Jdi na obsah Jdi na menu

KVĚTNOVÝ ÚPLNĚK VE ŠTÍRU

4. 5. 2023
Květnový úplněk ve Štíru se blíží. Nastane zítra, tedy v pátek 5. května v čase 19:33. Bude výjimečný, jelikož zároveň proběhne tzv. polostínové zatmění Měsíce. To nejvíce ovlivní Býky, Lvy a Vodnáře.
 
Taková mimořádná kombinace přináší příležitost ponořit se do svého nitra a přemýšlet o životě.
V astrologii bývají zatmění spojována s převratnými změnami a konci určitých cyklů. Není však důvod se zatmění obávat, něco musí skončit, aby začalo zase něco jiného a lepšího. Zatmění také souvisí s karmou, dle astrologů až 28 dní poté, co tento jev proběhne, může docházet k tomu, že se lidem vrací to, co zaseli. Od úplňku ve spojení s polostínovým zatměním Měsíce lze očekávat určité „duchovní očištění“.
Pokud jste si v sobě nesli staré křivdy, bolestné vzpomínky nebo jste se přes něco nedokázali překlenout, teď máte šanci nechat to za sebou, a jít dál. Problematickým aspektem je skutečnost, že toto zatmění je v opozici k planetě Uran, což může přinést opravdu nikým nepředvídané zvraty.
Štíří energie přímo vyzývá k ponoření se do svého nitra. V kombinaci s mocným polostínovým zatměním je to skutečně výborný čas pro „duševní detox“. Štír je velmi emotivním znamením, které nám dá šanci věci procítit, vyplakat se, vyvztekat se, a jít dál. Je to nutné, protože nezpracované emoce by nás časem více a více tížily. Tento čas tedy bude pro celou řadu lidí velmi „léčivý“.
Ačkoliv energie Štíra hraje o úplňku prim, nemůžeme opomíjet ani sluneční znamení, které nás vrací nohama zpátky na zem. Obě tato znamení nás ale vybízí k tomu samému – abychom byli sami sebou, uzavřeli určité záležitosti, a šli za štěstím, ať už si jej vizualizujeme jakkoliv.
Tak ať se dnes v noci dobře vyspíte a přečkáte tento mimořádný úplněk v míru s sebou. Pokoj naším duším přeje všem Andy
 
344741989_1792992924436920_2725521728113045714_n.jpg

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář