potřeba se na něj zaměřit, rozvíjet ho a smysluplné používat pro své tělesné, ale i duševní zdraví. Probuďte svého vnitřního lékaře. Mind matters most - nejvíce záleží na mysli. Klíč ke všemu najdete právě tam. Všechny cesty totiž vedou do.. hlavy.

Přeji vám moře poznání a hlavně to zdraví. Andy

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář