Jdi na obsah Jdi na menu

KAŽDÝ ČLOVĚK NESE ŽIVOTEM SVŮJ DAR PRO DRUHÉ

5. 2. 2019

Každý člověk, se kterým jsme se v životě kdy potkali, nám přinesl do života nějaký svůj dar. A bylo vždy jen na nás, co jsme si z něho kdo k srdci sám vzal.

Dnes bych ráda věnovala své vděčné myšlenky jedné milé, osmileté holčičce. Usměvavá plavovláska, co mi připomíná anděla. Díky jejímu daru se moje dcerka Aja mohla ve svém životě posunout zas o krok dál.

 

V pátek 1.2. měly děti pololetní prázdniny. Zrovna v tenhle pátek jsem se cítila, bez evidentního důvodu, vnitřně moc špatně. A právě v tenhle pátek ráno něco krásného na tomhle svět skončilo. Co říct, aby to vyznělo tak jak má?

 

Viktorko, posíláme Ti do nebíčka ta největší poděkování a vděčnost, za to, že jsi tady s námi alespoň chvíli s láskou byla.

 

Osobně Ti děkuji za vše co jsi kdy pro Aju (už jen svojí přítomností) při společně tráveném čase udělala. Bolí to moc, ale v našich srdcích budeš žít navždy. Bůh Tě ochraňuj!

 

PS: In memoriam dvoum dětem, kteří v pátek 1.2. 2019 zemřeli při tragické autonehodě na silnici u Kostelce nad Černými Lesy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář