Jdi na obsah Jdi na menu

MĚJME SAMI SEBE SKUTEČNĚ RÁDI

15. 3. 2020

Být spokojený sám s sebou, mít se opravdu rád, navzdory věku, váze či vzhledu… přátelé to je TO tajemství. Je potřeba zbavit se sebenenávisti, role oběti a vystoupit ze spirály své úzkostí. Mít strach nevadí, důležité je být v souladu se svým vnitřním já a jít si svou cestou, i kdyby trakaře padaly.

Žije-li člověk v souladu se svou duší, má ve svém životě vnitřně dobré pocity, třebaže se ho snaží  vnější okolnosti nějak potrápit. Každé naše rozhodnutí dnes určuje, jací budeme zítra. Rozhodnu-li se dnes být obětí, budu obětí i zítra. Když svůj postoj ke světu změním dnes, zítra uvidím úplně jinou realitu. Tak to na zemi prostě funguje.

Převzít kontrolu nad svým životem a určovat si vlastní pravidla chce velkou dávku odvahy a hlavně vnitřní síly.  Přestaňme už tedy přehlížet své pocity a mějme se už konečně opravdu rádi. Vím, že to není snadné, ale je to fakt moc důležité. Je to totiž lék na většinu vlastních problémů.  

My všichni musíme v první řadě totiž pomoci hlavně sami sobě. Vědomě se na sebe napojit a jednat s citem vůči své duši. Naše srdce mají obrovskou sílu, ale my většinou veškerou svou pozornost věnujeme své mysli. Jenže skutečná láska je energií srdce.., protože věřte tomu nebo ne, motorem světa je sebeláska.

Krásné dny vám všem přeje Andy, průvodce pro lepší život

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář