Jdi na obsah Jdi na menu

MILUJI DOBRÉ JÍDLO. JAKÉ? MRKNĚTE NA MŮJ INSTAGRAM

13. 11. 2020
Přátelé, kdo mne znáte asi víte, že miluji dobré jídlo. Doma velmi často připravuji pro nás Čechy spíše neobvyklou a pestrou paletu především středomořské kuchyně (mám k ní osobně nejblíže).
Podívat se na všechny možné dobroty, nakouknout do mé kuchyně a třeba se i trošku inspirovat mými oblíbenými jídly, se můžete kdykoli online právě na mém Instagramu (jsem tam jako Superimunita.cz), kde najdete stovky fotek mňamek, které pro sebe a svou dcerku s láskou připravuji a nebo které jsme někde s radostí sluply.
 
Nejsem posedlá zdravou výživou (přestože ji dávám přednost před těžkou, typický českou kuchyní). Jsem jenom zastánce teorie, že pokud máme něco jíst, musí to být "REAL" tedy výživově plnohodnotné, opravdové jídlo dodávající kvalitní základ plus opravdové vitamíny, minerály a také nezbytné enzymy (tedy přírodní pomocníky), bez kterých moje tělo nemůže fungovat tak jak má.
To není blouznění to je holý fakt. Žádná chemie ani tablety z lékárny vašemu tělu nepomohou tak jako věci, které stvořila sama příroda. Jsme tím, co jíme.. ať tedy jíme to nejlepší.
Krásné dny a pozdravy posílá všem Andy, autorka blogu pro lepší zdraví, na Instagramu jako Superimunita.cz
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář